Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

The Hurt Locker - סרט מומלץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צפיתי בסרט הזה בניו יורק, בקולנוע. הסרט עוסק ביחידת חבלנים בצבא ארה"ב, במלחמה בעיראק. חוץ מהעובדה שהוא מצויין, יש בו כמה סצינות פשוט מופתיות.

לפרטים נוספים: http://www.imdb.com/title/tt0887912/

מומלץ בחום. למי שזה משנה, ה- NY TIMES נתן לו ציון של 100, אם אני זוכר נכון, וזה מ-א-ו-ד נדיר.

ראיתי שיש אותו כבר בספריית האוזן השלישית; אני הייתי הולך לראות בקולנוע, אבל בספק אם יוקרן אצלנו אי פעם.

הנה הטריילר - לא לפספס.

לרוץ, לשכור, ולהתפעם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תודה, כבר הורדתי 70%. מתכונן לצפות בזה ביום כיפור

אני בעד להפוך את הטרד הזה, להמלצוץ לסרטים לכבוד יום כיפור

אני ממליץ על סדרה של ה BBC ב2 חלקים שנקראת DEEP BLUE שמתארת מה מתרחש אצלנו בקרקעית הים.

ועל עוד סדרה שאני אישית ממליץ : "אחים לנשק". סדרה בת 10 חלקים ( כל חלק כשעה) שמתארת יחידת צנחנים במהלך מלחמת העולם השנייה.הסיפורים הינם אחד לאחד , הופק על ידי ספליברג באותה צורה כמו "רשימת שינדלר".

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

what are you talking about ?this movie has been out for ages ...

Ive seen it online like 6 months ago..

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
הכנתי את 2 העונות של THE BIG BANG THEORY - לפי הפרומואים ב YES זה אמור להיות קורע - מישהו יכול לאשר?

כן אני מאשר סדרה מאוד מצחיקה עם שחקנים מצויינים, אחד המומלצות

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הורדתי וצפיתי בו אתמול בלילה.

הסרט מושקע עם אפקטים טובים אך הסוף היה נטול פאנץ' וזה מעט מאכזב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
תודה, כבר הורדתי 70%. מתכונן לצפות בזה ביום כיפור

אגב כיפור, למישהו יש עוד המלצות לסרטים טובים נוספים כדי להעביר את הזמן (רצוי קומדיות טובות אבל לאו דווקא)?

• תוכן חדש...