Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUX to USB

SuRuK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רגע. שקע USBי. אז למה לך תקע 3.5 מ"מ?

אתה הולך לחבר וולקמן? חבר כונן לUSB וזהו.

מתעלק על השרשור, אצלי במערכת יש רק כניסת AUX , האם קיים בארץ קבל בעל כניסת USB ויציאת AUX?

רייסר, הבנת את הכוונה?

פורסם

נראה לי RIPOFF ממלכת הריפאופים

לפי מה שאני יודע, USB לא אמור לעבוד עם תקע בסגנון PL, מה זה נותן? אחד למידע, אחד לסאונד ווידיאו

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

רגע אם יש לי רק כניסת USB ברדיו דיסק, ואני יחבר לשם את הכבל הזה, ומצד שני את האייפוד ליציאת אוזניות,

זה יזרום?

sku_2552_1.jpg

Stay Dirty

פורסם

זה כבל מיוחד שמתאים ספציפית ל-ipod shuffle שבגלל הגודל שלו החיבור היחיד זה הבננה 3.5 הזאת (שימו לב שהיא לא רגילה של אוזניות עם שלושה מגעים אלא ארבעה) והיא מותאמת להעברת data וטעינה (usb סטנדרטי).

זה לא כבל קסמים שיאפשר לכם לחבר מכשירי usb למערכת עם כניסת aux-in וגם לא יאפשר לכם לחבר כל נגן עם יציאת אוזניות לכניסת usb.

ניר

פורסם

לעזאזל.. אז על אייפוד טאצ' זה לא יעבוד? גם אם אני יבחר את השירים מתוך האייפוד עצמו? ברור שאני לא מצפה שהמערכת תזהה את האייפוד ותיתן לי לדפדפף בין שירים מתוך המערכת..

Stay Dirty

פורסם

אז אתה רק רוצה line-out. יש מתאמים/כבלים פשוטים לקבלת line-out מהקונקטור הרגיל של ה-ipod touch (כמו שיש גם בחלק מה-dock stations).

מצד שני אם אין לך איזשהוא aux במערכת (אולי תצטרך עוד מתאם אם זה לא בתצורת 3.5) אז זה לא עוזר לך.

• תוכן חדש...