Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה תקין, אלא...

הרב מודד שקנית בזמנו צהוב? לאחי היה כזה ותוצאות המדידה שם מאוד לא מדויקות כאשר סוללת ה 9 וולט אינה חדשה. בקש במוסך לבדוק כמות אלקטרוליט וריכוז (באמצעות הידרומטר) כך תוכל להיות בטוח כי המצבר תקין.

עוד דבר שחשבתי, בדוק כי נעלי הכבל וכבל המצבר תקינים ומחוזקים היטב למצבר. במקרה של מגע רופף, האלטרנטור יפעל למעשה ללא עומס והמתח יכול לקפוץ. דבר זה יכול להסביר את שריפת נוריות הלד.

פורסם

שלום !

לי היה מקרה דומה לשלך אבל רק בתדירות של חודש .

הבעיה היתה שבית המנורה היה שרוף ומידי פעם קיצר . זה קונקטור עם 3 חיבורים מאוד פשוט תבדוק את מצב הקונקטור (בית מנורה ותעדכן)

בברכה . אבי !

פורסם

אז כן הרב מודד זה הצהוב, קשה לי להאמין שהוא לא מרא מדויק, לגבי הקונקטורים אני פעם אחת סמתי לב שהחיבור קצת הותך כלומר הפלסטיק נזל קצת, אבל זה היה בלדים כאשר סמתי כי בלדים הבסיס הוא מפלסטיק, בנורות להט אין בסיס פלסטיק לכן אני לא יודע עם זה הקונקטור.

היום נשרפה לי עוד פעם מנורת החניה, עבדה 6 ימים בידיוק, למרות שהמנורה בצד ימין עדיין עובד מעולה..

יש אולי איזה המלצה על מוסך חשמלאות טוב שלא שוחט כסף על שטויות, כי אני מקיר רק מוסכים למכונאות, בנושא המכונאות כל האוטו 100%מושלם.

אני הבדוק מחר בבוקר את הקונקטורים ואת המנורות ליראות מה קרה ויעדכן מחר בערב..

פורסם
...היום נשרפה לי עוד פעם מנורת החניה, עבדה 6 ימים בידיוק, למרות שהמנורה בצד ימין עדיין עובד מעולה..

תנסה להעביר את הנורה שבצד ימין לצד שמאל ותרכיב נורה חדשה במקומה בצד ימין.

אם ימשיכו להשרף לך נורות (הפעם בצד ימין), תנסה לקנות נורות מתוצרת אחרת בחנות אחרת.

אם הנורות ימשיכו להשרף בצד שמאל, בנראה שהבעיה לא בנורות עצמן.

פורסם

אוקי אז ככה...

מזבר קניתי חדש משהו מטורף, מנורות סמתי הכל רגיל גם אור דרך וגם או מעבר הכל רגיל צהוב חדש, נירא מה קורה עכשיו עם ימשיכו הבעיות אז זה הקונקטורים, אני חושב שאני כבר התפשר והקפוץ למוסך מורשה, מה אתם אומרים??...

• תוכן חדש...