Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיול HU- Alpine 9886

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי את המכשיר הנ"ל מארצות הברית ולצערי זה הדגם שלא מכוייל לרדיו הישראלי (כלומר בלי הR).

השאלה שלי אם יש בכל זאת אפשרי לבצע למכשיר הנ"ל כיול לרדיו פה בארץ, משום שמחיפוש שערכתי הבנתי שזה עסק בעייתי שלא ניתן לעשות בכל מקום וגם מחירו דיי יקר.

אבקש לקבל מידע בנושא, והמלצות של אנשים איך בכל זאת להתגבר על הבעייה שאין לי רדיו באוטו.

דאבל דין-Pioneer AVHX2750BT

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

פורסם

אז בסופו של דבר רכשת את ה9886? תתחדש, למרות שקצת חבל שלא הלכת בכל זאת על ה9887. חאלס, לא רלוונטי.

פנה לחבר הפורום יוסי alpine מסדנת ECA.

ידוע לי שהוא עובד עם מעבדה שמכיילת מכשירים שונים מאמריקאי לאירופאי. בדוק אם גם את הנ"ל.

פורסם

האמת שעדיין לא רכשתי אבל כנראה שזה מה שאני יעשה ולצערי זה ישמע מצחיק אבל אני נוטה ללכת על 9886 רק בזכות הUSB שזה באמת דבר נוח ושימושי... מה גם שאמרו לי שהפונקציות שיש ב9887 ואין ב9886 לא כל כך רלוונטיות למערכת שלי שכן צריכים מערכת ממש ברמה בשביל לממש באמת את כל הפונקציות האלה (כמו למשל לעבוד בביאמפינג), ולכן הומלץ לי ללכת על ה9886

אם אני טועה תקנו אותי...

ולענינינו--> קודם כל תודה על ההמלצה אבל האמת שאני מעדיף מישהו עם עסק/מעבדה מסודרת שבמקרה של בעיות יהיה עם מי לדבר.

פורסם

אז אני מבין שלא קיימת האפשרות לכייל את המכשיר בארץ או שאני טועה?

בבקשה אני חייב תשובה דחוף בשביל לדעת אם להזמין בימים הקרובים את המערכת דודים שלי מגיעים לארץ בקרוב...

פורסם

אנשים טורחים לענות ולעזור לך ואתה זורק זין ומקשקש משהו על "האמת שאני מעדיף מישהו עם עסק/מעבדה מסודרת שבמקרה של בעיות יהיה עם מי לדבר".

פנית ליוסי? שאלת אותו?

כתבתי מפורשות ש"הוא עובד עם מעבדה שמכיילת מכשירים שונים". מה הבנת מזה?

אגב, כתבת "אם אני טועה תקנו אותי..."

אז אתה טועה.

בהצלחה.

פורסם

ניסתי ליצור איתו קשר אבל לא הצלחתי למצוא אותו ברשימת המשתמשים באתר אז תוכל להגיד לי את השם המדוייק שלו שאני יוכל לשלוח לו הודעה פרטית?!?!

תודה

פורסם

אם עוד לא קנית ואתה מחפש לקנות 9886R אז יש מישהו שמוכר אותו בפורום

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=290326&highlight=9886

אם עזרתי אני שמח.. אם לא אז מצטער..

שיהיה לנו שבת שלום!

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

השם הוא יוסי. הניק הוא alpine .

את מס' הטלפון שלו יכולת לראות בלינק שהבאתי לעיל לאתר האינטרנט של סדנת ECA שבבעלותו.

מצטרף להמלצתו של eladgol1. זה דגם הR, בעל תדרים אירופאיים. תחסוך את עלות הכיול, תחסוך את ההתלבטות בין המכשירים. all in one.

עניין האחריות ממילא איננו רלוונטי מאחר ותכננת לרכוש בחו"ל. המחיר הוגן ביותר לחבילה הנ"ל. לשיקול דעתך.

• תוכן חדש...