Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לספר לכם על מקרה שקרה לי לפני שבוע שבועיים.

השעה 20:00 בערב, אבא שלי חוזר מהעבודה ורוצה להחנות את הרכב בחניה של הבניין, אבל משום מה יש שמה רכב שלא מוכר לנו(ביניין קטן,6 דיירים), פנינו אל כל השכנים ואף אחד לא ידע של מי הרכב. אבא שלי חסם את הרכב ועלה למעלה.

כבר שעה 23:00 ואף אחד לא אומר לנו להזיז את הרכב, אני יורד למטה רואה שהרכב בכלל מאיזור הצפון(בגלל מדבקה של מוסך בחיפה) הרכב ניראה מוזנח ברמות. עליתי למעלה על מנת לדווח למשטרה שימצאו את הבעלים ושיבוא יקח את האוטו שלו.

אנחנו מתקשרים למשטרה, הם לוקחים את מספר הרכב ואומרים שיחזרו אלינו, לאחר כמה דקות חזרו אלינו וככה התנהלה השיחה:

השוטרת: תקשיב ניסינו להשיג את בעל הרכב ולא הצלחנו, אין יותר מה לעשות בנידון.

אני: מה זה אין מה לעשות בנידון, יש כאן רכב שחונה לנו בחניה של הביניין ואין לאף אחד מושג של מי הרכב.

השוטרת: אני יבדוק שוב.

לאחר מספר דקות-

השוטרת: תראה אין מה לעשות אנחנו לא מצליחים להשיג את בעל הרכב.

אני: אז מה אני אמור לעשות? אני צריך להישאר מחוץ לחניה ולחכות שבעל הרכב יבוא לנו בשעה 3 לפנות בוקר להעיר אותנו כדיי שניתן לו לצאת?

השוטרת: תראה אין מה לעשות כרגע, מחר בבוקר תגיע לתחנה ותגיש תלונה.

אני: תקשיבי זאת החניה שלי ואני לא מוכן לכך שיקחו את החניה, מה גם שהרכב לא מהאיזור הזה.

השוטרת: נכון הרכב הוא מנהריה.

אני: יופי אז אני לא מוכן שהוא יהיה פה, יש לי חניה שלי, החניה היא בתוך הביניין לא בכביש. שילך ימצא לעצמו חניה.

השוטרת: אני אבדוק את זה.

אחרי כמה דקות:

השוטרת: תקשיב אם אני שולחת אלייך עכשיו ניידת אתה יכול להציג מסמכים של הטאבו של הבית? שאכן יש לכם חניה?

אני: יש לנו כבר 20 שנה את החניה הזאת, וכן היא בטאבו מה קשור עכשיו טאבו מה אני אמור להתחיל לחפש את זה?!

השוטרת: אם אתה לא יכול להציג אז אין לנו מה לעשות בנידון.

וככה זה נגמר, לא לפני שבידקתי שגרר משטרתי יבוא לגרור את הרכב וקיבלתי תשובה שלילית.

כל הלילה הרכב שלי חסם אותו וגם בבוקר בעל הרכב לא הגיע, אבא שלי הלך בבוקר למשטרה והגיש תלונה אבל כשהם באו הרכב כבר הלך.

מה אתם אומרים על זה?

מה ניתן לעשות אם זה קורה בפעם אחרת?

קובי

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה חוצפה יש לאנשים זה פשוט לא נגמר אה?

אם אתה רוצה להיות נחמד תשאיר פתק על הרכב.

אם לא, יש יותר מדי דרכים להזיק לרכב שילמד להבא לכבד רכוש של אחרים, כן גם חניה פרטית זה רכוש.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

כן באותו הרגע חשבתי להוריד אוויר מהגלגלים וכדומה.

אבל אז יש בעיה, זה לא חניה ברחוב שאתה לא תידע מה עשה לך את זה.

יש רכב שחוסם אותך כך שסביר להניח שזאת החניה שלו.

בנוסף הוא היה מגיע יום למחרת לנקום אז הוא יראה את הרכב שלי בחניה ויתנקם.

קובי

פורסם
איזה חוצפה יש לאנשים זה פשוט לא נגמר אה?

אם אתה רוצה להיות נחמד תשאיר פתק על הרכב.

אם לא, יש יותר מדי דרכים להזיק לרכב שילמד להבא לכבד רכוש של אחרים, כן גם חניה פרטית זה רכוש.

הבעיה עם להזיק לרכב שלו זה שאתה לא יודע על איזה סוג של מטומטם נפלת.

הורדת לו את האוויר? הוא בתגובה יעיף לך בלוק דרך השמשה הקדמית ויוריד לך 2 מראות.

V5

פורסם

לא הבנתי מה הקשר למשטרה , למה לא התקשרתה לעיירה ואמרתה להם שיביאו גרר לגרור את הרכב כי הוא חונה במקום אסור ובחניה פרטית ! וזהו ואז הוא היה הולך לקחת את האוטו מהמגרש בתוספת תשלום "קטנה"

פורסם

מכין את מסמכי הטאבו מראש, כדי שלפעם הבאה יהיה לכם מה להציג, (כולל תשריט).

הבעיה היא שכפי שהצגת את זה, במשטרה התייחסו לכך שמדובר בהשגת גבול, אף אחד לא חשב שאולי הרכב גנוב ונושא מטען, גם אז לא היו מפנים את הרכב, אבל כנראה שהיו בודקים אותו מקרוב יותר ואולי כורזים באזור לנהג.

אף גרר עירוני או משטרתי לא היה גורר רכב כלשהו משטח פרטי גם אם היה מוכח מעל כל ספק שמדובר בהשגת גבול. אין להם שום סמכות חוקית לבצע זאת בנסיבות שכאלה, אפילו דו"ח הם לא יכולים לתת בענין זה.

מועדים לשמחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אז תחתוך לו את הצמיגים,גם הבנאדם הכי דביל יבין לבד מי עשה לו את זה ולמה ובתגובה הוא יעשה לך יותר נזק.

אם המקרה היה קורה לי(קרה לי בעבר) היתי משאיר פתק ורושם :

א.ד.נ

החניה שהינך חונה היא חניה פרטית,אני בטוח שהדבר בוצע בתום לב ואשמח אם פעם הבאה לא תחנה כאן.

תודה.

אני בטוח שהוא יודע שזאת חניה פרטים אבל סתם לתת לו להרגיש טוב.

לא קרה כלום זה לא שאין לך חניה מסביב לבית והחניה הקרובה הבאה היא במרחק קילומטר.

אין מה להתרגז,לפעמים אנשים באמת עושים זאת מתום לב.

אני מקווה שלא באמת האמת למשטרה,הם לא בודקים ולא מנסים לתפוס את בעל הרכב.

בן.

Got To love It

פורסם

מנסיון עם דבר דומה יש לך מזל שבכלל דיברו איתך על לשלוח ניידת. אין למשטרה מה לעשות בנידון, גם לא בעירייה. מה שאתה כן יכול לעשות זה להגיש תלונה על השגת גבול ו\או להזמין לרכב גרר. אתה יכול גם לקחת את החוק לידיים בתוספת סיכון.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אני שמעתי על מקרה של רכב שחניה בחניה פרטית של עסק בת"א למשך יום שלם בלי פתק ובלי פרטים,

בעל העסק התעצבן, התקשר למשטרה ודיווח שיש רכב חשוד עם חוטים מבצבצים מתחת למושבים ושיש משהו ממש חשוד ברכב,

המשטרה שלחה חבלנים כדי לבדוק את הרכב ותוך כדי בדיקה פירקו לו חלקים מהפסלטיקה בתוך הרכב

וכשהתברר שאין מטען ולא נעליים הם פשוט המשיכו הלאה והרכב נשאר שם.

נכון, זה לא פינה את הרכב מהחנייה אבל בטוח שבעל הרכב למד את הלקח שלו.

פורסם

ונראה לך הגיוני מה שהוא עשה?

למכר שלי חנה בחור על בסיס קבוע בכניסה לחניה של הבית,שום דבר לא עזר.

לחבר הזה יש סונומה(GMC) עם וו גרירה,נסע רוורס ופשוט הלביש את הוו מתחת למכסה מנוע. הוא גרר את הרכב(כאשר הרכב החוסם על P ) לסוף הרחוב. לאחר מכן הבחור לא חנה לא בחניה יותר.

האמת? היום זה דיי מפחיד,לך תדע מי חנה לך בחניה.

בתכלס? אם זה קורה פעם אחת ואתה רואה שזה לא חוזר על עצמו אני לא מבין מה העצבים מלכתחילה? כן יש גם אנשים תמימים שלא שמים לב או שעולים שניה לחבר\אח\דוד\כלב שגר בבניין שלך.

במידה והדבר חוזר עליו(אפילו בשנית) אפשר לשים פתק,מיותר העצבים כי זה לא יתרום לאף אחד.

כל הגיבורים למינהם : "תוציא לו אויר מהצמיגים..אם אני תופס אותו ליד האוטו חבל על הזמן..שובר לו את שתי המראות..".

נו הוא יגיע ליד האוטו,מתברר שזה בחור לא עדין במיוחד(שהיום אני לא אתפלא אם יש לו סכין בכיס) והתוצאות לא יהיו טובות.

תשבור לו את המראות,תרגיש יותר טוב? מחר הוא יבוא ופשוט ישחיט לך את כל האוטו,לך תוכיח שהוא זה שעשה לך את זה.

בן.

Got To love It

פורסם

^

אולי זה מעצבן שתופסים לך את החניה אבל יש אנשים שעושים טעויות בתום לב ולא צריך לפרק להם את האוטו בשל כך.

מסכים עם בן ה, כל הרעיונות של להוריד אוויר או מדבקה וכו' למקרה חד פעמי מיותרות ויכולות לגרום לעוגמת נפש רבה יותר מתפיסה חד פעמית של חניה. אם זה לא משהו קבוע פתק יספיק. יותר מזה יכול לעשות נזק.

• תוכן חדש...