Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכר את הטמבון שאתם רואים בתמונה, הרכב בתמונה הוא שלי ככה הטמבון יושב על הרכב.

הטמבון נקנה בחו"ל ועולה 2200 שקל להביא אותו לארץ, בנוסף לזה מאוד קשה לאשר אותו דרך משרד התחבורה, לכן זה באמת מציאה, אני רוצה הרבה פחות, פתוח להצעות.

על טמבון עצמו יש הכנה לפנסים של האודי ואפשר לראות שהם יושבים עליו בצורה מושלמת, אחרי שעשיתי התאמה.

הפנסים עצמם גם הם נקנו באודי בגרמניה, יש להם 5 לדים חזקים מאוד כול אחד, בגוון 6.1K

מבחינת חיצונית זה לוקח את הרכב צעד אחד קדימה, נמכר לצערי הרכב כי אני לא יכול להכנס איתה לחנייה שלי בבית.

במידה ולא עונה להשאיר הודעה או לשלוח SMS

0546-456915

3259581491_f7eff4dd3c_o.jpg

חדש.jpg

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

• חודש מאוחר יותר...
  • חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...