Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי HU

Eclipse CD 5030

ורוב האנשים שאני מדבר איתם שומעים את עצמם כפול כשאני מחובר ל BT של המכשיר

אני משדר את הקול דרך הרמקול הימני של רכב והמיקרופון של הHU נמצא בצד הקיצוני השמאלי.

ניסתי להעביר את שידור הקול לרמקול השמאלי ולשים את המיקרופון מצד שמאל לצורך הניסיון וגם הבעייה לא נפטרה.

מישהו נתקבל בבעייה הזו? אני עבוד עצות

ניסיתי לשים ספוג איכותי על המיקרופון וגם זה לא פתר את הבעייה, אולי יש דרך להנמיך את עוצמת הרגישות של המיקרופון ?

אם זה עוזר יש לי קומפוננט morel pulse מקדימה

206 ידני זה הכי אחי

פורסם

אני לא מכיר את המכשיר, אבל תנסה להוריד את הווליום של השמע שלך, אולי המיק' יקלוט אותו פחות.

מתחדשת*

פורסם

יש לי בדיוק אותה בעיה עם ה 7200 מאז השילוב של H701 (פרוססור) עם האקליפס, בינתיים שום דבר לא עוזר כולל פריסט שמבטל את כל הרמקולים מלבד המידבס ימני שבדלת.

ודרך אגב, זה "אובד עיצות" לא "עבוד"

פורסם

להוריד את הווליום זה ממש בעייה

כי אז פשוט לא שומעים את השיחה..

השאלה אם כל המודול שנראה דיבורית דפוק במכשיר הזה או שפשוט המיקרופון מאוד רגיש ואפשר להחליף אותו למיקרופון יותר איכותי

206 ידני זה הכי אחי

פורסם

אני ממליץ לך לפנות לתמיכה הטכנית של Eclipse בארה"ב בטלפון או במייל.

זה המייל של התמיכה הטכנית [email protected]

טלפון אין לי אך אני בטוח שניתן למצוא באתר שלהם.

פורסם

הורדת הווליום לא כל כך עוזרת במקרה שלי.

הכיוון שלי היה המיקרופון, אם אני לא טועה זה מיקרופון שמתחבר ליציאה רגילה ואולי המיקרופון הוא רגיש מדיי

תגידו יש עילה להחזרת המכשיר אם יש בעייה כזו בBT למרות שהוא בשימוש כבר חודשיים ?

206 ידני זה הכי אחי

• תוכן חדש...