Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

יש לי שאלה: היתכן שמנוע שמגיעה לטמפרטורת עבודה (85-90) יסחוב פחות טוב ויעבוד פחות חלק מאשר מנוע יחסית קר

(20-40) מעלות.

אני שואל זאת כי שמתי לב ברכבי איביזה שנת 92 קרבורטור התופעה הזאת קיימת , שהרכב קר יחסית תגובת הדוושה טובה יותר המנוע עובד חלק יותר יחסית מאשר שהרכב כבר הגיעה לטמפרטורת עבודה.

פורסם

שלום רב !

אכן קודמי צודק חלקית, ברכבך קיים צוק אוטומטי לא חשמלי, אלא מכני , המבוסס על שימוש במי קירור חמים המנטרלים את הצוק האוטומטי, לאחר הגעת המנוע לטמפרטורת העבודה(או מדוייק יותר שתי דקות מקסימום מרגע התנעת המנוע), ברגע זה באם הרכב מתחיל לקרטע, יש לבדוק לטפל ולנקות את הקרבורטור, הזקוק ליד מקצועית מלטפת.

תצרוכת הדלק תשתפר בהתאם.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הצ'וק נותק על ידי מפני שהרכב מניעה ושומר על 850 בלעדיו בימי הקיץ.

אני מדבר יותר על שינוי בתגובת המנוע ואף בצליל שלו.

• תוכן חדש...