Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

S-Class של Lorinser בארץ!

bmw ricer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השאלה שמעניינת (אותי לפחות) אם מדובר במרצדס S500 שהמנוע עבר בסדנת לורינסר או שזה עוד S500 שהוזמנה עם קיט חיצוני של לורינסר.

ובכלל, הקליפרים אמורים להיות בצבע אדום?

פורסם

האמת שמצאתי תמונה אחת מאיזה אתר בחו"ל ואכן יש לדגם הזה קליפרים אדומים שכתוב עליהם משהו לא ממש רואה מה כתוב בתמונה אבל מאמין שכתוב לורינסר בלבן בקליפר בגלגל הקדמי.

תלחצו על התמונה וזה יגדיל את התמונה.

http://media.photobucket.com/image/S%20lorinser/viko_99/Cars/Cars2/DSC02670_resize.jpg

פורסם

לא מתמצא במכוניות של מרצדס, אבל גם זו נראת לי כפנינה בארצנו (או שלא? CLS55 AMG, ככל הנראה):

dfdd.jpg

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא מתמצא במכוניות של מרצדס, אבל גם זו נראת לי כפנינה בארצנו (או שלא? CLS55 AMG, ככל הנראה):

[ATTACH]165747[/ATTACH]

יצא לי לראות את זאת, מדובר בCLS רגילה,לפי הג'אנטים שצבועים בלבן נזכרתי שיצא לי לראות אותה פעם אחת וממה שאני זוכר לא היה לה קליפרים של AMG.

פורסם
מה הקשר?

69 היא הסיומת של מזדה, פורד וכו'... בימינו.

אכן של דלק מוטורס

אבל אצלם התחילית בנתיים היא 69-***-*2

אצל קרסו ו-UMI יש גם סיומת 69

לקרסו יש תחיליות של 3-4 ול-UMI תחיליות 5-7

הייבוא אישי/רישוי מחדש מתחיל עכשיו ב-9

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אתמול ראיתי בתל אביב CL 63 amg בצבע לבן

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

משה נראה לי שיש באשדוד סניף סודי שמחלק אותן חינם רק חבל שאנחנו לא יודעים איפה זה

בחודשים האחרונים שמתי לב לפחות ל 15 רכבי יוקרה שצצו באשדוד כמו X6 כמה S-CLASS משופרות

3 פורשה חדשות באיזור ט''ו והמון המון רכבים עממים כמו האקורד החדשה וכ''ד

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

יצא לי להבחין בשלוש S קלאסים 63 AMG (שתיים שחורות ואחת לבנה) כאשר את השתיים השחורות אני רואה המון פעמים ברחבי אשדוד ובעיקר בסטאר סנטר. כמות הS קלאסים (בעיקר בגרסאת ה500) גדולה מאוד. וישנה S600 אחת חדשה שהיא של אבא של מכר שהיה איתי בכיתה.

יצא לי להבחין בפורשה 911 קאררה 4S חדשה ובפורשה 911 קאררה S שחורה חדשה עם קיט של הGT3.

אכן חלה עלייה בכמות הרכבים היקרים. כמות הפורשה קאיין/X5(ואיזה 2-3 X6 שיצא לי לראות) גבוהה מאוד.

שלא נדבר על כמות של רכבים כמו פאסאט שעולים אמנם הרבה פחות אבל גם מעל גבול ה200 אלף.

פורסם

השרשור התחיל כתצפית של מכונית ספציפית, והפך לשרשור תצפיות כללי (וכזה שכבר נטחן).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...