Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פטור עבודה משרדית בצבא, מה מותר לי לעשות?

PorSche-911
שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בקצרה, עקב בעיות בריאותיות קיבלתי פטור זמני לחודש מרופא היחידה עם ההמלצות הבאות.

שמירה בישיבה בלבד.

פעילות משרדית\עיונית בלבד.

שמירה בישיבה? מזאת אומרת ממתי מותר לשמור בישיבה כל הזמן?

בשבוע הבא אנחנו אמורים לצאת לאבט"ש בישובי עוטף עזה, הבנתי שאני לא יכול לצאת כמובן בגלל הפטור, המפקד שלי אמר אל תדאג כניראה שנכניס אותך למטבח :shock:.

האם בזמן פטור שכזה מותר לי לעשות טורנות מטבח?, איך זה מתקשר בדיוק לעבודות משרדית או עיוניות?

מה הזכיות שלי עם הפטור הזה?

אם יש למישהו איזה ציטוט מתוך חוקי צה"ל או משהו לגבי הפטור אשמח לראות.

מכוון שכל מי שאיתי בחדר אמור לצאת, הבנתי שאסור להשאיר אותי לבד בחדר ואמורים להוציא אותי יומיות, יש אמת בדבר?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעמדה שבה שומרים בישיבה (למשל ש"ג כלשהו) אפשר לשמור בישיבה.

תורנות מטבח היא לא עבודה משרדית או עיונית, אסור להעסיק אותך בזה בזמן פטור כשלך ואם ירצו להעסיק אותך - תקבול. מה שכן, אם אתה חושב לנצנץ על הפטור אני בטוח שימצאו איזו תיקייה עם 55009 תיקים אישיים שתוכל לסדר :twisted:

אין שום התיחסות לחייל שנשאר לבד בחדר, בטנק או בכל מקום אחר. בטח שלא ליציאות יומיות.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מציע לך לבדוק את העניין ביום ראשון עם הגורמים הרלוונטיים (נקח"ל אם אני לא טועה)

שמירה בישיבה - אין בעיה לשמור, אבל בישיבה. תבדוק אם זה תקף גם לגבי רמת סיכון גבוה יותר כמו עוטף עזה - שם הסיכוי שתצטרך לתפעל מקרה גדול יותר.. ואם יש לך בעיה רפואית כלשהיא זה עלול לפגוע ברמת הכוננות שלך.

מנסיון, בצבא יש המון שיטות לעקוף פטורים. יכולים לתת לך כיסא במטבח ותעבוד בישיבה אם זה מה שהרופא ייאשר.

כמובן שאני מציע לגשת לרופא שנתן לך את הפטור, או לפחות לדרוש מהמפקדים שלך לברר את העניין מול הרופא

כדי לדעת אם הינך כשיר למשימה.

בכל אופן עבודה משרדית היא לא יומיות ולא קשורה ליציאות, בשביל זה אתה צריך פטור קבוע/זמני שייצויין עליו "קל'ב-יומיות למשך תקופה של X ימים/חודשים/שנים"

וגם אז יכולים לשים אותך בבסיס שבמרחק של עד 100 ק"מ בקו אווירי, שבמקרה הטוב ייקח לך שעתיים באוטובוסים לכל כיוון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהיכרות די טובה עם המערכת הצבאית, שני החברים שהגיבו מעליי צודקים ב-100%.

קח את זה לתשומת לבך, בכל אופן, אמור להיות לך בחוגר את הפרטים של נקח"ל,

אל תתבייש להתקשר בכל זמן ובכל שאלה.

הם תמיד שמחים לעזור.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בטוח שגוגל יתן לך הרבה !

עקרונית אתה אמור להיות במשרד ! עבודה משרדית ...

אצלנו תמיד מוצאים כול מיני תורונויות דיביליות לאנשים עם הפטור הזה .

אגב אי אפשר לקבל פטור כזה קבוע כי איתו מגיע המספר 21 . זה מה שאמרו לי .:oops:

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פרופיל 45 מצמצם בד"כ את האפשרויות לעבודה משרדית. לא צריך 21 בשביל זה.

לי היה פטור קבוע משמירה בעמידה, רק בישיבה, רק עם משקל שנמוך מ-7 קילו וכמובן עבודה משרדית (הכל על בעיות גב).

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה כמה אתה מוכן ללכת ראש בראש,כי לצורך העניין למשל אתה שומר בישיבה ויש לך פטור עבודה משרדית...

ומכיוון שהצבא בנוי ככה שכל הזמן אנחנו בכוננות אתה יכול להגיד שאתה לא מוכן לסכן את חברייך בכך שלא תוכל לתפעל אירוע.

הכל תלוי במקצוע שלך,לדעתי לא משתלם לך ללכת ראש בראש כי לא ילך.... מנסיון של דם,יזע,דמעות.

המערכת עקומה,ואנשים שבתוכה הם הזבל של הציבור.

פשוט תנסה למצוא פשרה יפה עם המפקד שלך.

הם הקומבינטורים הכי גדולים,תמיד אפשר להסתדר אתם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

maxizem מדהים איך בכל שרשור אתה דוחף את השטויות שלך.

"המערכת עקומה והאנשים בתוכה הם הזבל של הציבור". - איפה שירתת לעזאזל???

האנשים שמשתמטים מהמערכת הזאת הם הזבל של הציבור.

"פשוט תנסה למצוא פשרה יפה עם המפקד שלך.

הם הקומבינטורים הכי גדולים,תמיד אפשר להסתדר אתם."

על מה אתה מדבר? מה הקשר הקומבינטורים הכי גדולים?

לא יודע מה עברת בשירות שלך אבל אתה צריך לשבת עם בעל מקצוע.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבא שלי גם בצה"ל - וראיתי את המערכת יותר מקרוב ממה שרוב האנשים פה יכולים לציין.

אני שייך לחיל חימוש,לסדנא של רכב ככה שיכול להיות זה למה החשיבה שלי עקומה.

כי אני פוגש את כל הנגדים שמעדיפים לנצל חייל ולשבת ולשתות קפה מאשר להתלכלך קצת בשמן וללמד את החייל לעבוד כמו שצריך.

או שחייל מגיע חולה לבסיס בגלל שהוא מפחד שידפקו אותו בגלל הגימלים,כי פעם היה חייל שסתם הוציא גימלים.

ויש קצת צדק,אגב אני גם יודע להעריך את המערכת בצורה חיובית כשצריך.

פשוט במקרה הזה ולעומת השרות שאני עברתי ראיתי יותר שלילי מחיובי,אבל גם חיובי יש.

יש פה הרבה אנשים שמשחקים אותה מורעלים,אבל מספרים איך העבירו את השרות בלקרוץ לפקידות ולנסות לזיין כמה שיותר חיילות...

ולברוח הביתה כמה שיותר מוקדם.

ויכול להיות שאני חייל זבל במובן מסויים, אבל לפחות הבן אדם שמעליי מודע לזה שעומד מולו בן אדם עם חשיבה מסויימת שעומד על שלו ולא מוציא לו גימלים בקונטרה...

גם את השלב של הגימלים עברתי,בקיצור שכל אחד יחליט מה טוב לו ויעשה מה בא לו.

אבל בסופו של דבר לכל אחד יש זכות להביע את דברו בגבול הטעם הטוב.

ואני מדבר על נגדים שמחויבים למערכת,ועל הדרך גונבים סולר... כי לצבא לא חסר.

וגונבים עוגות שלחיילים ששומרים בשבת לא תחסר עוגה,כי הוא מת להראות לחמותו שהוא השיג עוגה על חשבון המערכת.

או אנשי קבע שמשתמשים ברכבים צבאים חומים,לנסיעות לסופר מרקט... לסופר פארם... וסתם ליסוע לעשות סקס באמצע דיונה כי הוא חייב 4X4 .

ויבוא מי שיגיד שמגיעות להם ההטבות האלה- מגיעות למה? יש חוקים למערכת שהוא משרת.

והיום אני שלם עם השרות שלי,לא נפקדויות,לא גימלים,לא כלא לא ריתוקים...

אבל גם לא ממלא רבע מהפוטנציאל שלי - בדיוק הפוטנציאל שצריך כדי לצאת יותר מוקדם הביתה אני מנצל.

שיהיה בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקס, אין זבל של חיילים. כל אחד שמתגייס ועושה משהו, כל הכבוד לו.

אני יום רביעי משתחרר, ואני מסכים עם כל מה שאמרת. המערכת הזאת רקובה ומחורבנת, בזבזנית ולא יודעת לנצל את המשאב האנושי כמו שצריך לרוב. הקצינים הצעירים, רובם הגדול הם פשוט בדיחה. הקצינים האמצאיים, פלצנים, והבכירים? מנותקים משהו מהמציאות.

I Ride Because I Really Like Dessert

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

maxizem תשובה יפה +1.

מסכים עם כל מה שאמרת, אבל אחרי הכל אין לנו צבא אחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקום להתמרמר כי הגעתם לחרא של מקום תעשו משהו.

מקסים, אם היית משקיע בצו ראשון שלך לא היית מגיע לסדנא הזאת, ואז היית רואה את הצבא קצת אחרת.

בקשר לפטור עבודה משרדית עיונית - בתור מ"כ טירונים ואחד שעבר הרבה קורסים בשירות שלו: אתה יכול לשמור שמירות פלוגתיות, אתה לא יכול לשמור ש"ג ביישוב.

אתה לא יכול להיות במטבח כי זה לא עיוני\משרדי.

אתה לא רץ, קופץ או מבצע כל פעילות פיסית אחרת, אתה גם לא מרים דברים כבדים.

אם היית בטירונות אז החובה היחידה שלך היא להיות עם כולם ולשבת בשיעורים.

בקשר ללבד בחדר - הנפצה בליסטית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...