Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם

בשעה טובה הבאתי סירה מהממת הבעיה היא (חוץ מהעובדה שהיא 8.5 ליטר) שהיא שוקלת 2.5 טון משקל יבש..

והרכב שנמצא ברשותי הוא gmc safari v6 4.3L

עכשיו אני נתקל בבעיה כל פעם שאני רוצה להוציא את הסירה מהמים אני רק מסובב גלגלים, חשבתי להחליף את הגלגלים במשהו יותר לשטח אני רק לא רוצה להרוס את הרכב ולהכביד על הגיר.

רציתי לדעת משהו אי פעם החליף את הצמיגים בספארי שלו לאחיזה טובה יותר בגרירה ומה היו התוצעות? או למישהו יש טבלה של כוח גרירה לרכב\מנוע מסוג זה?

גם הצעות לרכב אחר בעל כושר גרירה טוב התקבלו.

המון תודה

אחלה פורום

פורסם

יש שלוש אפשרויות לשפר את יכולת הגרירה של הרכב, נתחיל מהקלה לקשה:

1. להוריד לחץ אוויר בצמיגים. אם אתה על חול, הורדה משמעותית של לחץ האוויר תסייע לך להוציא את הסירה.

2. להחליף צמיגים, צריכים לבדוק איזה צמיגים יש ברכב שלך ולהחליפם בצמיגים שמיועדים יותר לשטח. ישנם צמיגים 100 כביש 80 אחוז כביש, 50% כביש 20 אחוז כביש ו 100% שטח. כל שינוי צמיגים שכזה יפגע בהתנהגות הרכב על הכביש אבל ישפר את היכולת בשטח וההוצאה של הסירה.

3. להחליף רכב, האמר H1 בטוח לא יזדקק לעזרה כדי להוציא את הסירה שלך :-)

פורסם

סליחה סליחה סליחה על העיכוב המון תודות!

הורדת לחץ עזרה המון, הריח לא היה נעים אבל הסירה בחניה בריאה ושלמה!

אבל הצמיגים חייבים ללכת... אם היה ואתה מכיר צמיגי שטח לרכב מסוג GMC Safari אני ישמח כל כך!

המידה היא 245/60-15.

בנוסף המליצו לי להקיף את הצמיג בשרשרת ברזל כדי לשפר אחיזה משהו שמע על זה? לא מסוכן?!!? גלגל שמחליק זה עוד עובר אבל גלגל שנעצר בפתאומיות יכול לגרום לנזק

תודה רבה!

• תוכן חדש...