Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזרה בחיפוש ספר(הינס) רכב לסיאט איביזה 2007 (5 דלתות 1400 ) להורדה .אשר היה מופיע בו דברים .כגון פירוק דלתות ,פנלים וכו"

תודה רבה לעוזרים בברכת ערב טוב.

פורסם

כן אני כמעט בטוח .שזה הדגם שלי לפני המראה הפנימי של הדלתות.השמח עם היה לך לתת לי את המדריך המלא. בברכת חג שמח לכולם.

פורסם

תודה רבה לכול העוזרים .אני מעדיף לא להזמין מאי בי (שריטה שלי) .עם לא באיבי איפה בארץ אני יוכל להשיג אותו .בברכת חג שמח וערב טוב.

×
×
  • תוכן חדש...