Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע העברתי את האוטו טסט. מאז לא יצא לי לנהוג ברכב והיום באתי לחפש את המדבקה ואני לא מוצא אותה.

אני יכול לגשת לכל מכון טסטים או רק למכון בו עשיתי את הטסט?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

ואם הבוחן לא מדביק אותה?

לא נראה לי ש"אכלו לי שתו לי, לא ראיתי לא שמעתי" יעבור אצל שוטר/שופט/כל ערס עם סמכות

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לא אוכפים מדבקות, אוכפים עברות תנועה שהן איכותיות, כגון, שכרות סמים רמזורים אדומים וכו'.

ברגע ששוטר עוצר נהג הוא בודק את הניירת שברשותו, ולא את המדבקה על השמשה.

ושופט/שוטר הוא לא "ערס עם סמכות".

מאוד צורם לי לראות את מה שכתבת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ולי מאוד צורמת הכותרת, שמישהו יתקן please :cry:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
לא אוכפים מדבקות, אוכפים עברות תנועה שהן איכותיות, כגון, שכרות סמים רמזורים אדומים וכו'.

ל'

אז זהו שלא!!!

להפתעתי הרבה לפני שבועיים עצר אותי שוטר תנועה לבדיקת רשיונות בכניסה לאשקלון ב-8:00.

עד כאן הכל סבבה, לא לדבר על זה שגם עשו לי בדיקת ינשוף.

(לינשוף שלום אחרי המכת קופאין שהוא חטף מהאספרסו הכפול של הבוקר).

אחרי שהשוטר רואה שהכל פיקס הוא שואל אותי למה אין לי מדבקה על האוטו! :loco::screwy::brickwall:

כאילו האוטו שנת 2008 ולא בא לי לשים את המדבקה הזאת - כמובן שלא אמרתי לא את זה.

הסברתי לו שהאוטו אצלי יד שניה וככה קבלתי אותו בקניה! :fist:

מסקנה - לשוטרים בניכסה לאשקלון ב-8:00 אין מה לעשות בחיים.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

כל אחד שנעצר לבדיקה ע"י שוטרים אומר את המשפט "מסקנה - לשוטרים בניכסה לאשקלון ב-8:00 אין מה לעשות בחיים".

אז זהו שיש להם מה לעשות, ומפגשים ובידוקים הם חלק מהעבודה השגרתית שלהם.

בדיקת ינשוף (לדעתי עברת בדיקת נשיפון אלקטרוני ולא ינשוף) היא חלק מהעבודה השגרתית של השוטרים ומהבידוקים שהם עורכים עם אזרחים בכביש.

אולי זה שנעצר בדיוק שניה אחריך היה שתוי והבדיקה הזו הצילה נהג או הולך רגל שהיה עלול להפגע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה שהשוטר שאל אותך למה המדבקה אינה מודבקת זה לא אומר שזה חובה! גם אותי פעם אחת שוטר שאל למה המדבקה אינה מודבקת ואמרתי לו שהיא נמצאת עם הרשיונות אצלי בתיק והראתי לו אותה. בזה זה נגמר.

הייתה עוד פעם אחת שעצרו אותי שוטרים ושניה אחרי שהוא שיחרר אותי הוא ביקש ליראות עוד פעם את הרישיונות כי אין מדבקה של טסט לרכב אז הוא רק רצה לוודא שיש טסט.

פורסם

נו באמת, מדבקה על האוטו זה שטות גמורה.

מה שכתוב ומודבק ברישיון רכב זה הרלוונטי והקובע.

אגב, עוד מעט גם תגידו שיש גם שוטרים נחמדים :wink:.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

ושופט/שוטר הוא לא "ערס עם סמכות".

מאוד צורם לי לראות את מה שכתבת.

ל'

תגידי את זה למי שקיבל דו"ח על פניה ימינה בקשת רחבה. או על חזרה לימין אחרי עקיפה. או על נסיעה במעבר חציה לאחר שהולך הרגל עבר, אך עוד לא הגיע למדרכה ממול (אני). או על נסיעה באיילון על 115 קמ"ש. או על נסיעה בנת"ץ לצורך פניה. או על מעבר באדום כהולך רגל כשהכביש פנוי. נראה לי מספיק דוגמאות.

עכשיו תגידי את זה גם למי שנוסע ליד ניידת תנועה ועוקף מימין/חותך/סוטה מנתיב/לא שומר על הימין/לא נותן זכות קדימה וכו', ולא מקבל שום דו"ח.

אני בד"כ מסכים עם ההודעות שלך, אבל הפעם זו פשוט נראית לי צורת מחשבה קצת תמימה.

אני לא אומר שזה כולם, אני מאמין שיש הרבה אנשים שכן עובדים כמו שצריך ומפעילים שיקול דעת הגיוני, אבל לצערי אני גם יכול להגיד שיש הרבה שעונים בדיוק על ההגדרה "ערס עם סמכות".

פורסם

מהרגע שרכשתי את הרכב, אף פעם לא הדבקתי מדבקה על השמשה, ובכל הפעמים שנעצרתי לבדיקה אף אחד לא העיר לי על כך, כל המסמכים ורשיונות הרכב נמצאים עימי תמיד בצורה מסודרת, ולשאול על מדבקה זה לעסוק בזוטות.

לא מכירה אותך ואת העבר התעבורתי שלך, אבל ציינת כאן מספר עברות שלך באופן אישי נראות לך לא חשובות, אבל מבחינת החוק כנראה שלדעת השוטר לא פעלת נכון ולכן קיבלת את הדוח.

לא חושבת שיש מקום להשוות בין נסיעה בנת"צ למדבקה על שמשה.

בכל אופן אני אבדוק את הסוגייה הזו האם ישנו סעיף או חיקוק המורה ומחייב על הדבקת מדבקה של הטסט על שמשת הרכב.

ולא חייבים להסכים עם כל ההודעות שאנחנו כותבים, אנו אנשים ולכל אחד מאתנו יש דעה ומחשבה שונה, זה מה שמענין ומדרבן אותנו לנהל שיחה ודיאלוג, ולא מונולוג.

ל'

פורסם

ל', האמת שכתבתי "ערס עם סמכות" בלי כוונה מיוחדת, אבל אחרי שחשבתי על זה ככה, צר לי שזה צורם לך, אבל זה כאין וכאפס לעומת כמה שצר לי על זה שזה נכון ובאמת ככה. כי ברגע שבעל תפקיד כלשהו לא שומר על החוק שהוא נשבע לאכוף, אני מאוד מצטער, הוא נופל למשבצת של ערס עם סמכות בדיוק מושלם.

כמה שרשורים נפתחו פה על שוטרים שנטפלים על כלום (זכור לי כרגע הסיפור של עלאד שקיבל דו"ח על זה ששמר על החוק down to the T וחזר לימין לאחר שעקף רכבים שנסעו בנתיב האמצעי) ואני לא מדבר על ילדים ש"תפסו אותי עם ינשוף על 2.642, וקצת הקאתי על השוטרים. יש סיכוי שלא יקחו לי תרשיון?"

כמה פעמים אני אישית ראיתי ניידות מזגזגות בין נתיבים עם כחולים דולקים כאילו בדרך לזירת שוד מזויין רק כדי לראות אותם חונים מול הבורקס 5 דקות מאוחר יותר. או נוסעים בנת"ץ? או 160 (אני לא מגזים, הייתי בניידת) קמ"ש בתוך העיר? או חונים על אדום לבן (שתי ניידות) כדי ללכת לאכול סודוך? אני צריך להמשיך?

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...