Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מחפשים דברים שונים.

כרגע אני עם רמקולים כל כך דפוקים. אני בסה"כ מחפש משהו נורמלי.

מישהו יודע האם המידות שמצויינות פה בתחילת הפורום נכונות?

ג'ימני רמקולים אחוריים 5.25''

ג'ימני רמקולים קדמיים 4''

?

פורסם
נראה לי ששני זוגות של מורל פולס קואקסיאלים יענו על הצרכים שלך.

+1

תקשיבו למה שפותח הת'רד מבקש - תקציב דל, רמקול פשוט וטוב שיעשה את העבודה והוא לא מצפה לשום דבר מיוחד מבחינת באס.

מעבר לזה - הדיעה שלי היא שהגברה היא גם די מיותרת בשביל כזו מערכת... אולי תמכור את המגבר ותחסוך חלק מהכסף...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה מיותרת אם כבר יש את המגבר ואת העבודה אני עושה לבד בכיף?

המגבר מוסיף, נכון שאני לא אקבל מערכת מפוצצת, אבל הבדל בין רמקולים עם מגבר לרמקולים אחרי מגבר.. גם סבתא שלי שומעת...

פורסם

כן הוא מוסיף אבל הרמקולים הקואקסיאליים בקטרים שאתה מציין בדרך כלל גם יוגברו היטב על ההגברה המקורית של הרדיודיסק.

מה שאתה כן יכול לעשות זה להשתמש בקרוס של המגבר בשביל למנוע מהרמקולים של ה5.25 לרדת מה100 או מה80 הרץ (לחסום בHPF) או את ה4 אינטש - שלא ירדו מתחת ל120 הרץ.

ואז זה גם ימנע מהרמקולים שלך לנגן באס שיעוות אותם ויקרע אותם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עכשיו כבר דיברת בשפה שאני פחות מבין..

קודם כל אף אחד עדיין לא אימת את גודל הרמקולים עדיין..

אם בקדמיים אני יכול להכניס 5.25 מצבי טוב בהרבה או שאין הרבה הבדל?

לכל מגבר יש את האופציה הזו? איך אני מגביל את המגבר?

פורסם

הגודל מקדימה הוא 4". אין בעיה גם ל 5.25" וגם ל 6.5". מאחורה לפי דעתי זה מיותר אבל אם תרצה הגודל שלהם הוא 5.25".

BassHead:vamp:

פורסם

לזה חיכיתי.. אז ככל הנראה אני אלך על 5.25 מאחורה ו 4 מקדימה.

תודה רבה.

5.25 מאחורה זה בלי חיתוכים נכון?

פורסם

ללא חיתוכים. שוב כמו שאמרתי לפי דעתי הרמקולים מאחורה מיותרים מה גם שהמיקום שלהם לא מי יודע מה. אני ממליץ שתשקיע יותר ברמקולים טובים יותר וגדולים יותר מקדימה ללא הרמקולים האחוריים. לי יש בג'ימיני 6.5" מקדימה ושומעים מעולה גם ללא רמקולים אחוריים.

בהצלחה.

BassHead:vamp:

פורסם

רמקולים אחוריים, מקרה הנ"ל, הם סתם בזבוז- הבמה הקדמית היא העיקר

כמו שנאמר מעליי- תשקיע את התקציב ברמקולים קדמיים איכותיים, ותעלה מידה ל- 5.25 או ל- 6.5 בעזרת בנייה

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

איזה במה קידמית הוא כבר יקבל בג'ימני, עם רמקולים במיקומים המקוריים בגדלים האלה?

אתם מכירים את המשפט "לא בכל מכיר"?

אז באמת, לא בכל מכיר, הוא מחפש מערכת פשוטה לרכב קטן ותו לא.

לא כל דבר חייב להסתיים בבמה קדמית וסט שלושה חלקים.

Pioneer TS-X150

פורסם

הבעיה היא שכמו שאמרת מקדימה אני יכול להכניס רק 4'', לכן העדפתי להתרכז באחוריים שם אפשר להכניס רמקול גדול יותר..

תודה על כל התגובות...עכשיו רק נשאר לפרק חצי רכב בשביל הרמקולים האחוריים...

• תוכן חדש...