Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יחסי RMS

AntonF92
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן הנתון על הPEAK POWER

הוא בדר"כ "לוט בערפל" בגלל שכל חברה מודדת אותו באופן שונה (אפילו שונה עם דגמים שונים מאותה חברה).

הסבר: הנתון יקבע לפי משך זמן שונה של פולס, בעוצמת פולס אחרת, התייחסות לתוצאות המתקבלות באופן שונה (נגיד חברה אחת מאפשרת X אחוז עיוותים למשך Y זמן פולס וחברה אחרת נתונים אחרים) - בקיצור - נתון עם משמעות נמוכה.

פורסם

בקיצור..במילים פשוטות בעת קניית רמקול או מגבר תתייחס נטו לנתון ההספק האפקטיבי RMS.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אז איך אני יודע כמה W-RMS הרמקולים של פיוניר. והאם 80 RMS זה חזק ואיכותי ?

ועוד שאלה נוספת...

יש נגיד מגבר שהוא עובר על 125*4 ב4OHM, ואני מחבר רמוקלים של 80 ורמקולים של 120

זה לא ישרוף את הרמקולים, כי ההספק שיוצא מהמגבר גדול יותר ?

ועוד משהו, אני רואה לפעמיים בבגז, יד דבר כזה ליד המגבר שזה מראה כמו בלום כזה של NOS אבל אני בטוח שזה לא זה, למה זה קשור ומה זה עושה ?

פורסם

בטח אתה מתכוון לקבל. זה אמור לסייע למערכת חשמל של הרכב.

יש בפורום תורה שלמה שטוענת שזה לא משמעותי ולא נחוץ.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

מה שאתה רואה ליד במגבר אם זה מה שאני חושב הוא נקרא קבל המטרה של הקבל היא לייצב את המתח מהמצבר למגבר..

מגבר שמקבל מתח מהמצב לפעמיים הוא יורד/עולה אז הוא מתחיל לעבוד יותר חזק ואז הוא מתחמם ויש נפילות.. המטרה של הקבל היא לייצב את המתח למגבר וככה הוא פועל הצורה הכי טובה בלי חשש לנפילות/מצב הגנה של המגבר.. (אם אני טועה אני מצפה שיתקנו אותי!)

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

• תוכן חדש...