Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני מעוניין להתקין את המערכת בעצמי, כעיקרון אני יודע מה צריך לעשות

אבל הבעיה שלי היא עם שני מגברים:

איך אני בדיוק צריך לחבר, מה שאני יודע שאני לוקח את הכבל האדום (פלוס) מהמצבר, מחבר עוד דרך פיוז ולוקח אותו למגבר, רק איך אני מפצל אותו ל2 מגברים? צריך מפצל מתח?

ואני צריך קיט חיווט מקצועי + 3 כבלי RCA כפולים.

מישהו יודע איזה כבלים מומלץ וכמה גאוג' עדיף?

הסבר על המערכת:

רכב: פיאט גרנדה פונטו 2009

HU: ALPINE-X305

רמקולים קדמיים: קומפוננט POLK AUDIO DB6501

רמקולים אחוריים: קומפוננט POLK AUDIO DB5251

סאב: JBL GTO1204BP

מגבר 1: JBL1004

מגבר 2: KENWOOD KAC-744 דיי ישן

כמו כן אם מישהו יודע איזה כבלים עדיף לחבר לרמקולים ולסאב שיכתוב אני אשמח לדעת, או שהכבלים המסופקים עם הקומפוננטים הם טובים (הם נראים דקים ופשוטים)

תודה רבה , אחכה לעצות...

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אפשר להשתמש בקופסת פיצול,אבל אם אתה מעונין לחסוך ניתן לבצע הלחמות מהפלוס שמגיע מהמצבר, לגבי הכבל פלוס 4 גייג' זה בד"כ מה שכולם מריצים יש אופציה ל-8 אבל לא שווה את הכמה שקלים חסכון, לגבי כבלים לרמקון 2.5MM יעשו את העבודה לגבי הסאב תנסה להשיג 3.5MM תיקח גם מספיק כאבל כדי שתוכל להוציא את הסאב מהרב ללא פירוק הסאב מהמגבר.

פורסם

ואת הכבלים המקוריים של הPOLK AUDIO בקומפוננט אפשר להשאיר או עדיף להחליף אותםת כי בטויטר אי אפשר להחליף זה בא מולחם מתוכו?

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

איפה אפשר להשיג כבל 3.5 MM לסאב שהוא לא RCA?

וכמה אורך בערך צריך כבלים לרמקולים

הרכב הוא קטן יחסית גרנדה פונטו 2009

2 המגברים יהיו מתחת לכסאות, 2 זוגות קומפוננטים יהיו בדלתות.

כמה מתר כדאי לרכוש ואם LEXUS היא חברה טובה לכבלים?

פורסם

לגבי השאלה הראשונה אצל כל מתקין נורמאלי אפשר להשיג כזה כבל,

לגבי המגברים הם יושבים מתחת למושבים הקדמיים ואתה מתקין קומפוננט רק מקדימה?

אם כן 5 מטר ויישאר לך עודף,אם אתה רוצה להשקיע בחיווט אז MONSTER XLN זו בחירה טובה.

פורסם

אין צורך לחפש 3.5MM במיוחד לסאב, 2.5 יעשה עבודה מספקת.

לגבי חיווט הייתי קונה גליל של 10 מטר, וגם מחווט מחדש את הכבל שיוצא למיד בתוך הדלת (מחליף את החיווט המקורי)

לגבי RCA משהו מחברה מוכרת שנכנס בתקציב.

מתחדשת*

• תוכן חדש...