Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה פעמים אני אישית ראיתי ניידות מזגזגות בין נתיבים עם כחולים דולקים כאילו בדרך לזירת שוד מזויין רק כדי לראות אותם חונים מול הבורקס 5 דקות מאוחר יותר. או נוסעים בנת"ץ? או 160 (אני לא מגזים, הייתי בניידת) קמ"ש בתוך העיר? או חונים על אדום לבן (שתי ניידות) כדי ללכת לאכול סודוך? אני צריך להמשיך?

אפשר לבחון כל מקרה לגופו, ואפשר לראות את הצד השני, בכל מגזר בכל מקום יש אנשים שיתנו את השירות הטוב ביותר, ויש כאלו (קומץ קטן) אשר יכולים להוות כתם גדול ורע על אותה קבוצה.

ציינת שראית שוטרים שנוסעים ומזגזגים עם כחולים ולאחר מכן עוצרים לאכל בורקס, אני אספר לך על מקרה דומה שקרה לי בשירות הסדיר שלי לפני מספר שנים שיכל להתפרש בצורה שונה ע"י מי שמתבונן מהצד ושופט.

קיבלתי קריאה בקשר על שוד מזויין שמתרחש במתחם הקמעונאי של צומת שילת (קרוב למודיעין למי שלא מכיר), הדבר הראשון שעשיתי הוא הדלקת כחולים סירנה, ונסיעה מבצעית לכיוון המקום, ברגע שהתקרבתי לאיזור הורדנו כחולים סירנה, הגענו לכמה מאות מטרים מהמקום ובקשר קיבלנו דיווח שהקופאית לחצה בטעות על לחצן המצוקה שנשלח באופן אוטומטי למשטרה ומקפיץ כוחות למקום.

הגענו לחנות דיברנו עם המנהל ראינו שהכל בסדר, ובמקביל רכשנו לנו שתיה ממכונת המשקאות הצמודה לחנות.

אני בטוחה שבמבט של אזרחים מהצד נסענו במהירות מופרזת ועברנו ברמזור אדום רק כדי לרכוש לעצמנו משקה קר ותוסס, כי הרי אנו לא מכריזים בכריזה של הרכב שהיה אירוע.

לעיתים גם שוטרים מקבלים קריאת ביטול בזמן הנהיגה למקום מסויים, ואז חוזרים לשיגרה.

ופרט חשוב נוסף, בכל רכב משטרתי יש אמובילייזר חכם, מלבד העובדה שאי אפשר להפעיל ניידת בלעדיו, הוא אוסף מהירות נסיעה של אותו נהג, מרחק (ק"מ) כיוון נסיעה, כך שגם על שוטרים יש ביקורת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש שוטרים כאלה ויש כאלה..

למשל שוטר שעצר אותי אחרי שחכתי קו לבן.. הוא אמר לי" בגלל שאתה נהג חדש אני מוותר לך"

וכבר נתפסתי על מהירות.. יש שוטרים שהם אחלה איתך ויש כאלה שבא לך להרוג אותם..

אנחנו מוח ישראלי חושבים כחול יוצא לבן :]] חח .

פורסם

זו אחת הבעיות שלנו כישראלים.

אנחנו תופסים שוטרים בתור שוטרים טובים,כששוטרים מוותרים לנו על דוחות (גם כאשר מגיע לנו), ואילו שוטר "רע" הוא שוטר שעשה את עבודתו והשתמש בסמכויות שלו וכתב לי/לך/לנו דוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא, אם עברתי באדום, או נתפסתי על מהירות מופרזת והשוטר ירשום לי דו"ח אני אסתום את הפה ולא אחשוב אפילו להגיב.

"שוטרים רעים" הם אלה המנצלים את סמכותם לרעה. וברור שיש גם כאלה וגם כאלה, ועם כל הכבוד לביקורת שיש אליהם, כנראה שהביקורת הזאת שיש על שוטרים לא כלכך אפקטיבית או מרתיעה מספיק (או מתגמלת מצד שני) כי אותם דברים ממשיכים לקרות (ואני מדבר מקרוב ל5 שנים התנדבות במשא"ז ועבודה צמודה עם שוטרים, היינו ממש מורעלים) אבל כאלה שלא מציקים סתם ולא מנצלים את הסמכות לרעה כמו שאמרתי, לא יטפלו לרכב בלי מדבקה של טסט. (וככה אנחנו חוזרים לנוסע הדיון ולא אם שוטרים הם טובים או רעים)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני אישית הורדתי את המדבקה המכוערת הזאת, ובמקרה ששוטר יחליט להיטפל אלי לגבי זה אני פשוט יגיד שקניתי את הרכב ככה. למרות שבחיים לא שמעתי על שוטר ששאל על מדבקת טסט בחלון. בוא נגיד שזה פחות מטריד אותי מאשר הקסנון שמתחבא לי מאחורי פנסי החזית :-D

Volkswagen POLO 1.4 16v

פורסם
ולי מאוד צורמת הכותרת, שמישהו יתקן please :cry:

אכפת לך להסביר מה בדיוק צרם לך בכותרת שהיה לך כל כך חשוב רק בכדי להגיד את זה? :roll:

בכל מקרה,ניסיתי לגשת למכון טסטים על יד הבית ושם נאמר לי שאת המדבקה אני יכול לקבל רק במכון שבו עברתי את הטסט.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לא יודע אם החוק מחייב לשים את המדבקה או לא, אבל הרבה שוטרים קולטים מהר מאוד מכוניות שאין להם מדבקה, ויש יותר סיכוי שהם ייעצרו לבדיקת רשיונות.

אם הכל תקין, אין מה לדאוג, אבל לדעתי תמיד עדיף להיות במצב שבו יש פחות סיכוי להתקל עם המשטרה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...