Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי זה קרה: אתמול בבוקר התעוררתי והרגשתי כאילו עדר של ג'מוסים עבר לי על הראש. שתיתי את הקפה הרגיל שלי וחשבתי שבטח זה עוד אחד מאותם בקרים שקמים בהם לא ממש טוב.

כשנוכחתי לדעת שגם אחרי יותר משעתיים הראש שלי מרגיש נורא, לקחתי אקמול. זה היה בערך כמו ניסיון לעצור פול טריילר עם אקדח קפצונים. גם שמן סיני שעוסה על הקרקפת לא ממש יכל לכאב הראש שלי.

הלכתי לישון והחלטתי שבבוקר כשאקום אחליט לפי ההרגשה אם ללכת לעבודה או לרופא.

קמתי הבוקר ונוכחתי לדעת שעדר הג'מוסים קפץ לומר שלום. הראש שלי הסתובב כמו פורפרה וכאב בו-זמנית. אין ספק, היום אני לא הולך לשום עבודה.

אז הלכתי לרופא שיבדוק אותי. אחרי שהוא לחץ קצת פה, מישש קצת שם ומדד לחץ דם ודופק, הוא שלח אותי ל-א.ק.ג. ובדיקת שתן. התוצאה לא איחרה לבוא: משהו מאוד לא תקין :shock:

הרופא רצה להיות בטוח בדיאגנוזה שלו ולא רצה להתחיל טיפול מבלי שהיה בטוח ממה אני סובל, אז הוא ביקש ממני לחזור אליו אחה"צ לסיבוב נוסף של בדיקות. אז חזרתי, ולאחר ששוב הוא לחץ, מישש ומדד, נשלחתי אחר כבוד להשתין בכוס פעם נוספת. כן, עדיין יש בעיה בנוזל הקירור שלי :oops:

המסקנה: פותח השרשור (להלן: "החמור") לא שתה מספיק במהלך סוף השבוע האחרון, ועל כן הוא סובל מהתייבשות. כדי לעשות את הסיפור עוד יותר שמח, ההתייבשות הובילה לדלקת בדרכי השתן. הא לכך ובהתאם לזאת, החמור מאושפז בביתו (להלן: "האורווה") עם שלושה ימי מחלה, אנטיביוטיקה פעמיים ביום והוראה חד-משמעית להרבות בשתיה. ליתר בטחון, צייד אותי הרופא גם בהפניה לחדר מיון, במידה והמצב שלי ידרדר.

חברים, מי שלא שם לב, אוטוטו מתחיל חודש אוגוסט, ועומס החום הנוכחי צפוי להימשך לפחות עד סוף השבוע הזה. אל תהיו חמורים כמוני - שתו הרבה!!!

ואסיים בבירכתו של אייבי נתן זצ"ל: "שתו מים! רק מים!".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעבודה אני כל חצי שעה רץ למקרר ושותה מים קרים,יוצא שאני לוגם כל יום בסביבות 2.5-3 ליטר :| (גמל-משהו :D)

אנחנו כל הזמן מטפלים ברכב,בודקים,ומה לא - מי מטפל בנו? :p

תרגיש טוב!

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תודה על האזהרה - היא נכונה במיוחד לאלה שמרכז הצמא שלהם לא רגיש במיוחד,

יענו, מתייבשים בלי לשים לב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש אנשים שאם לא מזכירים לעצמם שוכחים לשתות, ויש כמוני שמחוברים לברז...

תרגיש טוב!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נו מה יהיה

לא שותה ניחא רב עם שוטר ניחא,

וגם שוטה. חמור:-)

תהיה בריא וחזק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בעבודה אני כל חצי שעה רץ למקרר ושותה מים קרים,יוצא שאני לוגם כל יום בסביבות 2.5-3 ליטר :| (גמל-משהו :D

גמל?

בוא איתי יום. אני ב 8 שעות שעות עבודה מוריד כ 5 -6 ליטרים של מים בקלות!

ובבית בערב עוד כ 2 ליטר.

אגב זה חשוב לשתות מים! ולא תוספים. כי מים לא גורמים לגוף לעבוד כדי להיספג.

אגב. תרגיש טוב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
יש אנשים שאם לא מזכירים לעצמם שוכחים לשתות, ויש כמוני שמחוברים לברז...

תרגיש טוב!

מה שעצוב בכל הסיפור הזה זה שבגיל 5 אושפזתי בביה"ח (לניאדו, בעעע...) למשך ארבעה ימים עקב מכת שמש. ההורים שלי טוענים שכשהגעתי לביה"ח, היה לי צבע סגול. מאז, הייתי בטוח שאין מצב שאני אי פעם אשכח לשתות, אבל כנראה שהאצלהיימר הגיע מוקדם מהצפוי.

תודה לכולכם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תרגיש טוב.

אני דואג לשתות לפחות 2 ליטר ביום גם בישיבה במשרד ואפילו אם אני לא צמא, מים זה דבר חשוב מאוד וכמה שיותר, יותר טוב (בלי להגזים כמובן)

שוב, החלמה מהירה, מכיר את ההרגשה להיות תקוע בבית וזה לא נעים.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
איך התיבשות הובילה לדלקת בדרכי השתן?

סביבת דרכי השתן חייבת להיות חומצית, אני מעריך שכאשר היא מתייבשת החומציות הופכת לבסיסית.

בסביבה בסיסית החיידקים יכולים לחגוג.

• תוכן חדש...