Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייצור הפיאט 500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זעזע מה? מה קשור לאנטיס... לפעמים אנשים אומרים פה שטויות שרק אלוהים יודע מאיפה הם הביאו את אותם.

אחלה סירטון תודה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

סירטון מאוד יפה, נהניתי ליראות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מקסים

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לרגע חשבתי שנדפק לי הכרטיס קול במחשב

:-).

סרטון יפה, בסגנון התוכנית "איך עשות את זה" שיש בערוץ דיסקברי.

לגבי סטריליות, אני רואה שמאוד נקי שם, היות ורוב העבודה נעשית ע"י מכונות, ורק דברים שדורשים גישה למקומות שקשה לגשת אליהם נעשים ע"י הפועלים.

נראה יותר מרשים ממפעל של אסטון מרטין, כי באסטון מרטים רוב העבודה נעשית ביד, ולא ע"י רובוטים. מה לעשות, לא משתלם לאסטון מרטין לבנות מפעל שייצר מליון מכוניות בשנה.

לסיכום, מאוד נהנתי לראות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
פרט, נמק והסבר.

אני אסביר במקומו.

הבחור נהג ברכב שנים, ונגעל ממנו כל פעם שהוא נכנס לרכב שלו. לא מספיק שהוא נהג ברכב הזה המון זמן, מישהו חוצפן בשם רפי לין החליט שהוא מפרסם כאן סרטון המראה את פס הייצור של הרכב, ונחש מה, הוא עוד יותר נגעל עד כדי כך שהוא החליט להשוות ללנטיס שבה הוא גם כן נהג שנים.

רפי, באיזו זכות אתה מפרסם כאן סרטון כזה ?:wink:

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ראיתי את הרכב בתל-אביב נראה מאוד חמוד

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מישהו חוץ ממני שם לב לחולצות המשובצות של העובדים??

נראים כמו קיבוצניקים... עכשיו אני מבין למה יש לאיטלקים חרא של איכות :wink:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אני עובר על פני אחת כזו, צהובה, ברחובות - באופן די קבוע.

בהתחלה לא הבנתי איך מישהו שילם על רכב שנראה ככה.

אח"כ התרגלתי.

היום היא נראית לי די חמודה. לא הייתי קונה כזו לעצמי, אבל חמודה ממש.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם
נראים כמו קיבוצניקים... עכשיו אני מבין למה יש לאיטלקים חרא של איכות :wink:

רק שזה לא איטלקים, זה פולנים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...