Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי פיאסטה MK2 ,השתדרגתי לפני חודשיים שלושה,לגנטים וצמיגים במידה R14 55 185 ,(מידה קודמת R13 70 155)

כאשר אני נוהג ברכב לבד או עם עוד בנאדם במשקל של 70 או 80 קילו הכל בסדר,אבל כאשר אני לוקח איתי שלושה אנשיים ברכב כולל אותי,אז בפסי האטה או כביש משובש הגלגלים האחורים נוגעים בכנף האחורית של הרכב,זאת אומרת בקנט הפנימי של כנף הרכב יש תמונה סימנתי שתבינו בדיוק על מה אני מדבר,כרגע הבולמים חלשים ועייפים מאוד,מחליף אותם בלי שום קשר לזה,רציתי לדעת עם הבעיה נובעת בגלל שהבולמים חלשים ועייפים? או שיש צורך להגביה את הרכב ב 5 ס"מ? במידה ויש צורך להגביה את הרכב זה לא יפגע בנוחות נסיעה? הרכב לא יהיה קשיח? בעל מקצוע המליץ לי להגביה אותו ב 5 ס"מ ,עם ספייסרים כאלה מי ברזל ואני רוצה חוות דעת של עוד אנשיים או המלצות אחרות ,זה יפתור לי את הבעיה הזאת? עם אני יקח איתי אוטו מלאה (5) אנשיים זה לא ינגע? אני חייב לפתור את הבעיה הזאת כי השבוע אני נוסע לדרום...ועוד שאלה אחרונה! עם אני יבצע הגבה של 5 ס"מ הזנב של הרכב לא יזרוק לי או משהו בסגנון? כי חשוב לי שזה לא יפגע בנוחות נסיעה. (המלצות כמו תחזור למידה הקודמת זה לא פיתרון בישבילי:evil:) תודה לכל העונים והעוזרים בנושא רועי.:lol:

הקנט הפנימי מסומן באדום, אזור הפגיעה מסומן בירוק, (תמונה)

88.jpg

FORD FIESTA MK2 CVH

:arrow:

פורסם

קודם כל, ניתן בבירור לראות שהרכבת צמיגים מאוד רחבים עם ג'אנטים בעלי אופסט שלו מתאים לרכב שלך!

שנית, יכול להיות שבולמים חדשים ימנעו ירידה של המרכב עד כדי נגיעה בצמיגים אבל אי אפשר לדעת בוודאות.

ולסיום, להגביה את הרכב זה טיפשות! אתה פוגע ביציבות של הרכב.

מעניין אותי מיהו אותו בעל מקצוע שהמליץ לך לעשות את זה... :?

פורסם

תודה על התשובה.

אז מה אתה בעצם ממליץ לי לעשות?

מה אתה אומר על 3 ס"מ?

גם ב 3 ס"מ אני יפגע ביציבות?

חייב להיות לזה פיתרון ! אני מכיר מישהו עם פיאסטה MK2 שנועל 195 45 R15

הייתי מוכן ליתפשר ולעבור לחתך 50 זה היה פותר לי את הכל אבל זה בילתי אפשרי זה לא דבר שתלוי בי...

אפשרי להגביה את הרכב בעזרת גומיות במקום ספייסרים?

עם יש למישהו עוד עצות או המלצות יתקבלו בברכה תודה לכל העונים והעוזרים.

רועי.

FORD FIESTA MK2 CVH

פורסם

טוב תראה אני לא יודע איך להגיד את זה,הצמיגים האלו פשוט ענקיים על הרכב שלך,אתה צריך להחליף אותם בדחיפות מתאמי בטיחות,גש למוסך של הצמיגים שעשה לך את העבודה בתלונה שהוא לא שם לך את הצמיג התקין,דרך אגב אם הגדלתה את הצמיד יחסית לגודל הקודם ואין לכך רשיון,וברשיון רכב רשום מידה 13 אז הרכב לא יעבור טסט במקרה הטוב,במקרה הגרוע שיתפסו אותך זה כנס ומי יודע לאן זה יכול להגיע.

פורסם

הורדה בטוחה מנכביש ולא קנס!

נ.ב. זה שאתה מכיר מישהו שהרכבי צמיגים יותר גדולים משלך לא אומר כלום.

על כל רכב אפשר להרכיב צמיגים גדולים מאוד אבל הרעיון הוא לברר היטב מה יכול להתאים, איזה אופסט הג'אנט שמרכיבים, מהו ההבדל הכולל בין קוטר הג'אנט החדש לישן בכדי למנוע סטיה גדולה בספידומטר וכ'ו.

אתה יכול להיות בטוח שאותו מכר עשה שטות גדולה (צריכת הדלק עלתה בטירוף, הספידומטר ממש מזייף ועוד כל מיני תופעות לוואי)

פורסם

מה ניסית להשיג בהחלפת הצמיג המופרכת הזו?

מבלי להתייחס לעניין החוקי. שימוש בצמיג כזה פוגע בביצועי הרכב (אלא אם החלטת לחצות את המדבר על דיונות).

כשהתקנת צמיג R14/55/185 במקום R13/70/155 הגדלת את קוטר הצמיג ב- 12 מילימטר שהם 2.2%.

בעיקרון צריך לשמור על הקוטר החיצוני ללא שינוי כאשר משנים את קוטר הג'אנט.

אם היית מסתפק בצמיג בחתך 55 וברוחב 175 (אני לא סבור שגם זה חוקי) היית שומר על קוטר כמעט זהה (הפרש של 1 מילימטר ו- 0.18%). זה לא היה פותר לחלוטין את המגע בבית הגלגל אך לפחות היית נמנע מבעיות אחרות שהוזכרו.

פורסם

א.הצמיגים רשומים ברשיון הרכב ,והרכב עובר טסט.

ב.עצר אותי כבר בוחן תנועה ,בדק את המידה ברשיון ,ואמר לי סע לשלום.

ג.הסטיה בספידומטר היא 2.3 קמ"ש.

ד.אני לא מסתכל בכלל על צריכת הדלק,זה לא מעניין אותי.

ה.אני לא חושב לחצות את המדבר ,ובטח שלא על דיונות ,הרכב הזה מושקע קצת יותר מכל פיאסטה סטנדרתית פה בארץ.

אז אל תדבר שטיות ותעשה צחוק ,לא שאלתי מה אתם חושבים על, הגלגלים, המידה, או הגנט, שאלתי התיעצתי מה

אפשר לעשות בנוגע ל: גלגלים אחורים שנוגעים בקשתות של הפח, אני מודע לזה שהגלגלים רחבים מאוד, ומין הסתם לא

קניתי אותם ליופי ,או לנסיעה יום יומית עדינה של נהג ליסינג.

FORD FIESTA MK2 CVH

פורסם

אין צורך להתעצבן מנסים כאן לעזור לך,אם אתה רוצה לפתור את הבעיה הדרך היחדיה שאני רואה זה קפיצים להגביע את האוטו (שטות אמיתית) או החלפת צמיג לגודל הקודם במידה ולא הייתה את אותה הבעיה (דרך טובה יותר והכי חשוב בטיחותית יותר)

• תוכן חדש...