Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתעניין בקניית ספורטאז' שנת 2000-2001. השאלה שלי היא כמה קילומטר המנוע שלהם יכול לעשות. האם רכב שנת 2001 עם 190,000 ק"מ זה אומר שהמנוע על סף מוות ועוד 10,000 '"מ אני אצטרך להחליף מנוע או שזה אוטו שעדיין אפשר ליסוע ולהינות ממנו כמה שנים לפני שהמנוע ימות ? האם כדאי להסתכל בכלל על רכב עם יותר מ 160,000 ק"מ ?

אני מניח גם שעדיף מנוע עם 190,000 ק"מ שתוחזק וטופל טוב לעומת מנוע מוזנח עם 100,000 ק"מ.

תודה לכל מי שיענה

פורסם

התשובה בגוף השאלה.

תלוי איך תחזקו את המנוע, איך נהגו ברכב ואיפה נהגו ברכב.

דין שונה ל-50,000 ק"מ בשטח ול-50,000 ק"מ על כביש 6.

כל מקרה לגופו.

ראיתי מנועים שהתפגרו אחרי 60,000 ק"מ, ואחרים במצב מצוין עם יותר מ-250,00 ק"מ על השעון

פורסם

זה לא אומר שהמנוע על סף מוות, אבל עולה השאלה למה בכלל לרכוש רכב עם קילומטראז' כזה כשיש בשוק טובים ממנו?

השוק של הרכבים האלו חלש לאחרונה (שילוב של תצרוכת דלק גבוהה עם מחירי דלק גבוהים ועלאהום ציבורי) ולדעתי אפשר די בקלות למצוא אחת עם נסועה נמוכה יותר במחיר טוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
זה לא אומר שהמנוע על סף מוות, אבל עולה השאלה למה בכלל לרכוש רכב עם קילומטראז' כזה כשיש בשוק טובים ממנו?

אני כבר שבועיים שלושה מסתכל על מודעות ורוב הספורטאזים מהשנתונים האלו מגיעות כבר עם 160,000-210,000 קילומטרים (פה ושם יש בודדים עם כ- 120,000).

דבר נוסף - אם הוחלף מנוע, האם זה טוב (מנוע חדש) או שזה רע ואומר שקרעו את האוטו ?

תודה

פורסם

אם הוחלף מנוע - לדעתי זה דוקא לטובתך. אם העבודה נעשתה גם ע"י בעל מקצוע טוב (זה נכון להרבה מקרים) - תוכל להנות ממנוע שמצבו אפילו יותר טוב.

מדוע הולך מנוע ? זה לא אומר שקרעו את הרכב (ייתכן שכן, אבל המנוע כבר הוחלף). תיתכנה כמה סיבות : הזנחה, התחממות,

קריעת חגורת טיימינג.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...