Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון ג' על חשבון הצבא, כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי תפקיד של נהג יחידה, ביחידתי קיימים רכבים ממוגנים אשר נדרש הוצאת רישיון ג' בכדי לנהוג בהם.

מבחינתי עוד רישיון זה רק ברכה, הבעיה שזה על חשבון הצבא ופה אני נכנס לבעיה ומבקש את עזרתכם.

חשוב לציין שביחידה שלי אין אפילו לא משאית אחת, הרישיון יהיה מיועד אך ורק לרכבים ממוגנים.

התייעצתי עם הרבה אנשים ואמרו לי שדבר כזה עולה הרבה כסף באזרחי (אני יודע כבר) ואם אפשר להשיג את זה על חשבון הצבא אז למה לא, הבעיה שכולם אמרו לי "יטחנו" אותך במילואים.

ופה אני נכנס לדילמה- מצד אחד עוד רישיון ואפשרות עבודה כמעט בטוחה אחרי השיחרור בעז"ה (לא שזה מה אני מאחל לעצמי..), מצד שני דילמת המילואים ש"יטחנו" אותי.

רציתי לשמוע עוד דעות, מה אתם אומרים?

ואני בטוח שיש פה כמה כאלה עם ניסיון אפילו.

Toyota Yaris TS

פורסם

גם אותי הלחיצו עם הקטע של המילואים, כמעט כל פעם שסיפרתי שאני מוציא רישיון 03 בצבא התגובה הראשונה היתה "וואי אתה הולך לטחון במילואים".

כיום אני נהג בגדוד חי"ר במילואים, ואני יכול להגיד לך שזה כנראה מאד תלוי איפה אתה נופל ומה אתה אוהב.

היו קווים שעשיתי נסיעה אחת ביום וכל שאר הזמן ישנתי, והיו קווים שבקושי ראיתי חדר (ובקושי יצאתי הביתה).

בכל מקרה אין לי בעיה לנהוג, ואני מעדיף במילואים לעשות את זה מאשר לדפוק לעצמי את הגב בתור עובד רס"ר או לטחון שמירות, מטבחים או מארבים בתור לוחם או משהו אחר.

לאחרונה (לפני כשנה) גם הוצאתי רשיון לרכב כבד, אז גם נותנים לי במילואים סיבוב על ריאו מדי פעם.

בסופו של דבר גם אם עובדים קשה לפעמים, לא הייתי מחליף את התפקיד שלי.

פורסם

03 זה כלום בצבא, ממוגנים ואינטר?! לצבא דרושים רישיונות יותר גבוהים, למשל כמו בשביל הריו (מעל 15) כדי שממש יטחנו אותך (וגם זה לא ממש טחינה).

חוץ מיזה, כמו שהבחור מעלי אמר, ממש תלוי איפה אתה נופל.

03 זה לא נורא, ואם יש אפשרות אז כדאי.

(כרגע אני נהג בגדוד עם 03).

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

לך על זה חבר. בצבא הייתי נהג משאית, רישיון 03 + נהג אמבולנס וכל זה בזכות צה"ל ועד עכשיו הייתי במילואים איזה 3 פעמים ואני משוחרר משנת 2003.

כל מה שתצליח לקבל מצה"ל זה ברכה, אל תשכח לתרום גם לצה"ל, כי לא יורקים בבאר שממנו שותים.

• תוכן חדש...