Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר קושי במציאת סריון פרטית

ריציתי לשמוע דעתכם על ההתלבטות- סריון מליסינג או גטס פרטית?

מדובר בדגמי 2006 או 2007

תודה על עזרכתם

פורסם

אע"פ שכעיקרון אני אומר תמיד שעדיף פרטית, אפילו במחיר ירידת שנתון - אם ההתלבטות שלך היא רק בין שני הדגמים שציינת - אני הולך על הסיריון.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

חשבתי לקחת GLI או GLS (האם חובה GLS?), כמובן שאני לא שוקל בכלל GLF

בכל אופן, אני מתחיל לנטות לכיוון הגטס

החישוב שעשיתי הוא שאני ממלא טנק דלק מלא בערך פעם בשלושה שבועות

לפי זה נגיד והצריכת דלק של הגטס היא 25% יותר , אז זה יעלה לי 800 שח יותר בשנה על דלק

וסהכ אם אני מחזיק את האוטו 4 שנים יעלה לי כ 3000 שח יותר

את הסכום הזה אני מוסיף למחירון של הרכב וזה עדיין יוצא יותר זול מסריון (יחסית למחירון פרטי של שתיהן)

בכל אופן אני מאמין שאוכל להשיג את שני הרכבים הנל באותו המחיר (סריון מליסינג 07 מול גטס פרטית 07)

נשמע לכם הגיוני?

פורסם

הסיריון אכן חסכונית יותר אבל ההפרש בינהם (במיוחד בדגמי הגטס שאחרי מתיחת הפנים של 2006) לא גדול כל כך, ואם הנסועה שלך לא גבוהה אז ההפרש בעלויות הדלק יהיה נמוך. מצד שני אתה בטח יודע שקשה לדעת מה יוליד יום ואי אפשר לדעת בוודאות מה תיהיה הנסועה שלך בעוד שנה או שנתיים מהיום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לי גטס ומניסיון אני אומר לך שהסיריון הרבה יותר נוחה!

יש לה גם יותר כוח והיא יותר מהירה

אבל!

אם הייתי קונה את האוטו תמיד הייתי מעדיף אוטו שהיה בבעלות פרטית ולא בליסינג.

אנשים בארץ מתעללים ברכבי ליסינג וזה טירוף לקנות אחת מליסינג ולא משנה איזה אוטו.

פורסם

אני גם יותר מתחבר לסריון וחושב שהיא יותר טובה , אבל הפחד שלי שיהיה לי קשה למכור אותה אחכ מליסינג

האם חששי מוצדק?

פורסם

אתה קונה את הרכב בשביל למכור אותו או בשביל לנסוע בו?

אין הרבה סיריון פרטיות בשוק, הרכב הזה נמכר בעיקר לליסינג והשכרה. מי שירצה לרכוש סיריון משומשת בעוד כמה שנים בוודאי יגלה את זה ולא תיהיה לו ברירה אלא להתפשר - או לרכוש רכב עם עבר בליסינג או לחפש בנרות לאורך זמן.

אז כן, יכול להיות שיהיה קצת קשה יותר למכור את הרכב. אולי יקח כל התהליך יקח לך חודש יותר, אולי בכלל לא תצליח למכור. ואולי בכלל יכנס לך סכום כסף גדול לחשבון הבנק ותכנס עם הסיריון שלך לסוכנות רכב ותעשה טרייד-אין לאיזו BMW סדרה 5?

תתמקד ברכישת רכב טוב, תקין, כזה שנראה שלא עבר התעללות ולא עשה תאונות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...