Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה יש לי ברליגנו 2006, שנה שלמה אורות חניה עבדו טוב, מאז שהשמאלית נשרפה והחלפתי אותה כל פעם השמאלית נשרפת אחרי שבוע מקסימום, למה? יש הסבר? גם מנורת להט פשוטה ב 5 שח ו גם לד ב 20 שח, הכל נשרף, זה מתחיל לעצבן..חח

וזה בהדרגטיות, יום יום זה פחות ופחות חזק יותר, ואני לא נוסע הרבה במהלך השבוע, מקסימום 30 קילומטר ביום.

בבקשה עזרה לפני שאני נכנס למוסך חשמל ושוחטים אותי ב 400 שח על איזה תקלה פשוטה.

http://uploadpic.org/showpic-31677/citroen_berlingo_feelin.jpg

פורסם

אתה מתכוון להרכיב מנורת חניה של חבר OSRAM ?.. יש דברים כאלו? חשבתי זאת המנורה הכי פשוטה

זה הלד http://images.virtualvillage.com/002510-173/002.jpg

זה הלהט http://img.alibaba.com/photo/240956217/auto_lamp_miniature_lamp_wedge_lamp_T10_W2_1x9_5d_W5W_WY5W_7443_2825.summ.jpg

מה מי הם יש לאוסרום? ובטוח זאת התקלה כי פעם זה היה עובד הרבה זמן, מצטער על החפירות אבל אני באמת כבר מבולבל..

פורסם
תבדוק אם אין לך טעינת יתר .

אמור להיות בין 13.8-14.5 וולט .

איך בודקים? איזה כלים?.. רב מודד? ספרו לי קצת יותר אני דיי חדש :oops:

פורסם

קנה רב מודד דיגיטלי סביר - תמיד טוב שיהיה בבית .

אחרי שתלמד להשתמש בו כוון אותו ל dc - volt וחבר את החוטים למצבר .

תעלה את סיבובי המנוע ל - 2500 ובדוק את המתח כאשר האורות דולקים .

פורסם
קנה רב מודד דיגיטלי סביר - תמיד טוב שיהיה בבית .

אחרי שתלמד להשתמש בו כוון אותו ל dc - volt וחבר את החוטים למצבר .

תעלה את סיבובי המנוע ל - 2500 ובדוק את המתח כאשר האורות דולקים .

סבבה ,רב מודד יש, אני הבדוק את זה מחר בבוקר, תודה רבה.

פורסם
זה קורה בגלל שאתה סוגר את המכסה מנוע בתריקה חזקה,זה מאוד משפיע זה מזעזע את המנורות והן נשרפות מהר

גם אני חשבתי על הסיבה הזאת, מעכשיו אני סוגר בעדינות, ואז לוחץ על המכסה כדי לסגור. :wink:

פורסם

נורות לד אינן רגישות לזעזועים ולכן סגירה של מכסה המנוע בטריקה חזקה לא אמורה לפגום בהן, סביר יותר כי זו טעינת יתר. אם גילית טעינת יתר אז בדוק כי המצבר לא התיבש כתוצאה ממתח יתר.

פורסם
נורות לד אינן רגישות לזעזועים ולכן סגירה של מכסה המנוע בטריקה חזקה לא אמורה לפגום בהן, סביר יותר כי זו טעינת יתר. אם גילית טעינת יתר אז בדוק כי המצבר לא התיבש כתוצאה ממתח יתר.

יש לי מצבר VARTA 56 אמפר, אין בו פקקים לבדוק עם הוא התייבש, מה עושים? קונים חדש?

פורסם
אפילו אם זה מוגדר (בטעות) כמצבר "יבש" אז אמורים להיות שני פקקים בקצוות לשחרור לחץ.

הייתי מציע כי תבדוק שוב.

אין בעיה אני גם הכנס פה ליד הבית למוסך שמכר לי את זה כדי ליבדוק את זה יותר טוב, תודה על תמיכה הטכנית

באמת אחלה של פורום.!

פורסם
אין בעיה אני גם הכנס פה ליד הבית למוסך שמכר לי את זה כדי ליבדוק את זה יותר טוב, תודה על תמיכה הטכנית

באמת אחלה של פורום.!

אני המשיך לעדכן מה קורה בנושא...

• תוכן חדש...