Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,לאחר כמה התלבטויות החלתתי שאני מעוניין להחליף את ה-rca שלי למשהו איכותי.

הסתכלתי קצת ebay וראיתי את ה-rca הבא:

http://cgi.ebay.com/Stinger-SHX417-4-Channel-Helix-RCA-Cable-Interconnects_W0QQitemZ350236222580QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item518bb4a474&_trksid=p3286.c0.m14

מה אתם אומרים עליו מבחינת איכות, והאם המחיר מצדיק הזמנה מחו"ל או שהמחירים בארץ הם פחות או יותר אותו הדבר?

תודה,מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

RCA מאוד איכותי מניסיון יש לי אותו ברכב.

המחיר שלו בארץ הוא 200 שקלים..תעשה את החישובים שלך אם ההפרש הוא גדול תביא מחו"ל אם לא תקנה פה בארץ.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

לי יש את הסטינגר בולט סדרה מעל ההליקס שבלינק שלך, RCA מעולה. רכשתי אותו באמצעות יוסי alpine וזה יצא לי זול יותר מכל מקום אחר.

יש לו מלאי של כבלי מתח, רמקולים וRCA איכותיים של קנוקונספט שהביא לשימושו בעת התקנות, שווה לבדוק איתו את זה, לא בטוח ששווה לייבא מחו"ל.

פורסם
זה 4 כבלים של RCA בחבילה אחת?

זה חוט אחד עבה..שרק בקצה שלו יש פיצול ל 4.

פורסם

יש שתי סיבות טובות לשדרג כבל RCA -

1. יש לך רעשים וכבל RCA עם בידוד יותר איכותי פותר את הבעיה.

2. זה גורם לך להרגיש יותר בטוח או יותר טוב.

והסיבה השלישית היא כי יש לך כסף שאתה יכול להשקיע בזה ואתה פשוט רוצה.

מעבר לזה - אין סיבה לשדרג כבל RCA או לקנות אחד ממש יקר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כרגע יש לי rca שהוא לא איכותי ממש,וגם כדי להיות בטוח שלא יהיו לי רעשי אדמה וכל זה...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

אם אני לוקח משהו בסגנון של זה שהוזכר בתחילת הנושא אני מסודר מבחינת RCA גם למונו וגם למקבר 4 ערוצים?

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם

למה שלא תתקין קודם כל ורק אם תהיה בעיה תחליף חוטים? לא חבל על הכסף?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כרגע יש לי rca שהוא לא איכותי ממש,וגם כדי להיות בטוח שלא יהיו לי רעשי אדמה וכל זה...

מצד אחד אתה צודק..אבל מצד שני אם תהיה לך תקלה פנימית באחד המכשירים במערכת שלך (רדיו,מגבר,וכ'ו)

RCA לא יעזור לך מבחינת הרעשים.

נ.ב אדי אני למשל העדפתי מההתחלה לשים משהו איכותי יותר..מלהרכיב לגלות בעיה ואז להחליף ,אתה יודע שקט נפשי מההתחלה :)

פורסם

כרגע באמת יש לי תקלה ברדיו דיסק של פיוניר יש רעשי אלטרנטור והוא בתיקון אז אמרתי על הדרך אני יחליף rca כדי להיות בראש שקט וגם כדי לנצל את הרכיבים שיש לי כרגע ה-rca שיש לי כל כך עלוב שכל rca אחר ישמע טוב יותר....

• תוכן חדש...