Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבודה מעולה,

כצפוי שמדובר ביוסי !.

אגב למה הבית פיוז מאחורה ? אם אני לא טועה, סאנדאון מגיע עם פיוזים על המגבר, אז בכל זאת למה ?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלא תדע מצרות.

שתולים בקורות המקוריות ופונים אחד כלפי השני-אולי טיפה בזווית.

כשבדקתי והטיתי עם היד את הצליל שיוצא מהטוויטר כלפי יכלתי להרגיש שיפור-מעין מירכוז של הבמה. אבל זה לא שזה נשמע רע או משהו.

קורות זה אחד מהשלבים הבאים.

אגב האם מישהו מכם חושב שיש סכנה מסווימת לטוויטר בטמפ' המטורפות שיש בתוך הרכב במשך היום בקיץ הארוך שלנו?

התחושה שלי היא שלא יכול להיות שלא ושזה בטוח עושה בלאי. המתכת בוודאי מגיעה לאיזה 100 מעלות.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

בסופו של דבר הרמקול נועד לעבוד בסביבה של רכב כמו גם כמעט כל החלקים הרכב. בלאי כתוצאה מחום ? יש , אנחנו לא באירופה שברוב הזמן המזג אוויר נוח וקריר, אבל לא בצורה שישרף לך טוויטר . תשתדל לחנות במקומות מוצלים זה מה שאני עושה בשביל ההרגשה הטובה.

ד"א ראית את הקורות שלי אצל יוסי שעשית את ההתקנה שלך? (פז'ו 406 צבע בז' )

הם ממש בתוך הקורה מכוסים עם גריל, הקורה עוד איכשהו מגינה עליהם.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

ראיתי ויצא פיצוץ!

להשתדל לחנות במקומות מוצלים-למי יש כח לזה :(

הקורה עוד איכשהוא באמת טיפה מצלה. בעתיד אעשה קורה וזהו. זה גם הפתרון היותר אודיופילי.

איך אתה מרגיש עם הקורות החדשות, שיפור?

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

השיפור ניכר בהחלט לפני הבניות הם היו ממוקמים בדש רחוק ממני ודיי קבורים בפנים אך הבמה הייתה עמוקה יותר עכשיו קצת פחות אבל הם נותנים פירוט רחב יותר. וחוץ מזה פשוט כיף לי להסתכל עליהם :) כאילו הקורות יצאו עם הכנה לטוויטרים מהמפעל.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...