Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נתחיל בכך שברשותי כבר יש Pioneer Premier DEH-690UB בתור הHU

עכשיו מכאן צריך לנצל תקציב של עד 6 אלף ש"ח (עם אפשרות לחריגה של 100-200)

אני שומע הרבה מזרחית, דכאון וטראנסים (מדי פעם קצת היפ הופ אבל לא יותר מדיי)

כל התצורה תכנס לאוודי A3 קטנה קטנה כשמקדימה הקומפוננט חייב להיות בגודל 5.25 כי זה המקסימום.

צריך המלצה על קומפוננט, רמקולים אחוריים, סאב, מונובלוק (?), ומגבר שירים את כל העסק.

אוהב בעיקר לשמוע חזק, כן, מחפש שישמעו גם מחוץ לאוטו.

תודה מראש, נבו.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אתה פתוח להצעות מיד שניה?

כי התקציב נמוך מידי ל SPL איכותי,

מגבר מונו איכותי עולה בסביבות 1.6-2K

סאב חזק - שישמע מחוץ לרכב 1.7-2K.

סט קידמי מכובד 5.1/4" עולה סביב 1.1-2K

איפה 4 ערוצים?

איפה חיווט?

התקנה?

למערכת טובה אפשר להגיע, אך לא למערכת שתשמע חזק מבחוץ (SPL)

לדעתי או שתגדיל את התקציב או שתסתפק בזה שישמעו טוב ברכב, וקצת בחוץ מתי שאתה פותח חלונות.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

עוד ערס מצוי? 'שומע מזרחית דיכאון וטראנסים ומחפש שישמעו מחוץ לאוטו'.

אתה קונה את המערכת בשבילך או בשביל לעשות פוזות על אנשים מחוץ לאוטו?

איי איי אי, תתבגר.

Honda Civic '09 5d 1.8i-VTEC

פורסם
עוד ערס מצוי? 'מחפש שישמעו מחוץ לאוטו'.

איי איי אי, תתבגר.

עוד אהבל מצוי? תתבגר וצא מהסטיגמות.

טוב תודה רבה רוני, אני חושב שנפלה אי הבנה, אני לא רוצה שישמעו אותי מבחוץ בקולי קולות אלא פשוט שאם אני יפתח חלונות יבחינו..

דרך אגב אם תוכל לעזור לי בהבנת המושגים כמו SPL SQ SQL וכל אלה, כי איני מבין דבר בתחום.

אני רוצה שישמעו מדהים בפנים וכן אין לי בעיה עם מוצרים יד שניה.

תודה רבה, נבו.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

קודם כל, ב A3 אין בעיה להכניס 6.5 אינטש.

מה שאני הייתי עושה עם 6K:

2 מגברי סאנדאון (כן, כן אני NIMIKIPOD ממליץ על סאנדאון ואך ורק בשביל התמורה לכסף שהם מפיקים.) :

1. SAX100.4 - תמורה טובה, מאפשר לעבוד אקטיבית (תבדוק, יש ביד שניה..)

2. 1200D - יכול להרים 2 סאבים חזקים (יש עוד מונובלוקים טובים ביד 2)

3. מידבאס מדגם קלארוס - חביב הפורום בימים אלו - שוב, תמורה מלאה לכסף - (הייתי בודק גם את הסט DEGO MASTER ביד שניה - תומקאר..)

4. טוויטר MT23/MD100 - טוויטר רך ומעולה תמורה מעולה לכסף - יש גם ביד 2 (ה MD100 עדיף !!)

5. סאב - פה אתה מתפשר במעט על האיכות בתמורה להרבה כוח דחיפה - שני סאבים P3 או משהו כזה.. או סאב 15 חזר ובודד

6. ערכת התקנה 4G אמיתית או 2G סינית.

לפי החישוב שלי זה יוצא +- 6 וחצי לפני התקנה.. (תלוי בכח המיקוח שלך..)

...CASKA for life

פורסם

קלארוס C5- סט מלא.

סאן דאון 125.2 להגברה פאסיבית של הסט.

סאן דאון 1200 על 15" כלשהו (פה אני כבר באמת לא מבין כלום)

כל מה שנשאר משקיע בהתקנה ושדרוג מע' החשמל.

מתחדשת*

פורסם
עוד אהבל מצוי? תתבגר וצא מהסטיגמות.

לא צריך להתבטות ככה, אבל באמת מי אתה שתחליט איך הוא אוהב לשמוע?!?

טוב תודה רבה רוני, אני חושב שנפלה אי הבנה, אני לא רוצה שישמעו אותי מבחוץ בקולי קולות אלא פשוט שאם אני יפתח חלונות יבחינו..

אחלה, אם כך אז בהחלט ניתן למצוא מערכות לא רעות בסכום הזה.

ההמלצה של קיפוד היא בהחלט אופציה לא רעה

דרך אגב אם תוכל לעזור לי בהבנת המושגים כמו SPL SQ SQL וכל אלה, כי איני מבין דבר בתחום.

SQ - סאונד קוולטי, איכות צליל- עיקרון מערכת מסוג זה היא שאתה עוצם את העיניים אתה רואה ממלוכך תמונה של ממש.

שהדשבורד הופך למאין במה, כל הכלים (תופים, גיטרות, כינור, זורנה לא חשוב מה..), הזמר, נמצאים ממולך בסדר

האמיתי שלהם על הבמה.

SPL - סאונד פרשר לבל - משמעו לחץ , עוצמה גבוהה בדציבלים.

כמה שיותר חזק יותר טוב.

SQL - סאונד קוולטי לבל - איכות סאונד עוצמתית, זו מערכת שמשלבת בין השנים.

לבנות מערכת כזו זה הכי קשה, זה גם לבנות עוצה אך דגש לא פחות על איכות הקול שיש ברכב.

אני רוצה שישמעו מדהים בפנים וכן אין לי בעיה עם מוצרים יד שניה.

אם כך אז תתחבר פורום קניה, תחפש ותעלה שאלות ונוכל לעזור לך.

ההמלצה של נימיקיפוד הינה טובה!

תודה רבה, נבו.

מקווה שעזרתי לך

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

קודם כל תודה לכולם על העזרה הרבה! האוטו שלי שנת 2001

תודה מיוחדת לך רוני על הפירוט, ואם כבר פירטת אז אני מעדיף סט SQ כי בסופו של דבר זה מסתכם בהנאה שלי בתוך האוטו.

פורסם

אז יש מגוון רחב של מוצרים שניתן לרכוש בסכום הזה

הייתי ממליץ לך לבוא למפגש ולשמוע מעט לפני שאתה מחליט משהו כזה או אחר.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

הכי נכון שתגיע למפגש תיכנס לרכבים מבלי לדעת איזה ציוד מותקן שם ותגבש לעצמך רכיבים , יכול להיות שתאהב סאב, וופר וטוויטר משני רכבים שונים. ככה תרכיב לעצמך את המערכת שאתה מייחל לה בלי שידרוגים בגלל שלא היית מרוצה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אני ממליץ לך לשמוע אחד מאלה באחד המפגשים, תלך בעיקר לפי האוזן שלך (ביקורות עזוב מצד) מה השאוזן שלך תאהב זה מה שאהייה לך באוטו.

סט קומפוננט: כדאי איטום לדתלתות (3 יריעות בכל דלת)

HAT CLARUS C61-2

FOCAL K2P

MOREL HYBRID 6 + טוויטר משופר של HERTZ HIGH ENERGY פשוט נשמע מעולה ביחד.

HERTZ HIGH ENERGY

GENESIS AUDIOPHILE

מגבר 4\2 ערוצים:

AUDUISON LRX4 - מגבר SQ ברמה גבוהה צליל מאוד נכון ואמיתי (הגברה באופן אקטיבי של הסט)

SUNDOWN SAX100.4 - המגבר מאוד נציל ואיכותו וזוהי גם אפשרות בחירה בטווח הצתקציב שלך (הגברה באופן אקטיבי של הסט)

SUNDOWN 125.2 - מגבר 2 ערוצים מאוד איכותי להתקנת הסט פאסיבי (חיבור הטוויטר והוופר לקרוס ומהקרוס יוצא ערוץ אחד למגבר ובגל הבלאנס השני)

מונובלוק לסאב:

SUNDOWN SAE1000 - זהו המונובלוק הכי איכותי והכי מעורץ כאן בפורום הוא מאוד נציל ואיכותי -מס' הדגם זהו מספר כמות RMS.

SAE1200

1500

סאב: (מומלץ לאטום את דלת הפגא'ז, בית הגלגלים ,צידי הפג'אז ואם יישאר לך עוד חומר מאחורי המושבים- לשמיעה איכותית יותר)

ASCEDANT AUDIO CHAOS 15 - סאב מאוד מדוייק ואיכותי בתיבה אטומה אח לא בעיקר עוצמתי (800RMS) - שמעתי אותו ד"א

ASCEDANT AUDIO HAVOC 15 - הסדרה היותר גבוה של החברה סאב פשוט מפלצתי ממליץ לשמוע אותו (1250RMS)

JL AUDIO W6 15 - סאב בין הטובים במחירים האלה במדרג של ההאבוק ואחרים (750WRMS) *אם אתה יכול לרכוש את הגרסא הטובה ביותר אתה יותר תאהב W7.

FI Q 15 - סאב פשוטט מדהים עוצמתי וגם מדויק אהבתי את הצליל שלו מאוד כנראה שהוא אהייה אצלי ברכב (נדיר למצוא אותו בארץ) -(1000WRMS)

IMAG DYNAMIC IDMAX 12\15 - סאב מפלצתי ומאוד חזק, מאוד מוערך פה בפורום אח יש בעייה קטנה הוא נוטה להתפוצץ, קרה כמה מקרים כאלו כאן בפורום ולכן הרבה מוכרים אותו, אם אתה לא רוצה להסתכן זו הבחירה הנכונה בשבילך. (1000WRMS)

חיווט:

RCA - של MONSTER XLN והדגם הגבוהה שלהם יותר , תוכל להוציא מאיביי 2 כלבים של 5 מטר ב150 ש"ח כולל משלוח (מומלץ עובדים כמו חיה אצלי באוטו)

קיט חיווט של כבל REMOTE וכו' לפחות 4 GAGE

תהנה גבר

*אגב אני שומע אותו מוזיקה כמו שלך אולי קצת פחות דיכאון אבל שמע, עם הרכיבים האלה ברגע שאתה אפילו אוטם את כל האוטו יישמעו הכול מחוץ לאוטו הכרכיבים האלה מפלצתיים פשוט.

וברגע שתשמע הכול ותאהב מה שתרצה אז תקנה את זה ככה סתם ביקורות לא ייעשו לך טוב, אומנם המלצתי על הרכיבים שכדאי לך לשמוע בסדר גודל של מה שאתה רוצה אבל כדאי לך מאוד לשמוע ומה שהכי תאהב תקנה.

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

• תוכן חדש...