Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא היה צריך לעשות מחקר בשביל זה כי הרי ידוע:

אלוהים נותן לכל אחד רכב שדומה לו.

רוצים דוגמאות:

1. G.M.C סואנה עם גגון - אחד שיש לו בסטה בשוק רמלה לוד

2. סובארו לגאסי 98 - רס"ר בקבע שמן מצריפין עם כיפה סרוגה

3. סוזוקי בלאנו לבנה - רוסי בגילאים 35-40

4. סובארו גרנד ליאונה 89 - תימני בקבע או שרת של בית ספר עם צרור מפתחות ענק בכיס

5. מזדה 6 של חברה - הייטקיסט אשכנזי שנוסע לאט ובצד שמאל מאזור רחובות עם מושב של תינוק מאחורה ומתקן לאופניים

6. מיצובישי ספייס וואגון - דתיה עם כובע שנראה כמו סיר לילה עם פרח וחמישה ילדים שמדברים במבטא אמריקאי

7. טויוטה קורולה - עובד תעשיה אוירית או צבאית שקנה משהו אמין וזול כמו כל החברים במפעל

8. יונדאי סונטה - נשים מעצבנות שנוסעות לאט בנתיב השמאלי ונראו בדיוק כמו האוטו שלהם

9. טויוטה קורולה בצבע בורדו - אתיופים מקרית עקרון

לא יודע אם קלעת בול בכל מה שאמרת, מה שבטוח - קרעת אותי מצחוק :lol:

(אגב, אני ממש מסכים עם 1,3,5,9).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מיצובישי ספייס וואגון - דתיה עם כובע שנראה כמו סיר לילה עם פרח וחמישה ילדים שמדברים במבטא אמריקאי

:roflmao::roflmao:

יוצא מהכלל של הנ"ל- טויוטה פריוויה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בלי שום קשר לשרשור , אני די בטוח שעמוס עוד יסגור חשבון אם כל אחד ואחד שהגיב בשרשור וגרם לזה להיות ה 4 דפים הכי חסרי תוכן שקיימים על גבי הפורום .

ועכשיו , איזה סטיגמה יש ללנציה תמה , סתם בשביל שאני ידע ...

פורסם

זה די נכון.

אני שמתי לב לאופי זהה אצל בעליי לנדקרוזרים,

ג'יפים זולים של קייה ויונדאי (חייב בשחור),

מזדה 6 , אקורד.

Omnia mea mecum porto

פורסם

בדרך מקריות לנהריה ראיתי הרבה רכבי פאר שנוהגות עליהם נשים. זה כולל S קלאס, בומרים למניהן כמו סדרה 7, X5, יגוארים וכד' (ישנים וחדשים). במקומות אחרים בצפון בד"כ רואים על הכביש רכב כזה אחד או שתיים, פה נסעו אחד אחרי השני במרווחים קצרים. כולם נסעו לאט ובנתיב ימני.

כמו מזדה 3 בכבישי הארץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בוא לראש פינה ותראה נשים נוהגות ב : subaru b9 tribeca,BMW 645,Q7,A8,X6 ועוד :)

ממש מיני-סביון ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
איזה סטיגמה יש ללנציה תמה , סתם בשביל שאני ידע ...

מישהו ששוחרר בערבות מאבארבנאל.

וכאן פינת הסטיגמות שלי:

1) שברולט קוואליר - צעיר לפני/במקום/אחרי צבא, שלרוב גם מסתובב עם כובע מצחיה 24 שעות ביממה.

2) הונדה סיויק - כאלה עוברות בד"כ מזקנים לצעירים מסעיף 1 שמכרו/ריסקו/השביתו את הקאווליר.

3) סופר לנסר - אלה שהאוטו הקודם שלהם היה סובארו DL מודל 88.

4) שברולט אוויאו/יונדאי גץ חדשה - מנהלים זוטרים בחברות תקשורת, שלרוב בטוחים שיש להם מכונית ראלי ומתייחסים אליה בהתאם (סוחטים מהמנוע המסכן 120%). אנשים שקנו אותה כחדשה - טוב, כנראה שהם לא ידעו שיש מכוניות אחרות.

5) טרנזיט ישנה וחבוטה - בעל חברת הסעות כושלת. מדי פעם מוביל ירקות לשוק. לחילופין - מפעיל מונית שירות פיראטית, לרוב מהמגזר הערבי.

6) טויוטה קורולה 02-05 - אותם רוסים בני 35-50 שמכרו את הבלאנו הלבנה שבזמנו רכשו בהנחת עולים (יד ראשונה, שמורה בקנאות).

7) מיצובישי גאלאנט - אלה שמאוד רצו ב.מ.וו. סדרה 5, אבל לא הספיק להם כסף.

8) סובארו B4 עם 165 כ"ס - מי שרצה לנקר עיניים לשכנים.

9) קנגו/ברלינגו/דובלו/קאדי/רומסטר - או טכנאים של חברות, או טכנאים עצמאיים. התנהגות בכביש ויחס לרכב אפשר לתאר במילה אחת - חרא. אבל אם לטכנאים שכירים לפחות יש ביקורות של קצין רכב, העצמאיים מביאים את האוטו למצב של גוש חלודה הפולט מסך עשן שחור. מה שכן, שני הטיפוסים מתנהגים כאילו הכביש זה של אבא שלהם, כי הם צריכים להספיק לכמה שיותר לקוחות. העצמאיים לפעמים משתדרגים לסיטרואן ג'אמפי/פיאט סקודו.

10) יונדאי H100 - טכנאי מזגנים. לרוב מתנהג כמו סעיף 9, ולכן לא ארחיב בנושא.

11) לאדה סמארה - תלוי במצב. אם מצב טוב, זה רוסי מבוגר שהביא את האוטו יחד איתו מהמולדת, או קנה כאן כחדש. לרוב עובר בירושה או נמכר לסוג השני - צעיר רוסי שבטוח כי הוא יידע לטפל באוטו לבד, כי ראה את אבא שלו ברוסיה עושה שיפוץ מנוע לבד לרכב כזה בדיוק. לרוב לא מצליח והאוטו מסיים את חייו אצל סוחר ברזל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דיי נכון חייב לציין^.

תרשה לי להוסיף-

פורד פוקוס מהדור הקודם -בעיקר כאלה שרוצים לעשות רושם כאלו האוטו מהעבודה :p.

וולוו S80/S60 מהדגמים היותר ישנים-בעיקר מבוגרים 55-70.

הB4 הנוכחית משמשת גם מנהלים בכירים/מנכלים של חברות שונות (פז, פאנאסוניק וכו').

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

גם אני חשבתי כי קניתי רכב לפי בחירה המתאימה לי .

שנה שעברה החלפתי רכב , חיפשתי קצת גדול , עם קצת אחיזה והרגשה טובה לנהג .

בדקתי נסעתי - ובסוף בחרתי ב מאזדה 6 החדשה - נ.ב עד היום אני נהנה מהרכב - אבל

אחרי מספר דיונים בפורום עם רוני - sronis שכנע אותי , שאם חשבתי כי אני גבר וקאובוי ממוצע - אני בעצם לסבית :lol:

קאובוי זקן הולך לבר ומזמין משקה.

איך שהוא מתיישב ולוגם את הוויסקי שלו, בחורה צעירה מתיישבת לידו, ושואלת, "אתה קאובוי אמיתי?"

הזקן עונה, "ביליתי את כל חיי בחווה, רוכב על סוסים, מתקן גדרות, מגדל בקר, אז כנראה שכן..."

ומה את שואל הקאובוי "אני לסבית", מספרת לו הבחורה,

"אני מבלה את כל היום במחשבה על נשים, ברגע שאני קמה בבוקר אני חושבת על נשים, כשאני מתקלחת, כשאני רואה טלוויזיה, כל דבר גורם לי לחשוב על נשים."

אחרי כמה דקות מתיישב זוג ליד הקאובוי הזקן ושואל אותו, "תגיד, אתה קאובוי אמיתי?"

"תמיד חשבתי ככה", עונה להם הקאובוי הזקן, "אבל עכשיו גיליתי שאני בעצם לסבית..."

ורק שתדעו - זה לא קל גם להיות אינדיאני היום

http://www.bdihot.co.il/content/1941

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כנראה שאין מגזר מועדף לפולו קלאסיק שלי, לרוב זה דיזלים מוניות לשעבר שננהגות על ידי המגזר הערבי וכולן בצבע לבן עם רעש מנוע מהמם, נראה באיזור ירושלים הרוב

• תוכן חדש...