Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף השבוע אחרי מאבק בין 4 רוכבים ולנטינו רוסי מסיים במקום השיני לפני בן קבוצתו כמובן ומגדיל את יתרונו במירוץ לאליפות העולם ל9 נקודות. קונדסון הבמה שלך

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

פורסם

מקווה שלמירוץ מלא אקשן, אבל לא בסגנון שלל הייסדים וכאלה.....

נ.ב. ראיתם את הייעף של היידן על קאנפה?:-D

אחרי המירוץ היידן בא והתנצל לקאנפה, בכל זאת היידן עף עליו בטיל.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

גרשון ממתינים לחדשות בקשר למירוץ, אני ראיתי את ההתחלה וכמובן שהיה שוב קרב בין 4 רוכבים, ולנטינו רוסי ישב במקום השיני ובן קבוצתו היה שלישי, ואז עזבתי לעיסוקי.

בברכה המטיףף

פורסם

בשלב מסוים במירוץ, רוסי עקף את סטונר שהיה ראשון, ולורנזו מיד אחריו.

לפדרוסה היו בעיות עם הפרונט (צמיגים) כך שהוא נאלץ להוריד את הקצב והתרחק מעט מהשלישייה וחזר אחרי זה כדי לעקוף את סטונר שגם לו הייתה בעיה עם הצמיגים - אצלו בצמיג האחורי. ניסה לצמצם פערים מצמד הימאהות ללא הצלחה.

רוסי ולורנזו החליפו מקומות בניהם מספר פעמים במהלך 10 ההקפות האחרונות. שתי הקפות לסיום, עקף רוסי את לורנזו והשיג את נצחונו ה-101 בסה"כ.

1. ולנטינו רוסי

2. חורחה לורנזו

3. דני פדרוסה

4. קייסי סטונר

5. דה אנג'ליס

בדירוג המצטבר רוסי מוביל בכ-14 נק' על לורנזו וב-28 נק' על סטונר.

יש לציין את טוני אליאס שהצליח לעקוף 11 רוכבים ולסיים במקום השישי, כשאת העקיפה האחרונה הוא עושה בפנייה האחרונה על מרקו מלנדרי (שבעצמו הצליח לעקוף 6-7 רוכבים) שהשאיר דלת פתוחה כמו טירון..

בשבוע הבא דונינגטון באנגליה, יהיה מעניין.

שבוע טוב

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

הפעם הם לקחו תרכובת צמיגים קשה עד קשה מאוד בגלל מס' הסיבובים הגבוה...

וכמובן יש להם מזל שלא יירד גשם אחרת המסלול היה מועד לפורענות (הייסדים ומה שלא יהיה).

פורסם

...וזה עוד במסלול שהעקיפה עליו נחשבת לקשה במיוחד, כמעט בלתי אפשרית, גם על אופנוע.

איזה עונה נהדרת!

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

יש למישהו במקרה לינק הורדה למירוץ האחרון שהתקיים?

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לכל מי שתהה למה דוביציוזו פרש באמצע המירוץ:

"... Within a few laps after this the performance from the front had dropped dramatically. It meant I couldn’t lean the bike or brake as normal so it was very difficult to control the bike.

From then on my target was to finish the race but with five laps to go I had an electrical issue with the machine and I had to pull in. Obviously I’m really disappointed

בעברית פשוטה: בעיות אלקטרוניקה.

פורסם

מקווה בשבילו שזה לא חירטוט כי הפרישה נראתה כמו מעשה לוזרי.

בערך כמו ה"בדיקה" ההפגנתית של סטונר את הצמיג האחורי במהלך המרוץ, כאשר בפיטס ראו שהוא שלם לחלוטין ונראה כחדש (יד ראשונה מחולה).

תירוצים תירוצים תירוצים ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...