Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוטינת גלישה בפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אתם גולשים בפורום ?

תמיד נכנסים בסדר מסויים לפורומים השונים ?

לפי הודעות אחרונות שלכם ?

תמיד בהתחלה לשרשור שינוי שם משתמש בפורום תמיכה טכנית ?

יש לכם רוטינת זפזופ באתר ? "מסלול קבוע" ?

דברו אליי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

1. בודק את השרשורים שלי, או הודעות אחרונות שכתבתי.

2. שיפורים-כוח, אחיזה ומה שביניהם- מאחר ואין שם כבר דברים מעניינים, אז אני אוהב לצפות בהודעות נעילת שרשורים של יאשה, ממש מרתק במיוחד משהתחיל החופש הגדול.

3. פורם מכירה מכוניות- תמיד בודק במה אפשר להתחדש.

4. פורום אספנות- לבדוק אם יש חדש בגולף קבריולט של בני.

5. כל השאר{ושרשורי פרנקוס למיניהם}.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

מאחר ונחסמתי בכל פורום אפשרי אני מתחיל באוף טופיק

ממנו אני עובר לפורום השיפורים של יאשה, מדלג בעיקר לתגובה האחרונה באשכולות ש"ניגדשו"

ואז לתמיכה כדי לבדוק שחס וחלילה מישהו לא עבר על החוקים באשכול שינוי שמות משתמש 8)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

0. במידה ויש הודעות פרטיות אני קורא אותן תחילה ועונה יותר מאוחר

1. קורא תגובות להודעות אחרונות שלי ומגיב במידה ואני רואה לנכון להגיב

2. קורא הודעות חדשות בפורום הטכני

3. קורא הודעות באופ-טופיק עם חוסם הודעות אוטומטי להודעות של חבר הפורום proxima :-)

איזה כייף לי :)

פורסם

הלינק בפייבוריטס מוביל ישירות לחיפוש, משם אני בודק אם היו התפתחויות מעניינות בדיונים שהשתתפתי בהם בעבר. אח"כ הולכים לאופטופיק, כי משאר הפורומים כבר די נשבר הז*ן.

פעם בחודש בערך אני מעיף מבט בכללי, לראות איך מישהו מהילדים מצטט את worldcarfans.com.

פעם בחודשיים אני בודק את סטטוס מלחמת הכנופיות צפון-מרכז-דרום בפורום אודיו.

אחת לרבעון אני מוודא שמועדון החמש עדיין מסוכסך עם עצמו ועם ה-IVC.

מדי חצי שנה אני מתעדכן בהתפתחויות האחרונות בתחום הספורט המוטורי. בשנתיים האחרונות לא היו כאלה, כי ה"ספורטאים" הנערצים שלנו עסוקים בלקבוע למי יש (אגזוז) יותר גדול.

את הפורום הטכני עזבתי מאז שמכרתי את המגאן.

בפורום שיפורים מזמן לא הייתי, אני לא מתעסק בדברים שאינני מבין בהם.

פורום שטח זה לא התחום שלי, מעולם לא היה לי רכב ליסינג, וב-4X4 אמיתי אינני מתמצא.

הפסקתי לייעץ בפורום הייעוץ בקנייה תוך שבועיים, לאחר שגיליתי שכפתור החיפוש כנראה לא עובד שם.

זהו בעקרון... :rolleyes:

פורסם

99% מהזמן אני פשוט לוחץ על "הודעות חדשות" בסרגל למעלה. זו אחת הסיבות שאני קולט לפעמים הודעות שדורשות מחיקה או נעילה תוך שניות מרגע פרסומן. כשיש שרשורים שאני עוקב אחריהם וכותב בהם, אני לרוב ניגש ישירות לפורום הספציפי ומשם לשרשור. האמת היא שאני בכלל לא משתמש ב"קישורים מהירים". אולי כדאי שאני אתחיל...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם יש קפיצת תדר ( הודעה ) נכנס , לא תמיד עונה ישר , בודק את נושא הדיון אם נפתח - ואח"כ עונה .

ואז , טכני טכני טכני - קודם אהבה , אח"כ פילוסופיה .

מנסה להזכר היכן הגבתי - ונכנס לראות איך מתקדם הדיון ( מעדיף לראות שאחרי התגובה שלי - אין יותר תגובות :roll: )

קפיצה לאוף - יש חיים מוזרים לחברים בפורום , אני בודק אם מצבי סביר ביחס לאחרים .

וחסר לי שם אחד , ששבר שמירה ונעלם :wink: אני מעריך את דרכו - אבל למה עד הסוף

איך אומר ליפא העגלון - שקצת פחות זה קצת יותר , צריך למתוח המושכה , וקצת לקחת חזרה .

מעבר לרכב כללי - ואח"כ ליעוץ - אם יש דיון מעניין , או שמעלים לי את הראש לדם - אני כותב אבל בהומור ונתינת כיוון .

הקינוח זה השיפורים - ואם יש הודעת סגירה מעניינת של יאשה או bagira אני יוצא עם חיוך .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

קודם נכנס לפורום "רכב כללי" ובודק מה קורה שם. אחרי זה עובר ל"אוף טופיק" ואחרי זה ל"אספנות".

אם נורא משעמם אז נכנס גם ל"שיפורים".

פורסם

בדרך כלל מתחיל באספנות ( ענתיקות בדרכים , משאיות , ושירשורי פרוייקטים ואחר כל השאר)

ממשיך לאוף טופיק

אחר כך אם נשאר זמן אז כללי ,שטח , לפעמים טכני .

אם יש שירשור שהגבתי בו או מעניין אותי במיוחד מה קורה בו אז אני נכנס אליו מהתחלה ואז כבר מתגלגל בפורום.

לאור השירשור הזה גיליתי את פונקצית הודעות היום , היא נכנסת ברגע זה לתקופת נסיון .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

1) בודק הודעות פרטיות (בערך 1 בשבוע)

2) לוח בקרה - נושאים מועדפים

3) אוף טופיק, פותח לשונית חדשה לכל שרשור.

4) עובר על כל הלשוניות אחת אחת.

5) כל פעם שאני כותב הודעה או מעוניין במה שכתוב, מכניס את השרשור למועדפים.

6) עובר לפורומים של טכני, רכב כללי, שיפורים, אספנות. בדיוק בסדר הזה.

פעם בשבוע אני עורך חיפוש על המונח "פרנקוס" כדי לראות אם יש התייחסות אלי שלא קראתי

פורסם

נכנס לפורום, עמוד ראשי.

אם יש ה"פ, בודק.

בד"כ בודק את הפורומים לפי הסדר: אוף טופיק, כללי, טכני, ייעוץ ברכישה, אספנות.

פעם בכמה ימים נכנס לפורום מכירה.

אם יש הודעה שתופסת לי את העין בעמוד הראשי (הודעה אחרונה שלא נקראה...), נכנס אליה.

אם כתבתי הודעה, נכנס לשרשור לראות האם הגיבו לי להודעה.

עובר על שירשורים נעולים בפורום שיפורים.

מידי פעם בודק נושאים שנפתחו ע"י משתמש מסויים, ועובר עליהם :shock:

מידי פעם עובר על כל ההודעות שלי, לפי חלוקה לפורומים :shock:

מידי פעם עובר על שירשורים אהובים (פיאט דובלו אברט של תומר הדר וכו')

מידי פעם קופץ לפורום ספורט מוטורי כדי לראות מה חדש עם האלפא סוד של דובי

ופעם אחת גם עברתי על כ-ל ההיסטוריה של פורום אספנות (כשהייתי חדש וזה היה הפורום העיקרי בו גלשתי)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני פשוט נכנס לפורום פעם בכמה זמן ולוחץ על "הודעות חדשות" למעלה, אין צורך לעבור פורום פורום :-)

וגם הגדרתי שמתי שמגיבים לשרשור שאני פתחתי אז אני מקבל הודעה לאימייל, ככה שאין לי מה לחפש את עצמי בפורומים

ושאני רואה שרשור שאני מעוניין לדעת על עדכונים בו (למשל שיפוצים של מכוניות, או שטויות בעוף-טופיק) אז אני לוחץ על "כלי נושא" ואז "הוסף נושא זה לרשימת הנבחרים", וככה אני מקבל עדכון לאימייל מתי שיש הודעה חדשה

והGmail תמיד פתוח בטאב נפרד וככה אני מייד יודע אם יש משהו מעניין

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...