Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לפני רכישת פולו 97 ידנית.

הרכב יד 6 ועבר 153000 ק"מ עם מנוע מקורי.

בעל הרכב ביצע לפני 2000 ק"מ החלפת אטם ראש מנוע וטיימינג.

האם החלפה כזו מעידה על בעיה או נזק שנגרם למנוע? האם ריבוי הידיים משמעותי?

אשמח לתגובתכם המהירה.

תודה מראש לכל העוזרים.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

שלום

גם אני בעל רכב פולו 1600 97 יד 6

ריבוי הידיים נוצר בגלל שרכב זה הוא דיי מיועד לצעירים וכמו שאנחנו יודעים צעירים קונים משהו ונמאס להם ממנו תוך חצי שנה

אצלי 4 ידיים הוחלפו ב3 שנים וכולם היו של ילדים לא יאוחר מגיל 20

לגבי האטם ראש מנוע אתה בטוח שזה אטם ראש מנוע אואטם מכסה שסתומים?

אטם ראש מנוע חדש רק יעשה טוב בזה שלא יהיו לך נזילות מהחיבור של הבלוק והחלפת אטםכזה נעשית לרוב שפותחים כבר את המנוע כדי לעשות ראש מנוע או חריטה למנוע

ולגבי אטם מכסה שסתומים הוא אטם רגיל שאין באיזורו לחץ ורק נזילות שמן עדינות מאוד שמפריעות לעין בגלל זה לרוב עושים אטם חדש

טיימינג עושים לרוב כל 60,000 K והחלפת טיימינג לחדש רק תעשה טוב לרכב אם במידה ועשו אותו בצורה נכונה ומקצועית

אם טעיתי באחד מהסעיפים תקנו אותי בבקשה

מקווה שעזרתי וד'א אוטו מצוין מאוד אמין . על איזה מנוע מדובר?

פורסם

תודה על התשובה המהירה.

מדובר במנוע 1600 ידנית במחיר של 3000 מתחת למחירון.

בעל הרכב אמר אטם ראש מנוע. פרט לכך הרכב אכן של בחור צעיר ויש לו בקליות שקופות, איינגל אייז וכדומה.

כמו שאתה רואה היה לי בעבר פולו (בתמונה) ואני מאוד מרוצה מהרכב הזה.

אם יש עוד משהו שאתה חושב שיכול לעזור לי אז אשמח לשמוע.

תודה.

DOMO2

פורסם

למה מכרת את הקודמת שלך? איזו שנה ומנוע?

אנג'ל אייז :cry: גם אני רוצה

תאמין לי שטויות אחי גם כשאני קניתי את האוטו כ"כ רציתי להשים לו כל מיני שיפורי יופי

מיותר, תבחן אותו מכנית מומלץ מאוד מומלץ לקחת לבדיקה גם אם היא עולה 500K לא שאני מאמין שיש חייה כזאת!

תיקח את הרכב לבדיקה במכון לרישוי שנתי ולפני קניה באיזור שלך או בכל מקום אחר ולא מה שהבחור שהרכב שייך לו המליץ לך

יש להם מחלה בידית של הגיר תשים לב שהכל תקין

בגדול בדיקה כללית של הרכב תעזור לך מאוד וגם יש לך על מי להסתמך ולחזור אם תופיע איזו בעיה בזמן הקרוב

אתה לא במקרה מחצור? לפני 7 חודשים שחיפשתי פולו לקניה נסעתי לחצור וראיתי אחת כזאת אה אבל אני חושב ש1400 עם בדיוק אותם בקליות ואגזוזים שיוצאים מאחורה

נ.ב במידה והקונסולה הקדמית איפה שהמזגן והמערכת יושבת תקין ולא שבור זכית!

אני ניסיתי כ"כ המון פעמים להחיות את שלי אבל השמש המחורבנת שיש לנו בארץ משבשת כל טיפול שאני עושה לו אפשר להנות ממנו רק בחורף

עוד משהו יש בצד ימין של ההגה את המנורת ביקורת של ה-ABS וכריות האוויר שים לב שאתה מניע את האוטו האם הם נדלקות ולאחר מכן נכבות אם בכלל לא נדלות סביר שהוא ניתק אותם מאחור כי יש בעיה או בכריות או במערכת הבלימה

בעיה נוספת בפולו היא במצערת החיישן שלה מתקלקל והאוטו לפעמים מקרטע בטורים (סרק כמובן) תשים לב שהאוטו מונע ועומד במקום בלי גז שהטור יציב ולא משחק . אצלי באוטו החיישן היה דפוק ועשו שם קומבינה ושבוע אחרי שקניתי האוטו היה נכבה אם לא היתי תופס לו את הגז בעמידה סיפור כזה נגמר אצלי ב300 ש"ח חיישן חליפי שהרכבתי בעצמי

לכל שאלה ומשהו שאני יוכל לעזור לך אני כאן אחי

פורסם

הפולו בתמונה היתה 1600 סמ"ק אוטומטית שנת 98 אני היתי יד שניה ומכרתי אותה עם 83000 ק"מ מקורי.

את כל השיפורים ששמתי באוטו חוץ ממה שאתה רואה בתמונה קניתי מאנגליה בהזמנה אישית - ריפודי עור, לוח שעונים לבן אולטרא, אגזוז כפול, מגנזיום, גריל ספורט, פנסי ערפל, בקליות ועוד ועוד.

לצערי הבעיה של הפלסטיקה מעל הזמן מוכרת וגם אצלו זה שבור אבל זה ידוע כמחלה + כפתור חלון חשמלי שלא עובד אצלו.

אני לא מתלהב מהתוספות כמו שאני מחפש אותו יציב, חזק ואמין ולא פונטו במחירים האלה.

אני אבדוק אותו היום ונקווה לטוב.

תודה גבר.

DOMO2

פורסם

אוטומט?:idea: לדוד שלי היתה אחת כזאת מסכן ישן בתוכה בזמן שהיא נמצאת בתוך המוסך חחח

וואלה אחי ועלה לך יקר כל השיפורים שהזמנת מאנגליה?

תוכל לת לי קצת מחירים?

אם הוא טוען שזה כפתור תיקח את הכפתור השני שכן עובד ותתקין במקומו ותבדוק שזה אכן כפתור ולא כל המנגנון של החלון!!!

כפתור אפשר להביא מחלפים יד שניה כמו זבל

שיהיה בהצלחה אחי

פורסם

אחלה אוטומט שבעולם. לא נתקעתי פעם אחת במשך 3 שנים.

קניתי חלקים בזיל הזול. ספר לי מה מתאים לך ואני אשמח לעזור.

DOMO2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...