Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מאזדה 626, בזמן האחרון תהליך ההנעה לוקח יותר זמן מהרגיל, כלמור אני מסובב את המפתח והרעש של הסטרטר נמשך יותר זמן מהרגיל עד שהרכב מניע ולפעמים אפילו הרכב לא מניע. עד היום כל פעם שהרכב לא היה מניע, אחרי כמה נסיונות הוא היה מצליח. היום לא הצלחתי בכלל להניע, למזלי היו לי כבלים ועובר אורח עזר לי להניע. חשבתי שאולי זה המצבר, אבל הוא יחסית חדש (המצבר הוא מצבר סיני לדעתי, לא של חברה מוכרת).

מה דעתכם? מצבר? אלטרנטור? אולי משהו אחר?

מחר אני הולך למוסך והייתי רוצה לקבל רעיון כללי, שאני לא אדפק.

הרכב: מאזדה 626, מנוע 2.0 שנת 98.

פורסם

אתה אומר יש סטרטר.

נסה לבדוק את קטבי המצבר במידה וקיימת קורזיה, נקה עם מים חמים ונייר זכוכית.

יכול להיות שהסטרטר לא מקבל מתח הזנה שמגיע לו.

אם אתה מניע עם כבלים מניע חלק? כי אם כן כניראה שהמצבר גמר את חייו.

בדוק את העיניין והמשך להעדכן....

כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר:roll:

פורסם

זהו שגם שהנעתי עם כבלים, בפעם הראשונה לא הניע ורק בפעם השנייה אחרי כמה שניות הרכב הניע.

כשאר חיברתי עם כבלים, שמעתי את הרעש של הסטרטר יותר חזק מהרגיל, כאילו פתאום יש לו הרבה יותר כוח מהרגיל. האם זה מעיד על משהו?

הרכב לא הניע היום בצהריים, מאז עשיתי נסיעה אחת ארוכה (45 דקות בין עירוני) ועוד כמה קצרות כאשר בינהם כיבתי את הרכב ולאחר מכן הוא הניע ללא בעיות מיוחדות (אך שוב לקח יותר זמן מאשר לרכב רגיל).

קורזיה אין, יש קצת לכלכוך אבל לא משהו מטורף.

האם הבעייה יכולה להיות בסטרטר?

פורסם

כשהבעיה מופיעה, נתר חוט הצתה אחד, ותחבר פלאג חיצוני אפילו ישן לחוט ההצתה המנותק, ואפילו שלא מתאים לרכב, תניח את הפלאג על המנוע כדי שיקבל מינוס מהגוף, נסה להתניע ותסתכל אם עובר ניצוץ בפלאג, אל תעשה את זה להרבה זמן, ותיזהר ליגוע בפלאג כדי שלא תחטוף איזה שוק חשמלי כואב.

אם אין ניצוץ יש בעיה, יכול להיות חיישן גל ארכובה לא תקין.

אם יש ניצוץ בדוק אולי הקודן לא מחבר את משאבת הדלק ובכך לא מגיע דלק.

בכל מקרה תטפל בבעיה בהקדם כדי שעם הזמן לא יגרם נזק לסטרטר ולמצבר מניסיונות ההתנעה.

פורסם

ראשית תבדוק שבזמן שהרכב לא מניע אם המנורה בצורת רכב ובתוכה מפתח נשארת דלוקה או מהבהבת.

לאחר מכן בדוק הצתה כפי שהסביר לך יקיר רק היזהר שהניצוץ לא יקפוץ לך ליד כאשר אתה מחזיק את המצת על המנוע.

ושאלת המליון דולר האם יש לך קודנית מסוג כלשהו ברכב?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...