Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית קרטועים ב 205 98 1400

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוטי הצתה חדשים של בירו,ואין שום מפ סנסור ב 205 שהינן בעלות הזרקה חד נקודתית,ודי נכון לומר שהרכב משתנק במהלך דוושה מסויים אך זה יכול לעבור לשלב של קרטועים,נכון להיום אם אני מרגיש שהרכב משתנק-נחנק אז אני לא נותן לו להגיע לשלב של קרטועים

פורסם

שלום לכולם,עדכון אודות תקלה,אז נכון לעכשיו הבעיה נפתרה

הוחלפו- פלגים (CHAMPION),קויל הצתה,פילטר דלק,ראש מצערת,צנרת אגזוז תחתונה (ממיר קטליטי עד דוד אחורי-בעקבות בריחה של גזי פליטה שלא הצלחתי לפתור),השיפור משמעותי היה דווקה לאחר החלפת ראש מצערת (יחידת הזרקה)

דרך עגב למישהו היה נסיון אם שמן מנוע EXXON 10W-40

פורסם

חברים,אם הייתי צריך לקנות את כל החלקים הנ"ל בבת אחת לצורך פתרון התקלה אז הייתי פשוט צובע את האוטו בצבע כחול וזורק אותו לים,החלקים נאספו אם השנים,אך המחירים הינם גבוהים: ראש מצערת אך ורק משופץ-1200 ש"ח + -(ניתן להשתמש בראש מצערת של פיאט אונו,בראבו 1400,AX),קוייל הצתה-נדמה לי 300 אבל סיני (חרא) אירופאי נדמה לי פי שניים

פורסם

מה כבר אפשר לשפץ ביחידת ההזרקה הזאת?! כמה חיישנים ו"פרפר".

אז ביום ראשון נסע למוסך, שישפצו גם לי את יחדת ההזרקה הזאת, נראה אם יהיה הבדל גם אצלי

פורסם

אינך חייב לשפץ,אתה פשוט יכול לבדוק אם היחידה שלך טובה,זה די פשוט,דבר ראשון לא כל מוסך יודע איך להתעסק אם יחידות מסוג זה,והייתי אפילו בכמה מוסכים מורשים שלא היה אצלהם את הציוד המינימלי הדרוש לבדיקת יחידה,לכן אליך להגיע לאחד ממכוני הזרקה ולבקש שיבדקו את וויסות\כוון של פוטנציאומטר (כן יש לו כוון-אם הוא לא מכוון זה משפיע רבות על הזרקת דלק),דבר שני שיבדקו כוון של מנוע צעדים (גם לפי רעש פעולה שלו הם יכולים לומר מה מצבו ומה מהרות תגובה שלו-עולה יקר להחליף),דבר שלישי שיבדקו פעולת מזרק - מזרק הינו חשמלי ועובד בקצב קבוע (לפי הקצב ניתן לדעת מה מצבו)

כל הבדיקות הנ"ל מתבצעות בעזרת מכשיר אחד,לוקח בערך 10 דקות,עלות 150-200 ש"ח

במקומך לא הייתי הולך לסתם מוסך כי ראיתי מוסכניקים אהבלים שמשחקים אם פוטנציאומטר בלי מיכשור מיועד לכך בהסתמך אך ורק על ה"שמיעה המקצועית" שלהם,בזמן שהזיזו את החיישן פשוט הקשיבו למנוע ולתגובותיו

פורסם

אז נסעתי היום למוסך שמטפל בין היתר גם בהזרקות ,

מבלי לבדוק שום דבר המוסכניק אמר שבוודאות הבעיה ביחידת הזרקה ושחבל על הבדיקה. (ולמען האמת גם לי חבל לעשות בדיקה במוסך הזה, הוא אפילו לא פתח מכסה מנוע...)

וזה המחירים שקיבלתי:

יחידת הזרקה "מטעם המוסך" עם אחריות תעלה 1000 ש''ח

יחידה כזאת מפירוקיה - בסביבות 400 +-

ולגבי השפוץ של היחידה הקיימת, אמר, שלא משפצים אותן.

אז נראה לי שלא אגע בזה בינתיים, כי הבעיה של הטלטולים לא שווה 400 שח בעיניי.

נחכה עד שבהזדמנות נמצא אחת כזאת במחיר נמוך יותר, או שבעזרת השם עד שבשנה הבאה נחליף "גלגלים".

פורסם

נכון לא משפצים,מכוונים,המחירים סבירים דווקה,היה עליו לבדוק כוון פוטנציאומטר ופעולת מזרק ומנוע צעדים בסך הכל,כמובן אתה יכול לרכוש יחידה כזו מפירוקיה אבל אף אחד לא מבטיח שהיא תיהיה טובה ואז בכל מקרה תצתרך לקחת אותה לכוון במכון הזרקות מכובד ולא כמו זה שהיית בו,חבל

אני לא יודע מאיזה איזור אתה אבל יש בחור שהוא גם חבר בפורום ושמו חיים יוד,הוא עובד בפתח-תקווה אבל לפחות אצלו יש כל הציוד הנדרש

פורסם
שלום לכולם,עדכון אודות תקלה,אז נכון לעכשיו הבעיה נפתרה

הוחלפו- פלגים (CHAMPION),קויל הצתה,פילטר דלק,ראש מצערת,צנרת אגזוז תחתונה (ממיר קטליטי עד דוד אחורי-בעקבות בריחה של גזי פליטה שלא הצלחתי לפתור),השיפור משמעותי היה דווקה לאחר החלפת ראש מצערת (יחידת הזרקה)

דרך עגב למישהו היה נסיון אם שמן מנוע EXXON 10W-40

אבל אמרת שכבר החלפת יחידת הזרקה... :?

פורסם

אני מנהריה, אבל לומד בחיפה. אז כל האזור הנ''ל בא בחשבון.

באתר musach.co.il כתוב שיש רק מכון הזרקה אחד באזור חיפה, והוא נמצא בחיפה, יש המלצות עליו?

אם מישהו מכיר מכון הזרקה שיש לו את הכלים ואת הידע, אני מאוד אשמח לדעת עליו.

• תוכן חדש...