Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי 1.8 A3 נגד גולף HIGH LINE 160 ,מי לוקיח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צ'מפיון אכן בסדר בתחום הזה, אני לא מבין למה לא נתנו לרועי5 נסיעת מבחן, אולי הם יודעים משהו שאנחנו לא. אבל אכן שירוקו 1.4 לא היתה לנסיעות מבחן, ומבחינתם כנראה שבצדק: יש גולף עם מנוע זהה, ויש שירוקו עם מתלים זהים. ההבדלים לא כאלה מהותיים, שלא ניתן לחבר לבד את התוצאה.

Give me a break.

לא חייבים לבלוע כל מה שסוכני המכירות שלהם מאכילים אותך.

אני לא יכול לחבר את התוצאה וגם לא רוצה. אני גם לא רוצה לעשות נסיעת מבחן על ה 2 ליטר ואח"כ להתבאס שה 1.4 עגלה.

emotion of motion

פורסם

למען הסדר הטוב, המצוטט לא נכתב על ידי. השורה האחרונה בהודעה, אותה בחרת שלא לצטט, כן. כנראה שמישהו למעלה החליט לחסוך מקום ויצר שעטנז שראשו ואחריתו משני אנשים שונים. בכל מקרה, רק טוב שיהיה.

• תוכן חדש...