Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על זה?

מה ניתן לעשות אם זה קורה בפעם אחרת?

אם החניה פרטית שלכם ורשומה בטאבו, ויש לך חשש כי מקרה כזה יתרחש בטווח הזמן הקרוב שוב או בעתיד, היתי ממליצה לך לרכוש מחסום עמוד לחניה הבית ולהתקין אותו, כך אתה חוסך לך התרוצצויות מיותרות לתחנת משטרה, וחיפוש של הנהג.

כדי להגיש תלונה במשטרה, וכדי שהמשטרה תפעל בצורה חוקית עליך להביא את האישורים המתאימים, ולהוכיח שאכן זה רכוש פרטי שלך ופלשו לך אליו.

בכל מקרה לא היתי ממליצה לך לפעול בשלל העצות שהמליצו לך ולפגוע ברכבו של הפולש, כי בסופו של דבר אתה עלול להיות מואשם בגרימת נזק והשחתה.

לא כדאי לא מומלץ.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלנו החנייות פרטיות אבל נמצאות בכביש. (יש עוד אחת בחניון מאחורי הבנין)

מטעמי נוחות כולם מחנים בכביש.

בחודש שעבר איזה דערק מבניין שכן החליט להתנחל בחניה שלי כי היא מתחת לעץ.

יצא שכשהייתי מגיע בערב מהעבודה לא היה איפה לחנות.

שמתי לו פתק שיתעופף לי מהחניה.

הוא יצא כולו נפוח כמו בלון אבל הבהרתי לו שאם מחר בבוקר אני רואה את האוטו שלו בחניה שלי - אני מזמין גרר על חשבוני ומוריד אותו באום אל פאחם.

זה עזר.

פורסם

-CUPRA-,

לאחר שחבלן גומר את הביקור ברכב, הוא משאיר הודעה לנהג שאכן הרכב נפתח ונבדק.

יצא לי לראות מקרה שלאחר ביקור חבלן דחפו את הרכב החוצה, הכניס את מכוניתו לחניה וחסם את הכניסה לחניה עם הרכב הפולש. אח"כ התקשר לעיריה (ת"א) וכיוון שהרכב היה בחוץ וביצע לכאורה עבירת חניה לפי חוקי עזר עירוניים הוא גם קיבל קנס וגם נגרר מהמקום.

מה שבטוח, שבמקרה שכזה כשיגיע בעל הרכב הוא לא יבין למה גם העיריה וגם המשטרה חגגו על הרכב.

מועדים לשמחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

גם אם משאירים פתק וגם אם לא, הנהג החוסם לא יחסום שוב את החניה הספציפית הזאת, זה בטוח.

ובת"א זה הרבה יותר קל לשכנע את העירייה לבוא לגרור, גם ככה הם מתים על גרירות... :wink:

פורסם
אצלנו החנייות פרטיות אבל נמצאות בכביש. (יש עוד אחת בחניון מאחורי הבנין)

מטעמי נוחות כולם מחנים בכביש.

בחודש שעבר איזה דערק מבניין שכן החליט להתנחל בחניה שלי כי היא מתחת לעץ.

יצא שכשהייתי מגיע בערב מהעבודה לא היה איפה לחנות.

שמתי לו פתק שיתעופף לי מהחניה.

הוא יצא כולו נפוח כמו בלון אבל הבהרתי לו שאם מחר בבוקר אני רואה את האוטו שלו בחניה שלי - אני מזמין גרר על חשבוני ומוריד אותו באום אל פאחם.

זה עזר.

אהבתי.. 8)

פורסם

moriseven,

נראה לך שהנהג יקשר את הפנצ'ר שקרה לבין החניה מלפני מס' קילומטרים ?

חשבת על זה שאולי נהג לא מיומן עלול לעשות תאונה בדרך ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מפתח ונטילים מכירים? מוציאים את הונטיל מאחד הצמיגים וסוגרים מהר עם הפקק לפני שכל האוויר יורד. הבחור מגיע מניע ונוסע, בהמשך הדרך, סיבוב מהיר מידי או בור קטן בכביש(קצת לחץ על הצמיג) והפקק עף.:twisted:

אצלי המפתח ונטילים הוא פק"ל בצרור מפתחות.

אתה לא חושב שקצת הגזמת?

אמנם הנהג שחנה בחניה פרטית חדר לפרטיות ופלש למקום שלא שייך לו.

אבל מצד שני לא מגיע לו גזר דין מוות על הכביש, או לאדם אחר שיסע בסמוך אליו.

אני קוראת את התגובה שלך שוב ואני לא מבינה איך בתור חובב מוטוריקה ונהיגה אתה מציע הצעה כזו שעלולה לגרום לנזק גופני לאנשים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הוא לא יקשר, למה הירידת אוויר היא בבת אחת, ואף אחד לא חושב על זה שחסר לו את הונטיל.

בגלל זה עושים את זה בצמיגים הקדמיים, כשלנהג יש שליטה על ההגה, וחוץ מזה, מניסיון האויר יוצא כבר במהירות נמוכה, אחרי כמה מטרים.

מי אמר שאני חובב מוטוריקה? אולי אני חובב נזקים?

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

מפחיד להעיר לאנשים בימינו.

לגיסי יש חנייה משותפת לבניין בלי סימונים.

הוא נכנס איזה יום ורואה רכב לא מוכר.

מאחורי הרכב אפשר להעמיד עוד רכב במרחק שמספיק לו לצאת , אז הוא החנה שם והלך.

אחרי חצי שעה הוא קולט שהבחור מסתבך ולא מצליח לצאת אז הוא ירד לעזור לו (אדם זר שלא קשור לבניין בגרוש).

הבחור ישר צועק עליו כולו אדום , לך תסביר לו שהוא נהג גרוע שלא מצליח לתמרן החוצה (חנייה די צפופה - תל אביב).

בסוף הוא הצליח לצאת עם עזרת גיסי , ואז גיסי קולט שהבחור מעצבים עשה לו X גדול על המכסה מנוע.

ושתבינו - בבניין הזה מקובל לשים פתק ברכב של עם מספר דירה , ההוא כנראה לא לא יודע לקרוא "דירה 4".

קיצר , גיסי הולך אליו ושואל אותו - זה אתה עשית ? ההוא חוזר לצעוק ולקלל.

אז גיסי הולך לקצה החנייה במטרה לסגור את השער ברזל שיש שם כדי לקרוא למשטרה או משהו.

הבחור לוחץ על הגז ומנסה לדרוס אותו.

בנס הוא קפץ הצידה , והבחור ברח.

גיסי ושני שכנים היו כלכך בשוק שלא רשמו את המספר המלא.

ומכיוון שזה היה רכב ליסיניג

הוא לא עשה עם זה כלום

מפחיד פשוט מפחיד

:wink:
פורסם
מי אמר שאני חובב מוטוריקה? אולי אני חובב נזקים?

אז מדוע אתה כותב כאן?

אני בטוחה שיש פורומים שבהם מדברים על ונדליזם הרס ונזקים.

ל'

פורסם

החניה שלכם מסומנת באיזה שהוא אופן?

מספר או שלט חניה פרטית?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עזוב, אין לך מה להתעסק עם המשטרה או עם העיירה, כולם חארות ולאף אחד לא אכפת.

הנה דוגמה מניסיוני עם העייריה המקומית:

לפני תקופה לא ארוכה קרה שהתיישב לנו נחיל דבורים על אחד העצים בחצר (נחיל דבורים זה לא כוורת, אלא קבוצה של מאות דבורים שמתמקמות במקום אחד עד אשר הן מוצאות מקום לבנות בו כוורת) סביר להניח שהדבורים הללו שייכות לאחד הכוורנים באזור. בכל אופן אח שלי אלרגי ברמת סיכון חיים לעקיצות דבורים, וזה היה קריטי לדאוג לפינויין של הדבורים. התקשרנו לעייריה שכן העצץ גובל עם הרחוב ויכול להוות סכנה גם לעוברי דרך אחרים. לעירייה יש מישהו שאחראי על מקרים כאלה, אך נאמר לנו כך:

מכיוון וגזע העץ יושב בחצר שלכם הדבורים נחשבות לשלכם ובאשמתכם ואנחנו לא נעזור, יותר מכך, אם יפגע עובר דרך אחר מהדבורים זה יהווה פתח לתביעה נגדכם.

הבנו שמהעירייה אין מה לבקש עזרה, ופנינו לחפש כוורן שיפנה את הדבורים ללא פגע וימצא להן מקום לכוורת חדשה (נאמר לנו שכוורנים רבים ישמחו לקחת את הדבורים) אך לאחר חיפושים נואשים אחר כוורן ותשובות שליליות רבות, התייאשנו והזמנו בעצב רב מדביר.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

Roy,

הרשות המקומית צודקת בגישתה אך טעתה בדרך הפעולה.

הנכון היה שישלחו פקח למקום שיתן לכם דרישה מיידית לחיסול המפגע. אם לא ביצעתם על חשבונכם את סילוק המפגע, הרשות המקומית היתה צריכה לחסל המפגע ולחייב את הדיירים בתשלום ההוצאות (שמן הסתם יהיו גבוהות יותר מהזמנת מדביר פרטי).

.

פורסם

אז מה שאתם אומרים זה שאין לי בעצם מה לעשות בנידון?

אני לא גר בתל אביב, אבל גם באיזור בכפר סבא שאני גר אין מספיק חניות וכל הזמן רכבים חונים על המדרכות וכדומה.

למה שאני יתחיל להסתובב ברחובות לחפש חניה ובסוף יחנה על מדרכה כשיש לי חניה פרטית(מסומנת) מתחת לביניין.

אני לא חשבתי לרגע לעשות לו משהו לרכב כי זה סתם יגרור תגובה מצידו.

אבל זה פשוט מעצבן שהמשטרה רוצה שנציג לה את המסמכי טאבו, ולא עושה כלום בנידון.

אגב בנוגע לרעיון של הגרירה עם הGMC, גם אני חשבתי לעשות את זה האמת, יש לי וו גרירה באוטו(טרנספורטר) אני מאמין שהייתי מוציא אותו מהחניה שלי, מה אתם אומרים טרנספורטר Vs דייהו?

קובי

• תוכן חדש...