Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפנסים הקדמיים שלי לא מכוונים, הם מאירים חצי לכיוון השמים וחצי לריצפה. לפעמים אני לוקח סיבובים ואני רואה שהפנס מאיר על בניינים. יש לי באוטו קסנון מה שאמור להאיר חזק מאוד את הכביש, אני מקבל רק 50% מהעוצמה שלו כי ה 50% השניים מוארים כלפי מעלה, מה שגם מאוד מסנוור את כל מי שנוסע לפניי.

אשמח לדעת אם מישהו יודע איך מכוונים אותם שיאירו רק לכיוון הריצפה.

מדובר בפולו שנת 97

Volkswagen POLO 1.4 16v

פורסם

XENON בפולו זה דבר שלדעתי ימשוך אליך שוטרים מהר מאוד, במיוחד אם זה בגוון כחול ומסנוור, אם שוטר יעצור אותך זה 1000ש"ח דוח + הורדה אז תיזהר..

פורסם

לפי התיאור שלך (שאולי סתם הגזמת)

הנורה עצמה ממש לא יושבת טוב. יש 3 רגליים שאמורות לשבת בתוך מקום מדוייק בבקלית (H4)

אם סתם שמת את הנורה ולא בתוך המקומות המתאימים לרגליים זה יכול ליצור את המקרה שתיארת.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם
ימשוך אליך שוטרים מהר מאוד, במיוחד אם זה בגוון כחול ומסנוור

זה לא אור כחול (8000K) זה אור לבן בשילוב גוון עדין של תכלת (6000K)...לגבי הקנס אני יודע זה סיכון שאני מוכן לקחת, אני לא חושב שאני יחיה תחיים שלי לפי החוקים של המדינה, שהשוטרים יד*** אצבע מצידי.

הנורה עצמה ממש לא יושבת טוב. יש 3 רגליים שאמורות לשבת בתוך מקום מדוייק בבקלית

אני מבין על מה אתה מדבר, הרגליים יושבות מצויין. זה משהו בפנס עצמו כי גם לפני הקסנון הפנס היה מאיר לי למעלה. אני ינסה תשיטה של הבחור שאמר עם הברגי כיוון נשמע לי הכי הגיוני.

תודההה :-D

Volkswagen POLO 1.4 16v

פורסם

אין ספק שיש אפשרות לכוון את התאורה, אני מציע לך לשלם 50 שקלים ולעשות את זה מסודר עם המכונה לכיוון אורות.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אני מאחל לך שתקבל דוח ישללו לך את הרישיון ויורידו לך את הרכב מהכביש נהגים כמוך מסכנים נהגים שרוצים להגיע הביתה בשלום .

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

חבר, ארצה! למה אתה תוקף ככה את הבחור?!

יש הרבה אנשים שנוסעים עם קסנון אבל איכפת להם והם משתדלים לכוון אות הפנסים בצורה כזו שהם לא יסנוורו.

למה לתקוף ככה?! :?

פורסם
חבר, ארצה! למה אתה תוקף ככה את הבחור?!

יש הרבה אנשים שנוסעים עם קסנון אבל איכפת להם והם משתדלים לכוון אות הפנסים בצורה כזו שהם לא יסנוורו.

למה לתקוף ככה?! :?

סלח לי ידידי המלומד אך תצטרך לקרוא שוב את מה שהבחור רשום .

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

gili007 > אדון גילי 007 היקר , אני נמנע מלרדת לרמה שלך , זכותי לנסוע עם פנסי קסנון כל עוד אני לא מתכוון לסנוור את הנוסעים בסביבתי, זאת הסיבה שאני מתייעץ כיצד למקד את האור לריצפה.

אנשים כמוך צריך להשהות מהפורום לתקופה טובה שילמדו להתבטא, אתה בטח לא תורם לפורום עם התקיפות שלך.

Volkswagen POLO 1.4 16v

• תוכן חדש...