Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד כ130K +-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני(אנחנו) מעונינים להחליף את הרכב הקיים כרגע ( גולף 2006) ברכב חדש מהחברה וצריכים ייעוץ לרכישת הרכב.

מחפשים רכב פחות או יותר בגודל של הגולף , שלא ישתה יותר מדיי דלק , שיהיה חזק..

גיר ידני או אוטומט לא משנה למרות שיש העדפה לאוטומט..

רוב הנסיעות יתבצעו בעיר (50ק"מ ביום בערך).

אפשר לחרוג בגודל של הרכב נגיד שיהיה 'מנהלים' עם הוא מצדיק את המחיר והכל.

תודה יום טוב:-)

פורסם

אם אתה נשאר במשפחה אז ליאון 1.6 DSG תעלה בערך 125K

אם אתה רוצה חזק ואפשר למתוח את התקציב אז ליאון 1800 טורבו ידני תעלה בערך 137K.

באיזור 135K אפשר לקבל C4 מנוע 1600 טורבו, מגיע פחות או יותר עם אותה חבילת אבזור כמו הליאון.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מה עם :

טויוטה AURIS , טויוטה קורולה , מאזדה 3 החדשה , סיאט LEON , פורד FOCUS 5 דלתות ועוד .

השאלה למה הרכב מיועד ? האם משפחה גדולה ? עם ילדים , צורך בבגאז' גדול ?

פורסם

הרכב מיועד לאמא לאבא ולי הבן פעם בכמה זמן כשאני אחזור מהצבא..

צורך בבגאז' לא בדיוק צריך..

סיאט אני יודע שמאבדות ערך ואבא מפחד להתקרב אליהם.

איזה רכבים נכנסים בתקציב ובאמת שווה להסתכל עליהם?

על הרכב שלנו כרגע מציאים מחירון +-..

תודה לעונים:?

פורסם

הליאון 1.8TSI - תמורה טובה לכסף (מנוע חזק יותר, איכות חומרים טובה יותר ואיבזור מכובד)...

בכל מקרה - שווה לבדוק את הבראבו.

נראית מצויין (יותר טוב מכל משפחתית קומפקטית אחרת), היא מרווחת למדי, יש לה תא מטען ענק והיא אמורה להגיע עם איבזור מכובד למדי החל מחודש הבא.

הייתי בוחר בה :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תחשוב על אוקטביה. 1.8 135K+-

יש לחבר שלי 1.9 TD והיא לוקחת לו בערך 17 ק"מ לליטר.

נהגתי עליה כמה פעמים, אוטו מאוד נוח, כיף לנהוג בו והכי חשוב מאוד אמין.

עכשיו יש בעיה קטנה לדעתי הכיסאות האחוריים לדעתי לא מספיק מרווחים, אז עם אתם עושים הרבה נסיעות

עם 5 איש אז תראה אולי עדיף לך לקחת רכב שיהיה מרווח.

יוסי,

mazda 323 glx 1997

פורסם

סתם מתוך סקרנות, לאחרונה בקרנו ביונדאי והסתכלנו על I30 עם כוונת רכישה. מהי הסיבה מדוע אין בכל התגובות מילה אחת על

I 30 , רכב כל כך לא ראוי או סתם לא עלה בכתיבת התגובות. בהזדמנות זו חשוב לי לקרוא דעתכם על I30 1.6 ו I30 2.0 זה יעזור לחתוך או להמשיך לקראת רכישה.

פורסם
אם אתה נשאר במשפחה אז ליאון 1.6 DSG תעלה בערך 125K

אם אתה רוצה חזק ואפשר למתוח את התקציב אז ליאון 1800 טורבו ידני תעלה בערך 137K.

באיזור 135K אפשר לקבל C4 מנוע 1600 טורבו, מגיע פחות או יותר עם אותה חבילת אבזור כמו הליאון.

יש דבר כזה לאון 1.6 DSG? אני הבנתי שהשילוב הייחודי הזה שמור לג'טה בלבד מבין משפחתיות הקונצרן ובאתר של סיאט ישראל מתייחסים לאיביזה בלבד והליאון והאלטאה מוזכרים כל אחד בתמונה בודדת.

לדעתי בתקציב כזה כדאי לבדוק את גרסת ה-2 ליטר של המאזדה 3 ושל הפורד פוקוס.

אני בטוח שיהיו פה דיעות שאומרות שהמעבר מגולף למאזדה הוא ממש צעד אחורנית וכדומה אבל לדעתי ה-3 החדשה היא מכונית מעולה ומציעה תא נוסעים איכותי ונעים אבזור נוחות עשיר ואבזור בטיחותי מלא. אפילו הפוקוס שמגיעה מאותו הבית (קונצרן פורד) יקרה יותר לרכישה למרות שאין שוני מהותי במפרטי האבזור.

אם ברצונכם לרכוש רכב מקונצרן פולקסוואגן האופציות שנמצאות בתקציב קרוב הן הג'טה TSI 122 והאוקטביה 1.8. מפרטי האבזור שלהן מאוד קרובים וההבדלים מסתכמים במערכת שמע מקורית ובקרת אקלים בג'טה. אבל המנוע באוקטביה חזק בכמעט 40 כ"ס משל הג'טה והיא אפילו זולה ב-2000 שקלים (139 לג'טה ו-137 לאוקטביה).

בקשר יונדאי I30, אני אישית מאוד מחבב את הרכב הזה. הוא מצביע על השינוי הגדול שעבר על יונדאי (ובאותה הזדמנות גם על קיה שבבעלותה). תא הנוסעים של היונדאי מרווח ונעים ומורכב היטב מחומרים שמרגישים איכותיים ונעימים למגע. גם מבחינת אבזור בטיחות ונוחות לא חסר לה שום דבר שיש במתחרות. לכל מתחרה יש את נקודות החוזק שלה.

המאזדה חזקה ממנה ומציעה תא נוסעים נאה יותר (לדעתי בכל אופן).

הפוקוס נוחה משמעותית, גם מהמאזדה אגב ומבין האופציות שהצעתי היא הנעימה ביותר לנסיעות ארוכות וגם נסיעות עירוניות גם בשל המרווח בתא הנוסעים.

הג'טה למרות הנפח הצנוע מציעה ביצועים טובים ומצ'פרת בצריכת דלק חסכונית לעומת המתחרות.

האוקטביה לדעתי משלבת את הטוב שבכל העולמות. היא מרווחת, נוחה, חסכונית ותא הנוסעים שלה נאה ונעים במיוחד בגרסאות הבהירות יותר. אני אישית הייתי בוחר באוקטביה במידה וניתן למתוח את התקציב במעט.

בהצלחה ושבת שלום!

פורסם

יכול להיות שאני טועה. אני זוכר שכשחיפשתי רכב חדש התמקדתי בליאון 1600 ידני, ואז אחרי שראיתי שהוא מגיע עם 5 הילוכים ולא עם 6 עברתי ל 1800TSI, ואז אמרו לי שהידני עולה 142K וה DSG עולה 152K.

מזה הסקתי שבכל הקבוצה המעבר מידני ל DSG גורר תוספת של 10K ש"ח

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...