Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק מאזדה 3 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כחודש קניתי מליסינג מאזדה 3 2006, צריכת הדלק בנסיעה שרובה הגדול עירונית עומדת על 1:7.8.

האם מדובר בצריכה נורמאלית...?

הרכב הקודם שלי היה רנו מגאן 2001 ואומנם אני לא יודע כמה בדיוק הוא צרך דלק אך לתחושתי הוא היה הרבה הרבה יותר חסכוני...

פורסם

לפי אתר מוטוקאר הצריכה בעיר היא 1-9.8 . אצלי במאזדה שנת 04 בנסיעה בעיר צורכת כ 1-10 עד 1-11 . אבל תלוי כמה אתה נימצא בפקקים עומדים . גם שהרכב מונע במקום עדיין צורך דלק, במיוחד כשמופעל מזגן יתכן והצריכה תעלה.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

אחד ל-8 בקירוב נשמע כמו צריכה לא רעה של דלק בתוך העיר

כל זאת במידה ואתה נוסע לא כמו זקנה שרק מלטפת את דוושת הגז ועם מזגן כמובן ופקקים כמו שאמרו פה לפניי.

אחרת כניראה שיש לך צריכה מוגברת מסיבה כל שהיא

פורסם

השאלה היא איך אתה נוהג?

מלטף את הגז או שלוחץ?

אצלי ברכב ( חתימה ) ב"ליטופים" אני מוציא 1:8 בעיר בלחץ, ככה שאם אתה נוהג רגוע ברכב שלך זה לדעתי לא הכי תקין.

פורסם
השאלה היא איך אתה נוהג?

מלטף את הגז או שלוחץ?

אצלי ברכב ( חתימה ) ב"ליטופים" אני מוציא 1:8 בעיר בלחץ, ככה שאם אתה נוהג רגוע ברכב שלך זה לדעתי לא הכי תקין.

יש הבדל בצריכת הדלק בן מנוע 2000 ל 1600 ו מנוע 1600 צריך לצרוך פחות דלק , אבל תלוי כמה זמן אתה בפקקים וכמה זמן הוא בפקקים . גם בנסיעה בליטוף על הגז , במידה והוא בפקקים שעה ביום ואתה בפקקים שעה וחצי ביום יהיה הבדל בצריכת הדלק בן שני הרכבים בתידלוק המיכל ביחס לק"מ .

פורסם
יש הבדל בצריכת הדלק בן מנוע 2000 ל 1600 ו מנוע 1600 צריך לצרוך פחות דלק , אבל תלוי כמה זמן אתה בפקקים וכמה זמן הוא בפקקים . גם בנסיעה בליטוף על הגז , במידה והוא בפקקים שעה ביום ואתה בפקקים שעה וחצי ביום יהיה הבדל בצריכת הדלק בן שני הרכבים בתידלוק המיכל ביחס לק"מ .
אני יודע לגבי ההבדל, בגלל זה ציינת שעם המנוע שלי הוצאתי 1:8 בנסיעה רגועה, ככה שאני מאמין שבנסיעה רגועה עם מנוע 1.6

אגב, שאני אומר רגוע אצלי אני ממש ממש ממש מתכוון לזה, בבדיקה שעשיתי אפילו פעם אחת לא האצתי ממש חזק, ליטפתי את הגז בעדינות בלי לחיצות ב-כ-ל-ל ( היחס שאני הוצאתי הוא היחס צריכת דלק מהנתוני יצרן, ככה שאני מאמין שמי שלוחץ לא ממש יכול להגיע לנתוני יצרן )

ולגבי הפקקים בעיר, אני לפחות באיזור שלי ( בת ים-חולון-ראשון ) לא ממש נתקל בפקקים, ואני לא ממש יודע מה הולך בערים אחרות פרט לתל אביב שבמספר הפעמים המועטות שנסעתי לשם רציתי לברוח כמה שיותר מהר..

פורסם

כמה צריכת דלק של מאזדה מנוע 2000 כשהנסיעה כ 90% מחוץ לעיר , מעניין אותי כי אני חושב להחליף בקרוב למאזדה מנוע 2000 , את המאזדה 1600 מיציתי,

• תוכן חדש...