Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במספר ימים האחרונים כשאני מתניע את הרכב הוא משמיע רעש מוזר ומתניע, הרעש נשמע כיאילו הסטרטר תפוס או שהוא מקבל מכה קלה(אני לא יודע איך להעביר לכאן הקלטה של הרעש). זה לא קורה כל פעם, כשזה כן קרה לי הייתי במקרה ליד המוסך, נכנסתי לשם והמוסכניק אמר שהסטרטר הולך להיגמר ולכן קשה לו להתניע.

רציתי לדעת האם יכול להיות שדווקא כהל הוא מהווה את הבעיה? לפני כחודשיים אבי נתקע עם האוטו בדרך, התקשר לשגריר והם שלחו לו ניידת תיקון שהחליפה לו את הכהל לכהל סיני פשוט(בעלות של 300 שקל, כמה אמור לעלות דבר כזה?) ומאז כשמתניעים את הרכב שומעים כיאילו שההתנעה של הרכב נחלשה.

כמה אמור לעלות סטרטר + העבודה? כדאי לחפש אולי סטרטר מפירוק?

אם זה באמת הסטרטר אז אני חושב שיש בעיה במכלול אחר ברכב כי החליפו לי שלושה ואולי אף ארבעה סטרטרים בשנתיים האחרונות. איפה יכולה להיות הבעיה או שזהו אורך החים של הסטרטר?(חשוב לציין שהרכב משמש למישלוחים כלומר לנסיעות למרחקים קצרים)

תודה רבה.

קובי

פורסם

אם הרכב עובר הרבה התנעות בכל יום, אז ברור שאורך חיי המתנע, מבחינת זמן, יהיה קצר לעומת רכב אחר.

ניתן לתקן או לשפץ המתנע שלך או לההחליפו באחד משופץ מוכן ובמפעלי שיפוץ כאלו זה יהיה, בדרך כלל, זול יותר.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

פורסם

השאלה אם יכול להיות קשר לזה ששמו לי כהל סיני באוטו ובגלל זה ההתנעה קשה.

במידה וזה הסטארטר כמה אמור לעלות חדש?

כמה יעלה משופץ/פירוק(מה עדיף?)

וכמה לוקחים על עבודה בערך.

תודה.

קובי

• תוכן חדש...