Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכו לי בולמי זעזועים קדמיים בסיטרואן קסארא מילאניום (2000) . צריך עצא לגבי המחירים\מוסכים שכדי ללכת אליהם...

אזור חדרה\נתנניה

פורסם

הכי מתאימים לאוטו הבולמים המקוריים, הם גם לא מאוד יקרים.

להחליף אותם יכול כל מוסך וכל מכון פרונטים (בין כה לאחר החלפת בולמים קדמיים מאוד כדאי לעשות כיוון פרונט.

שים לב שלא לכל מוסך יש את האפשרות למדוד כמו שצריך את הסרן האחורי (כמעט אך ורק למוסכים מורשים יש את הכלים לזה).

אני מטפל במוסך מורשה אמפאר בנתניה ומאוד מרוצתה (עברתי אליו ממוסך מתמחה ולא מורשה בפיג'ו סיטרואן בגלל בעיה שהיתה לי בסרן האחורי ולמוסך הלא מורשה לא היו את הכלים לבדוק את הבעיה.

יש בנתניה גם את מוסך בראל (לשעבר לבינקוף) שהם לא מורשים אבל אמורים להיות מומחים לפיג'ו (אצלם טיפלתי לפני משהו כמו 10 שנים כשהיתה לי את ה309 והם עוד היו מורשים).

• תוכן חדש...