Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בבית קרקע ואין לנו חניה מסודרת אבל הרחוב ממש צר וכל בעל בית ורכב יודע שלפי החומה של הבית שם הוא מחנה את רכבו, אבל תמיד יש זקנה מעצבנת שבאה להעביר את הלילה אצל השכן שלנו ואיפה היא חונה ? לא פחות ולא יותר על הכניסה לבית , בשביל להיכנס לבית אתה צריך להיכנס בין החומה לאוטו שלה ולעבור כמו חתול להשתחל פנימה, הסברנו לה שחאלס שאי אפשר כל פעם שהיא תעשה את זה, והיא צועקת עלינו שזה לא חניה שלנו ואין לנו מה לעשות בנידון, יש אנשים שרע להם בחיים באמת אני אומר לכם שאוהבים לעשות דווקא, אז אני אמרתי לאחותי בואי נעשה משהו מעניין אחותי חנתה צמוד אליה מקדימה אני חניתי צמוד אליה מאחורה והאישה הזקנה לא רוצה לפגוע באוטו שלה פשוט מתחרפנת מתעצבנת צועקת ברחוב, בסופו של דבר דפקה לנו בדלת של הבית ואמרה לנו בנימוס רב אם אנחנו יכולים להזיז את המכוניות ומאז שקט....

אני חושב שהיא מתה ..

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסיפור מזכיר לי , את החוצפן ההוא שחנה עם רכבו מול הכניסה לחניון של 2 בניינים .

ברחוב שלי יש עוד בניין בצמוד אלינו ואנחנו חולקים את אותה אדמה , אין הפרדה בין החניות הכוונה , זאת אומרת שיש רק כניסה אחת ויציאה אחת על מנת שכל שכן מכל בניין יחנה בחנייה שלו .

לפני כמספר שבועות בלילה , אדם אחד חצוף עד מאוד החליט לחסום את הכניסה לחניון .

התקשרתי לעירייה - הגיעו ונתנו דו"ח (עיריית ראשל"צ אוהבים כסף , תמיד מגיעים בתוך 10-15 דק' לא משנה מה) .

לאחר מכן שכנה אחרת התקשרה למשטרה , הם שהו ברחוב הסתכלו על הרכב , איתרו כנראה את כתובת בעלי הרכב וניגשו לאחד הבניינים הסמוכים .

לאחר מס' דקות נסעו מהמקום והרכב המשיך לעמוד שם , יש 2 אופציות :

1. בעל הרכב הבטיח לשוטרים שיזיז את הרכב והוא לא הזיז .

2. הם לא הצליחו להשיג את בעלי הרכב אפילו בדלת הבית מכיון שהוא לא ענה .

משהו מאוד מוזר פה , אבל בכל מקרה הם לא הסכימו לגרור את הרכב ואף אחד לא יכל לצאת מהחנייה .

חבל שלא חשבתי לדווח עליו כעל רכב חשוד , אולי אז הוא היה מוזז מהמקום באותו הרגע .

יש לאנשים במדינה הזו חוצפה רבה , כמו לחנות על אדום לבן , לחנות בחניית נכים ולחסום חניון מבלי מחשבה , חושבים רק על עצמם .

אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה חסמתי רכב , חניתי באדום לבן או בכלל העזתי לחשוב על לחנות בחניית נכים (וזאת מפאת הכבוד ולא הפחד מקנס) .

לכן , בכל פעם שאני רואה אדם סורר שחונה במקום אסור , טלפון לעירייה יטפל בו ויגרום לו להבין שלא משתלם לחנות במקום הזה .

אני אישית ממליץ לך , לדווח בפעם הבאה על הרכב כרכב חשוד ולאחר מכן פשוט להזיז אותו לרחוב ולתת לעירייה לשבור את הראש .

אני חושב שקנס + רכב גמור מהחבלנים יעשה תא העבודה ויגרום לו להצטער על היום שבו הוא נולד וחנה לך בחניית הבית .

אני לעומתך , לא הייתי הולך לישון עד שלא הייתי רואה את החנייה שלי ריקה , לא משנה לי איך ולא משנה לי מי הבן אדם , כי אצלי יש גבול חד , עד לפגיעה בי או חדירה לפרטיות שלי .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם
Roy,

הרשות המקומית צודקת בגישתה אך טעתה בדרך הפעולה.

הנכון היה שישלחו פקח למקום שיתן לכם דרישה מיידית לחיסול המפגע. אם לא ביצעתם על חשבונכם את סילוק המפגע, הרשות המקומית היתה צריכה לחסל המפגע ולחייב את הדיירים בתשלום ההוצאות (שמן הסתם יהיו גבוהות יותר מהזמנת מדביר פרטי).

.

אני לא חושב שפגיעה שנגרמה לנו ע"י כוורן לא מקצועי מהאזור (כוורן מקצועי לא היה נותן לנחיל דבורים להעלם לו) צריכה להיות ממונת מכיסנו האישי, ולא צריכה להיחשב כמפגע ציבורי שנגרם על ידנו. אני חושב שכשאזרח של העיר נמצא בסכנת חיים עקב מפגע סביבתי, גם אם זה בשטחו של האזרח!, צריך לקבל את מלוא עזרת העירייה בנושא.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

תראו, כל עוד אין שילוט שהחניות אכן פרטיות, או כל סימון או כל דבר אחר, המוכיח ומראה כי החניות פרטיות, אין כל עילה לדיבור בכלל, מי אתם כל הונדליסטים שחותכים והורסים ושוברים תחליטו על גזר דין של אחרים?

היה לי פעם מקרה, על חנייה שלנו פרטית בטאבו, הגיע נהגת, אמרתי לה שזה שלי, כי הייתי מאחורייה בדיוק, היא מצידה, אמרה לי ככה: כל עוד אין לך סימון, שילוט או כל דבר אחר, תראה לי מסמכים של טאבו שזאת החנייה שלך, אם לא, תזמין משטרה ואם כל זה יתגלה כטעות, אני אטבע אותך על הטרדה או נזק לרכב. מה תעשו? גיבורים נכון? אין מה לעשות, תמצאו שלוט מתאים, סימון מתאים, הסכמה על כלל הבניין לצבוע חניות פרטיות על החנייה, הצבת שילוט בכניסה לחניות המראה כי אלו חניות פרטיות, ובזהנ גמר העניין, רק אז, ורק אז תהיו בעלי זכות דיבור כנגד מי שהחנה אצלכם, כי יש חניות רבות בבנינים שאינן בטאבו.

פורסם

אני לעומתך , לא הייתי הולך לישון עד שלא הייתי רואה את החנייה שלי ריקה , לא משנה לי איך ולא משנה לי מי הבן אדם , כי אצלי יש גבול חד , עד לפגיעה בי או חדירה לפרטיות שלי .

באותו יום, שיהיה לך שלט בכניסה לחניות שזהו איזור עם חניות פרטיות ורכב זר יגרר או צביעה וסימון על החנייה שלך שהיא אכן פרטית + כל החניות בבנין, על ידי הסכמת הדיירים + מסמכי טאבו מוכנים ביד, רק אז תדבר. עד אז, אין מה עילה וסיבה לכתוב כי זהו שטח פרטי שלך לכל דבר ותעשה ככל העולה לרוחך.

מה חשבת, מהיום, כל אחד יטען ששטח כלשהו מחוץ לבית הוא שלו ויעשה מה שבא לו, אולי נירה בכל אחד שייכנס לחנייה שלך ויעמוד שם? הרי זה שטח פרטי משולט ומסומן כראוי לא?

תשלט, תסמן, תראה ותוכיח, רק אז, תגיע למעשים.

אנחנו לא במערב הפרוע.

פורסם

[quoteאין מה להתרגז,לפעמים אנשים באמת עושים זאת מתום לב.

בן.

להכנס לבנין פרטי בתום לב? ממש לא נשמע לי!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
באותו יום, שיהיה לך שלט בכניסה לחניות שזהו איזור עם חניות פרטיות ורכב זר יגרר או צביעה וסימון על החנייה שלך שהיא אכן פרטית + כל החניות בבנין, על ידי הסכמת הדיירים + מסמכי טאבו מוכנים ביד, רק אז תדבר. עד אז, אין מה עילה וסיבה לכתוב כי זהו שטח פרטי שלך לכל דבר ותעשה ככל העולה לרוחך.

מה חשבת, מהיום, כל אחד יטען ששטח כלשהו מחוץ לבית הוא שלו ויעשה מה שבא לו, אולי נירה בכל אחד שייכנס לחנייה שלך ויעמוד שם? הרי זה שטח פרטי משולט ומסומן כראוי לא?

תשלט, תסמן, תראה ותוכיח, רק אז, תגיע למעשים.

אנחנו לא במערב הפרוע.

אני לא מבין? זה חניה בבנין? מה זה ציבורי?? ממתי חניה של בנין זה ציבורי????

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

לי העיר שכן לפני כמה שבועות על זה שחניתי 5 סנטימטר מרכב אחר, כשהרכב שלפניו גם חנה 5 סנטימטר ממנו, ככה שהוא לא יכל לצאת.

הרכב שהיה באמצע גם חסם רכב רביעי.

הייתי צריך להתחיל לצעוק עליו שישתוק כדי שיבין שכל ארבעת הרכבים הם שלי.

אני חושד שהוא אחראי לכמה מהשריטות על הרכבים שלי, כי הוא חושב שאני חוסם אנשים אחרים.

car_ol.gif

פורסם
אני לא מבין? זה חניה בבנין? מה זה ציבורי?? ממתי חניה של בנין זה ציבורי????

תתפלא, מאז ומתמיד, לא בכל הבניינים הקבלנים שייכו את החניות כשטח פרטי! (נכון שהיום המגמה אחרת לגמריי)

זאת עובדה, ישנם בניינים רבים שהחנייה אינה כלל וכלל מופיע בטאבו ואינה נכללת כשטח של הדירה, לכן היא שטח ציבורי.

כמו כן, ישנם בניינים שהקבלנים לא הכלילו את החניות כשטח פרטי והן נעשו בתום לב לנוחות ולספק חנייה לבניין, אך זה לא הפך את אותן חניות לשטח פרטי או חנייה פרטית צמודה!.

תבדוק את הנושא לעומק ותמצא שזה נכון.

פורסם

חלקכם מדברים על כך שצריך לסמן וכדומה.

1. על כל חניה אצלנו יש סימון של הדירה.

2. החניה היא מתחת לדירות(לא תת קרקעית כי הביניין על עמודים) בין העמודים.

ממתי צריך לסמן דברים כאלה, זה בתוך שטח הביניין וכל דבר מסומן.

קובי

פורסם

קובי אתה לא הבנת את הנושא החוקי פה, לא מדובר על חניות בכללי מתחת לבניין, זה ידוע. לא מדובר על סימון מספרי של חניות מתחת לבניין, גם זה ידוע, זה נועד להקל על מספור חניות ואין זה מעיד על שטח פרטי או שייכות לדירה כלשהי!.

העניין שאנו מדברים עליו הוא, החוקיות של החנייה בתור שטח פרטי של בעל הדירה, זאת אומרת, בחלק מהבניינים ישנן חניות שאינן רשומות בטאבו (אתה יודע מזה טאבו?) ולא רשומות כשטח פרטי של בעל אותה דירה, לכן, הדירה כלל אינו שטח פרטי של בעל הדירה ולכן כל העניין שמדבירם פה עליו זה נקיטת צעדים כלפיי אותו כביכול "פולש". זאת הכוונה

העניין הוא, שבחלק מהבניינים מתקופות שונות, הקבלנים לא שייכו או רשמו או צירפו לטאבו את שטח החנייה בתור שטח פרטיל או כחלק מהדירה, לכן, הדיירים נשארו עם חניות מן הסתם, אך שלא בבעלותם הפרטית. נקודה.

בבניינים שהחנייה אכן רשומה בטאבו ואכן נחשבת כשטח פרטי שמצורף לדירה וכו' וכו', צריך לשלט ולסמן ולהציב כיתוב שמורה כי החניות אכן חניות פרטיות, אחרת, איך אתה יכול להאשים אורח של שכן כלשהו, שחנה בחנייה שלך, שהיא אכן שלך? מה המסמכים שאתה יכול להוציא לו שהיא אכן שלך? מי אמר שהיא שלך? אתה מבין את העניין כאן. זה שאתה חונה בה שנים, לא אומר שום דבר חוקי לגביי אותה חנייה.

לכן, אני מסביר, בניניים שיש להם חניות פרטיות , כדאי להציב שילוט בכניסה הכללית לחניון של הבניין, או לסמן חניות עם כיתוב עליהן שזה פרטי או שייך לדירה ככה וככה... וזהו אתה פותר וחוסך הרבה בעיות מראש בדרך כלל, נכון, תמיד יהיו תעקשנים אבל, את הרוב זה ירחיק, כמו כן, תמיד טוב שיהיה לך עותק של טופס הטאבו באחת המגירות למקרה הצורך. אין מה לעשות, אתה חיי במדינה שבה כל אחד אוהב את החוק כשזה לטובתו, אז תשתמש בו ככה. הרי לא יעלה על הדעת לתקוף, להרוס, להשחיט או לפגוע פיזית בבן אדם על חנייה שכביכול לא שילטת, לא סימנת או הראת שזה אכן שטח פרטי שלך, עם זה אתה בטח וכל השאר מסכימים נכון?

פורסם

חניה שאינה מוצמדת לדירה אינה חניה ציבורית לכל דיכפין, חניה שכזאת שייכת לכל דיירי הבנין. נהג מזדמן מהרחוב אינו רשאי להיכנס ולחנות שם.

מותר באסיפת דיירים להצמיד חניה שכזאת לדירה ספציפית ובלבד שכל הדיירים הסכימו לכך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר, שאלה:

מה עושים אם רכב נטוש נמצא בחניה כזו? (שנמצאת במגרש של הבניין אבל לא משוייכת בטאבו לאף אחת מהדירות ספציפית)?

העירייה לא רוצה להתעסק כי זה לא ברחוב.

יש מה לעשות?

יש פה מישהו שמוכן לעשות לי טובה ולברר לי את פרטי הבעלים של הרכבים הנ"ל? (מדובר על 2 רכבים שלא זזו מעל שנה. אני פועל מטעם ועד הבית ובכוונתינו לפנות לבעלי הרכבים ולדרוש את פינויים. אנחנו משוכנעים שלא מדובר בדיירים של הבניין.)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גם לנו יש חניה פרטית מסומנת עם שלט והכל ובכל זאת אנשים מהבניין השני תמיד חונים אצלנו ..

אני תמיד חוסם את מי שחונה לי בחניה ומאלץ אותו לעלות לבית,ומאז בחניה שלנו אף אחד לא חונה.

אין מה לעשות לצערנו אנשים חוצפנים ורואים רק את עצמם ..

פורסם

will,

רשות מקומית יכולה להתייחס לפתרון הבעיה בשני מישורים שונים. הבעיה היא שלא אתה קובע להם באיזה אופן לפעול וזה נתון לשיקול דעתם.

1. אם הרכב מלוכלך/פרוץ/מפורק וכד', יכולים להתייחס אליו כאל מפגע תברואתי (כמו פסולת בנין) ולהוציא דרישה לסילוק המפגע. דרישה שכזאת תימסר לאחד מן הדיירים (הראשון שיפתח את הדלת לפקח שדופק בדלת). בשלב הבא יתנו קנס לדייר/ים.

מהלך שכזה אומר שאת העיריה לא מעניין שזה רכב, מבחינתם זה מפגע תברואתי ותפתרו אותו בכוחות עצמכם.

אם המפגע לא מסולק ע"י הדיירים, זכותה של הרשות המקומית לפנות את המפגע ולחייב את הדיירים בעלויות הפינוי (בנוסף לקנסות שניתנו קודם לכן).

לענ"ד, אם העיריה תצטרך לפנות את הפסולת, היא תפעל בזהירות המתבקשת ותטפל בענין כפי שנוהגים בפינוי גרוטאת רכב.

*לפני שאתה לוחץ את הרשות המקומית לפעול באפיק מסויים, תחשוב על הבומרנג שיכול לבוא.

2. בהנחה שהרכב מלוכלך/פרוץ/מפורק, הרשות המקומית יכולה לפעול לסילוק המפגע בדרך שנוהגים בגרוטאת רכב ברחוב. במקרה הזה תנהג הרשות המקומית בחוכמה, כיוון שברור לה שהמפגע התברואתי הזה לא בדיוק ניתן לסילוק באמצעים העומדים לרשות דייר רגיל. במילים פשוטות, במקום לשחק עם הדיירים בדרישות וקנסות, פשוט לדלג על החלק הזה ולעבור שלב קדימה.

למען הסר ספק, רכב שעומד ברחוב ללא טסט, גם אם הוא מלוקק ונוצץ, יחשב לגרוטאה ולרשות המקומית הזכות לפנותו כפי שנוהגים בכל גרוטאת רכב מתפוררת.

מועדים לשמחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...