Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות סאב.

יש לי מגבר b52 zl4240

יש לי יציאה אחת פנוייה.

אמרו לי שה kicker cvr12 הוא קטלני ביותר אבל הוא בלי תיבה.

התקציב שלי לסאב עומד על 700 שקל ואני מאמין שאפשר להביא משהו טוב במחיר הזה.

שמעתי שיש גם את ה JBL GTO1204BP עכשיו הוא קצת יקר לי אבל בכל מקרה מה אתם אומרים.?

אני בעיקר מבקש שתמליצו על משהו שהמגבר שלי יוכל להחזיק.

ומה אתם אומרים על magnat charger130 עם תיבה מקורית

תודה

פורסם

אני לא יודע אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית. קרא את כללי הפורום*** אני קצת חדש בזה.

אני יודע שהוא מספק 2400W

ואפקטיבי זה 200X4 rms

ולא יודע כמה בגישור.

פורסם

שום 200 ושום נעליים

מדובר במגבר דיי זול, ככה שהנתון הזה מוגזם

גם אני יכול לרשום שהרמקולים שלי בחדר מוציאים 200 RMS, אבל בפועל הם מוציאים 100

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

שמע אני אמרתיכבר....אני חדש בעסק של המערכות אני לא יודע כמה הוא מוציא בפועל.

אני כתבתי פה את מה שהיצרן אמר שהוא מוציא...

בגלל זה אני שואל פה ומבקש את העזרה ממכם איזה סאב כדאי לי בטווח מחירים והאם המגבר הזה בכללל יוכל להחזיק איזה KICKER או משהו כזה..

תודה

פורסם

אהלן, היה לי את הקיקר הוא חזק יחסית אבל לדעתי לך הJBL את הצליל שלו אהבתי יותר והוא גם ינגן יותר טוב עם המגבר שלך מאשר הקיקר (300וואט נגד 400וואט) המגבר שלך לא מוציא יותר מ 60 וואט לערוץ אז יהיה לו יותר קל להניע את ה JBL אני אישית אוהב אותו יותר

פורסם

אפרופו המגבר שRUDY ציין,

האם הוא עדיף על ה-GTO1004 שמספק סה"כ 100X4 RMS לעומת המגבר שצויין למעלה שמספק 200X4 RMS

תודה!

• תוכן חדש...