Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל האוטו שלי התמלא שריטות קטנות כמו בתמונה הזאת: (התמונות להדגמה בלבד ולא של הרכב שלי)

california_5_27.jpg

אני יודע בוודאות שזה מהכיסוי של הרכב כי לפני זה הוא היה ככה:

california_5_37.jpg

להשאיר את האוטו לא מכוסה זה לא אופציה בישבילי אז אני מחפש כיסוי מחומר שלא שורט את הרכב בכלל!

אני רוצה לעשות לאוטו טיפול דיטילינג שיוריד את כל השריטוט הקטנות האלה ורוצה כיסוי נורמאלי.

מישהו יודע בוודאות על חומר שלא שורט את הרכב בכלל? אני לא מתכוון כמובן על אחד בארץ באוטו דיפו ואין לי בעיה להזמין מאיביי אבל אני לא יודע מה...אם יש פה מישהו שמבין בזה ויכול לעזור...תודה.

פורסם

כיסוי בד ימנע את הבעיה, אם בא לך להשקיע לך תחנות בדים ותקנה שם בד רך, אולי אפילו קטיפה ותתפור איפה שצריך ותוסיף לו גומי מסביב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם אצלי הבעיה דומה רק שאצלי הכיסוי שיפשף אחד מהפנסים הקידמיים, עכשיו הוא ניראה קצת דהוי.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אצלי זה אפילו לא הכיסוי ניילון הזה שהוא באמת דראק! (מה שמוכרים באוטו דיפו). יש לי כיסוי בד והוא גם שורט.

זה שריטות שרואים בשמש ומקרוב, לא משהו שלא יורד בפוליש וואקס. תתפלא תבוא עם כזה כיסוי לרכב שחור ותן שיפשוף ותראה שיופיעו שריטות.

פורסם

אני חושב שהבעיה היא יותר בחול ובאבק שיש בכיסוי, עם התזוזה שלו על האוטו זה כמו נייר שיוף.

לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות בנידון.

פורסם

כמו ששלומי כתב,

לדעתי הבעייה נעוצה בכך שבמהלך השבוע הרכב צובר אבק שעם הזמן נדבק כמובן גם לכיסוי,ואז החיכוך של הכיסוי עם הפח יוצר שריטות,אני זוכר שגם אני התבאסתי על הקטע הזה עם הרכב שלי.

הפתרון שעזר לי קצת עם הבעייה הזאת היה להקפיד על שטיפת הרכב כמובן בכל שבוע (ממילא הייתי שוטף כל שבוע) ולהקפיד שהרכב תמיד יהיה מכוסה על מנת לצבור כמה שפחות אבק, ובמקביל אחת לשבועיים ביום שישי כשהייתי שוטף את הרכב הייתי לוקח את הכיסוי ומכבס אותו על מנת להוציא ממנו את כל האבק.

כל כיסוי לטעמי עם הזמן יתחיל לשרוט את הרכב,צריך פשוט להקפיד לשמור את הכיסוי נקי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא יעזרו השטיפות.

הכיסוי צובר חשמל סטטי מהחיכוך ברכב (במיוחד הכיסוי מהבד) והאבק וגרגרי חול שעפים ברוח נדבקים לצד הפנימי של הכיסוי (שים לב כשרוח מנשבת היא מרימה מעט את הכיסוי מהרכב, וכך נדבק האבק לחלקו הפנימי של הכיסוי) ומשם הדרך קצרה לשיוף הצבע.

הכי טוב, חניה מקורה ללא כיסוי.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
מוכנים להסביר לי איך ניילון דק שורט את האוטו? כי אני כנראה עייף מדי כדי לחשוב :roll:

צרות של אנשים עם רכב שחור (או כהה, לצורך העניין).

לך יש אוטו לבן, לא תופס עלייך :wink:

כמו שכבר נכתב, שמירה על ניקיון הרכב בפדנטיות עוזרת,

אבל לא תוכל להעלים את כל השריטות לעולם.

ככה זה רכב שחור, צריך ללמוד לחיות עם זה (ואז ללמד אותי איך עושים את זה).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...