Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבא: סטילי"ם - מה אתם אומרים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני צפוי לקבל זימון לגיבוש לסטיל"ים בקרוב מאוד.

רציתי לשמוע מה אתם חושבים על השירות (אם יש מישהו ששירת שם מה טוב).

יש לציין שאני חיפאי ככה שמבחינתי לא מפחיד העניין של לסגור 21 באופן כמעט קבוע - באופן כללי כרגע זה לא נראה לי מפחיד כלל.

תודה מראש

פורסם

יש לציין שאני חיפאי ככה שמבחינתי לא מפחיד העניין של לסגור 21 באופן כמעט קבוע - באופן כללי כרגע זה לא נראה לי מפחיד כלל.

מכיר את המשפט "כמה קרוב, ככה רחוק"?

עד שלא סגרת, אל תגיד את זה. אין אפילו איך להשוות בין התנאים של הבית לתנאים שתקבל בבסיס, גם אם הבית שלך ממול בבת גלים.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
שלום חברים

תודה מראש

רגע אז מה אתה אומר? שחיפאים אוהבים לסגור שבתות? :-o

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

חבר שלי היה סטילניק. הוא היה סוגר 21-ים חופשי. בינתיים שאנו הג'ובניקים היינו מבלים במועדונים, הוא היה שם, בים מגן עלינו. כל פעם שהייתי נפגש איתו, היתי מצדיע לו וכולם היו עושים כך (כמובן זה גם נבע מכך שהוא אדם מקסים). יש לי כבוד רב אליו וכלפי אנשים שמשרתים בצבא למרות האינטרסיים שאישיים.

יהיה קשה לא לחזור הביתה שבועיים או שלוש, יהיה קשה בהתחלה בהפלגות (הקאות). באחד הסיפורים, הוא סיפר: "אחרי הפלגה של שלושה שבועות בים, כאשר לא ראינו אף אישה אחת ורק בחלומות, שמענו במכשיר קשר קול נשי מבסיס חיל הים, שניבט אותם חזרה. לא ידענו איך הבחורה הזאת נראת, אבל בשבילנו היא הייתה מלאך..."

בכל מקרה, אם תשאל אותו עכשיו על השירות שלו, הוא יגיד שלא מצטער לרגע שהלך לשרת בחיל הים. בשבילו זו הייתה חוויה!

פורסם

אני היתי בדבורות (סגרנו הרבה יותר מהסטילניקים).

אנחנו הינו יוצאים פעם ב21, ואם לא ההית מסיים את ההסמכות שלך בזמן (הסמכות של נשק ומערכות בקרה כאלו ואחרות)

היית סוגר יותר מזה.

להגיד לך שזה היה נורא? בהתחלה זה היה נורא, ים גבוהה צריך לצאת לים, מקבל שפריצים לפרצוף, משמרות מעצבנות,

עד שאתה חוזר לרציף ספינה אחרת מתקלקלת, ואתה רק מעמיס ציוד ותחמושת ויוצא עוד הפעם לגבול (במקום לצאת הביתה).

במהלך הזמן מתרגלים, וזה דווקא נהפך להיות חוויה, מה גם שהחברה בצוות נהפכים לכמו משפחה (והמון פעמים כשיש אפטר כולם נשארים ויוצאים לבלות בייחד בחיפה בפאב המרטף ובמקומות אחרים).

גם הקורסים דיי נחמדים, אני יצאתי לקורס צ'יפים (אחראי מערכות הפעלה ומנועים) כ3 חודשים ובו אתה מוציא רשיון (צבאי) לסירה

, יצאתי גם לקורס השלמת בגרויות ללוחמים בגבעת חביבה כחודשיים.

אתה מקבל את ההטבות של לוחם, ממשכורת צבאית יותר גבוהה, וגם כרטיס לוחם.

בקיץ בכלל תענוג בים.

יש לי המון דברים טובים לספר אבל גם דברים קשים.

אני בכול מקרה מעדיף את השירות בדבורות, יש לך יותר חוויות, האווירה יותר ביתית, וגם עם כבר אתה סוגר בבסיס, עדיף לך לעשות את זה בים עם צוות קטן, מאשר בסט"יל, מקרצף את הרציף (ובמיוחד עכשיו יש בעיתיות של דלק והם בקושי יוצאים לים).

הגיבוש הוא אותו גיבוש, רק שאחרי זה מחלקים אותכם מי לאן.

• תוכן חדש...