Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהירות מסוכנת - מימלזו אותי על מהירות מסוכנת

שניר106
שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

נסעתי ביום שבת חזרה מאילת, ותפסו אותי.

השוטר רץ לאמצע הכביש, עצר אותי בצד, ואני שבד"כ 140-150 הם לא מספרים זרים, כבר הוצאתי מהפה את צמד המילים "איזה ***"

השוטר בא לחלון, ביקש רישיונות, ואז ביקש ממני לסור עימו לניידת תוך כדי השאלה הנצחית "אתה יודע כמה נסעת?" מה שגורם לזה להשמע שאולי באמת אני הולך לאכול שלילה רצינית :\

מגיעים לניידת, אדון שוטר שואל "כמה זמן אין לך עבירות קודמות" , ואני עונה 4 שנים, הוא בודק, ואומר לי "יש לך מזל, אני אסתפק באזהרה הפעם" אני כבר שמח וטוב לב, ואז

אדון שוטר נזכר להגיד "אה כן, בוא תראה על כמה נסעת" -

מסתכל לכיון הממל"ז ולא ממש מבין מה אני רואה, אני שואל - זה המטרים שתפסת אותי ?

הוא אומר - לא, זו המהירות.

באותו רגע הייתי חצי :lol: וחצי :x

על הצג היה "118" (כביש של 90 כן ?)

בקיצור רבותי, כנראה שלשבת בטויוטה טנדר במשך מספר שעות, גורם למשטרת ישראל לאכוף מהירות מ-ט-ו-ר-פ-ת של 118 קמ"ש בכביש של 90, שכמובן מדובר בכלל על 114 קמ"ש עקב סטיה של הממל"ז (טפו!)

אני לא יודע מה גרוע יותר, לקבל קנס מהירות על 24 קמ"ש מעל המותר (750 ש"ח ו 8 נקודות), או לקבל אזהרה על זה.

מה שבטוח - כל השאננים שאומרים "מתחת ל 130 אין להם טעם לעצור" - חישבו שוב :\

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אני מקטר ? כן אני מקטר.

אבל לא כמו שיפה נפש כמוך (שחס וחלילה מעולם לא עבר את המהירות המותרת) על השוטר.

אלא על המהירות ההזויה, מדובר על כביש רחב עם 2 נתיבים והפרדה. 118 היא לא מהירות פורעת חוק, אלא מהירות סבירה (ואפילו רגועה מאוד) ביחס לתנאי הדרך, מה גם שכאשר עמדתי עם אדון שוטר, עברו אותנו מעל עשרה כלי רכב, עם מהירות כזו ומעלה.

אני מקטר על הצורך לעצור בנאדם על "עבירה" כזו, כשיש עבירות "קצת" יותר רציניות שם בחוץ. כמו ה"בן דוד" שנסע לפני חבר שלי ופתאום השתחררה לו פלטת ברזל ענקית, ותודה לאל שחבר שלי שמר מרחק כמו שצריך והצליח לברוח לשוליים, כי הדבר הזה היה נכנס תוך השמשה בקלות והורג אותו.

מיותר לציין שהוא לא טרח לעצור אפילו.

אז סלח לי מר יפה נפש, אני מקטר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מקטר ? כן אני מקטר.

אלא על המהירות ההזויה, מדובר על כביש רחב עם 2 נתיבים והפרדה. 118 היא לא מהירות פורעת חוק, אלא מהירות סבירה (ואפילו רגועה מאוד) ביחס לתנאי הדרך, מה גם שכאשר עמדתי עם אדון שוטר, עברו אותנו מעל עשרה כלי רכב, עם מהירות כזו ומעלה.

אני מקטר על הצורך לעצור בנאדם על "עבירה" כזו, כשיש עבירות "קצת" יותר רציניות שם בחוץ. כמו ה"בן דוד" שנסע לפני חבר שלי ופתאום השתחררה לו פלטת ברזל ענקית, ותודה לאל שחבר שלי שמר מרחק כמו שצריך והצליח לברוח לשוליים, כי הדבר הזה היה נכנס תוך השמשה בקלות והורג אותו.

בכל זאת, עברת על המהירות המותרת וישבת לו טוב על הממל"ז.

מבין גם אותך וגם את השוטר.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מקטר ? כן אני מקטר.

תקטר. זה לא עושה אותך צודק.

זו תופעת הישראלי המצוי, שבמקום להגיד תודה, חושב שהכל מגיע לו.

אני מעדיף להיות יפה נפש ולא בכיין כמוך.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה אנשים כמוך הם חלק מה"גאוניות" של החוקה המאוד מודרנית שיש כיום במדינת ישראל.

שמהירות של 90 תקפה בכל כביש, אפילו אם הוא חדש, 4 נתיבים, ושוליים רחבים (לדוגמא כביש מאוד ידוע באיזור ת"א)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שמח שיצאתה בזול :mm_wink: .

ולאובר חכמים - המסר היותר חשוב - שניר נתן מידע להיזהר , כי המשטרה אוכפת גם מהירות בסטיה קטנה מהסף .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שמעניין זו העובדה שיש לך טענות לכל העולם ואשתו, מלבד לעצמך, שכן אתה בסדר! לא נסעת במהירות מעל המותר? נסעת! או שאתה כמו אלה שכששוטר עוצר אותם על עבירה, תוך כדי ההכחשה הם מתחילים להאמין בסיפור של עצמם?

לפחות תהיה ישר עם עצמך ותקח אחריות. ביצעת ביודעין עבירה? תהיה מוכן לשלם את המחיר על כך. וזה לא משנה אם אתה מחליט ש"קצת עבירה" זה בסדר וזה מותר. לא! כאן זה שחור או לבן. עברת עברה או לא ואתה בעצמך מודה שעברת. תתבגר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הו הו אני כ"כ אוהב את השאננים של "מתחת ל190 הוא לא מחפש בכלל".

כן, הם עוצרים ב120 וב118 גם בכביש שמותר 100, ועם הסטייה של הספידומטר שלי (שנבדקה עם 3 רכבים שונים בערך) 110 על כביש של 100 זה 20 מעל המותר, עוד 10 וזה כבר 30 משפט וכל הבא ליד...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני וחבר נסענו בכביש של 90 (הוא נהג) וקיבלנו דו"ח על מהירות "מופרזת" של 112.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הו הו אני כ"כ אוהב את השאננים של "מתחת ל190 הוא לא מחפש בכלל".

הלוואי :|

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בזמן האחרון משטרת ישראל לא מפסיקה להפתיע. אני הייתי אפילו מבקש ממנו לא לרשום גם את האזהרה. אל תדאג אתה לא לבד, יש עוד רבים ואפילו אני ש120 זה המהירות הקבועה שלי בכבישים בין עירוניים וכו'. מילא 130-140 בסדר מקובל, אבל לעצור מישהו על 118?

ועכשיו יבואו כולם ויגידו שזה לא משנה בכמה הוא נסע הוא עבר על החוק מגיע לו עונש, ואני מסכים עם זה אבל קצת היגיון ושיקול דעת לא יזיק.

בכל מקרה תגיד תודה שקיבלת רק אזהרה. ואל תשכח לאותת ביציאה מהכיכר שלא תקבל דוח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...