Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3050UB או 4050UB

rafi532
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני כשבועיים השתמשתי ב- 3050UB שענה היטב על צרכיי. כעת מכרתי את הרכב ואני מתחיל לבנות את המערכת מחדש.

פזלתי קצת לכיוון ה-4050UB שיש לו יתרונות של הכנה ל-BT ותצוגה יותר יפה ומפורטת.

יש לו יתרונות נוספים שכנראה ולא יהיה לי צורך בהן כמו יציאה ל-3 מגברים והכנה לשלט הגה.

חסרון גדול וטיפשי שלו הוא USB אחורי. לגבי מחיר - תוספת זניחה שלכ-75 ש"ח.

ה-3050UB החסרון היחיד מבחינתי הוא "ללא הכנה ל-BT". הטלפון הנייד שלי (אומניה) אינו מתקשר איתו (לא יודע איך זה ב-4050).

מה הקטע הטיפשי הזה עם ה-USB האחורי ? הרי לא משאירים את הדיסק און קי או הטלפון הנייד ברכב ?

מה דעתכם ?

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

מאוד נוח שהUSB מאחורה, יש לו כבל מאריך, אתה שם את הכבל בתא כפפות ומחבר לשם את הדיסק און קי או כל דבר אחר.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

מצאתי גם את ה- Kenwood KDCMP5039U איך הוא מבחינת סאונד מול ה-4050 של פיוניר ?

סה"כ הוא נותן את כל האופציות שאני צריך כולל USB קדמי, שאני מעדיף (למרות שאפשר להסתדר גם עם אחורי) גם הכנה ל-BT ושליטה על סאב ועוד במחיר של פחותמ-600 ש"ח.

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

מהניסיון שלי עם מספר ר"ד USB אחורי הרבה יותר נוח ויותר יפה לעין.

דבר נוסף - הכנה לBT הכוונה היא שאם תרצה לחבר התקן BT יהיה עלייך לקנות מתאם, ממליץ לך לבדוק את העלות של זה מראש.

לפעמים עדיף להוסיף סכום זה לתקציב ולקנות כבר משו טוב יותר.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

אין ספק שמשתלם ונוח יותר יהיה לקנות HU עם BT ללא צורך במתאם.

זו אופציה שאני יכול לוותר עליה פשוט חשבתי שבאותו תקציב בערך כדאי שתהיה האופציה.

לגבי השאלה הקודמת שלי: קנווד או פיוניר - האם יש הבדל מבחינת סאונד או אמינות במכשירים ברמות האלו ?

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

USB אחורי זה דבר ממש נוח, מושך פחות גנבים וניראה אסטטי יותר.

בעזרת כבל שמים אותו בתא הכפפות ( כמוני ), או אנשים שלא מעשנים שנים אותו בתוך המאפרה.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

לי יש את 4050 ואני מרוצה ממנו מאוד.

ובקשר לUSB האחורי אין משהו יותר יפה מזה.

תעשה כמוני תעביר את כבל הUSB לתוך תא הכפפות ככה שהוא ביכלל לא יפריע לך.

פורסם

אז אני מניח שאפשר להסתדר טוב מאוד גם עם USB אחורי.

קנווד KDCMP5039U או פיוניר 4050UB ?

מבחינת איכות סאונד ואמינות המוצר בלבד(מבחינת פונקציות שניהם מתאימים לי).

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

פיוניר 4050.

ויו אס בי אחורי ..ההפך לדעתי זהו יתרון מקדמי!

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אנשים לא אוהבים כל-כך את PIONEER ובטוחים שהמתחרים יותר טובים.

אני קניתי PIONEER 4050UB ואתמול התקנתי אותו.. עד כמה שהספקתי להשתמש בו אני נהנה מאוד.. אם כי הרדיו טיפה מעצבן. זה קצת כזה מעצבן להתעסק עם זה. אבל המערכת יפה מאוד מבחוץ.. והUSB האחורי יותר טוב לי מאשר שיהיה מקדימה.. רמי העביר לי את הUSB דרך התא כפפות אז לא רואים בכלל שום דבר.

ממליץ על 4050UB אבל תנסה ותבדוק גם את המתחרים (KENWOOD באמת והשאר... לא יודע).

תבדוק אם יש לCLARION משהו במחירים שאתה מוכן לשלם או אולי לALPINE גם..

פורסם
מאוד נוח שהUSB מאחורה, יש לו כבל מאריך, אתה שם את הכבל בתא כפפות ומחבר לשם את הדיסק און קי או כל דבר אחר.

מנסיון +1

תהליכי שיפוצים

פורסם

עד שאני אחליט, דילמה קטנה חדשה:

ראיתי שעדיין אפשר לקנות מורל פולס (ב80 ש"ח פחות מהטמפו)

הם אמורים להיות דומים מבחינת התוצאה, האם כדאי ?

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

אם ההפרש הוא 80 שקלים..שווה להשקיע אותם.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תוכן חדש...