Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו זול ואמין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מחפש מכונית בסביבות ה4-5K שתשמש אותי לנסיעה יומית קתרה של בערך עשר דקות כל כיוון ללימודים (סטודנט מה לעשות ... :-) ) ופעם בשבוע לירושליים ,מה שחשוב זה האמינות ומינימום בזבוז של זמן וכסף דלק וכו... (ורק ידני) נראה לי שבסכום הזה האפשרות הטבעית זה חיפושית שהיא מאוד אמינה אבל שתיינית דלק וחלשה מדי בשביל נסיעה שבועית לירושלים ככה שנשארנו עם שאר המתמודדות : 1. סוזוקי סויפט אמצע שנות השמונים 2.דיהטסו שרייד עד 87 3.פורד פיאסטה 84-89 4.פיאט אונו מסוף שנות השמונים -ברור שזה תליו במצב של אותו הרכב אבל בעיקרון מה האופציה העדיפה מבחינתי או שאולי יש אחרות בכסף הזה ? תודה!!!

פורסם

סובארו DL?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

פיאסטה לדעתי עדיפה על האחרות עקב עלויות חלפים נמוכות והפשטות של מכלליה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
סובארו DL?

הסובארו אוטו מעולה אבל במחיר הזה זה אומר שנתון מעל 20 שנה-2 טסטים... ותתקנו אותי אם אני טועה אבל היא גם די שתיינית דלק?

פורסם

איזה נפח מנוע יהיה הכי חסכוני -עירוני+נסיעה שבועית לירושליים? ומה כדי לחפש/לבדוק בפיאסטה - בעיה תקלות שצריך להזהר מהן???

פורסם

איזה נפח מנוע יהיה הכי חסכוני -עירוני+נסיעה שבועית לירושליים? ומה כדי לחפש/לבדוק בפיאסטה - בעיה תקלות שצריך להזהר מהן???

הבדלי צריכת הדלק בין נפחי המנוע השונים אינם גדולים. עדיף לדעתי ללכת על מנוע 1.1 בגלל הנסיעות לירושלים, אבל בתקציב הזה אתה תקנה מה שתמצא במחיר ובמצב סבירים...

קח את הרכב למוסך ע"מ שיבדק לך את המכללים העיקריים מנוע וגיר, ומצב מערכת החשמל.

והכי הכי חשוב שלא תהיה חלודה במרכב.

קח בחשבון שכל אוטו שלא תקנה תצטרך להשקיע 2-3K ביישור קו ע"מ לא להתקע כל שני וחמישי...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה על התגובות ,נראה לי שהכיוון שלי זה באמת הפיאסטה ,אם מישהו יודע על אחת מסוף שנות השמונים במצב טוב אשמח לקבל מידע :)

• תוכן חדש...