Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תסלח לי ידידי. השוטר וויתר לך ואתה עוד מקטר ?!

אני לא מבין את זה. תגיד תודה שלא רשם לך דו"ח וזהו. פיניתו לקומדיה.

ידידי , לא יודע אם שמת לב אך פותח השרשור כתב שאינו נתפס על אף עברה כבר 4 שנים , שזה כמובן מעל שנתיים , ולכן מכיוון שנתפס על עבירת תנועה קלה על השוטר לתת לו אזהרה ולא דוח (כמובן שאם השוטר ממש מתעקש הוא יכול לתת דוח) .

על כן , השוטר לא ויתר לו ולא נעליים אלא פשוט עבד על פי הנהלים ואין שום סיבה להגיד לו תודה .

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ידידי , לא יודע אם שמת לב אך פותח השרשור כתב שאינו נתפס על אף עברה כבר 4 שנים , שזה כמובן מעל שנתיים , ולכן מכיוון שנתפס על עבירת תנועה קלה על השוטר לתת לו אזהרה ולא דוח (כמובן שאם השוטר ממש מתעקש הוא יכול לתת דוח) .

על כן , השוטר לא ויתר לו ולא נעליים אלא פשוט עבד על פי הנהלים ואין שום סיבה להגיד לו תודה .

אני מבין, שלפי "נורמת" הפורום / הנורמות שלך (?) 4 שנים ללא עברה - זה הרבה. ניחא. נעזוב זה.

אני חוזר ואומר - מי שעובר עברה (גם אני הייתי שמח אם המהירות החוקית היתה גבוהה יותר) במודע - אין לו לבוא בתלונות

לאף אחד.

אז השוטר כן הפעיל שיקול דעת, וידידנו יצא רק באזהרה.

alfa 156 2.5.

פורסם

על אותו משקל, אני למשל, לא אוהב לעמוד ברמזור אדום.

לא יכול נפשית, הופך חולה מזה.

אז אני פשוט עובר את כל הרמזורים באור אדום.

למה? כי אני החלטתי שהחוק הזה מטופש ומיותר, ודי בשיקול הדעת שלי לקבוע מתי לעמוד ומתי לעבור.

וכשיתפוס אותי שוטר ויתן לי אזהרה במקום קנס, אני יפתח כאן שרשור בנושא..:-)

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בזמן האחרון משטרת ישראל לא מפסיקה להפתיע. אני הייתי אפילו מבקש ממנו לא לרשום גם את האזהרה. אל תדאג אתה לא לבד, יש עוד רבים ואפילו אני ש120 זה המהירות הקבועה שלי בכבישים בין עירוניים וכו'. מילא 130-140 בסדר מקובל, אבל לעצור מישהו על 118?

ועכשיו יבואו כולם ויגידו שזה לא משנה בכמה הוא נסע הוא עבר על החוק מגיע לו עונש, ואני מסכים עם זה אבל קצת היגיון ושיקול דעת לא יזיק.

בכל מקרה תגיד תודה שקיבלת רק אזהרה. ואל תשכח לאותת ביציאה מהכיכר שלא תקבל דוח.

אתה מנסה להשמע חכם? כוונתך היא שיציאה מכיכר עם איתות היא לא הגיונית?

אתה בטח גם מאלה שאם יש 2 נתיבים הם ינסו לחתוך.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

לא ניסתי לצאת חכם. אני יודע את הדבר ובכל הזמן שאני נוהג לא ראיתי פעם אחת מישהו עושה את זה. בטסט לא עשיתי את זה!

פורסם

אני מתחיל להעריך את המשטרה בארץ אחרי שקיבלתי דוח של 300 יורו ממשטרת איטליה

אחרי שנסעתי מספר מטרים באזור מוגבל לתושבים בלבד.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
לא ניסתי לצאת חכם. אני יודע את הדבר ובכל הזמן שאני נוהג לא ראיתי פעם אחת מישהו עושה את זה. בטסט לא עשיתי את זה!

בקטע הזה אני קצת אהבל - כן מאותת ביציאה מכיכר - לדעתי זה חשוב לרכבים מסביבי

ובמיוחד לרכבים שרוצים להכנס ממול לכיכר - שיש להם אפשרות , כי אני לא ממשיך ולא צריך להדחף :idea:

לדעתי מעבר לתקינות החוקית , זה גם מידע לרכב מימין שלא ימשיך ישר - אם יש שני נתיבים של יציאה ימינה .

ומידע לרכבים הרוצים להשתלב .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
על אותו משקל, אני למשל, לא אוהב לעמוד ברמזור אדום.

לא יכול נפשית, הופך חולה מזה.

אז אני פשוט עובר את כל הרמזורים באור אדום.

למה? כי אני החלטתי שהחוק הזה מטופש ומיותר, ודי בשיקול הדעת שלי לקבוע מתי לעמוד ומתי לעבור.

וכשיתפוס אותי שוטר ויתן לי אזהרה במקום קנס, אני יפתח כאן שרשור בנושא..:-)

רק תסביר לי שאבין, איך בדיוק עובדת ההשוואה של רמזור אדום ל 24 קמ"ש מעל המותר בכביש סלול חדש בעל 2 נתיבים עם גדר בטון ?

"חוליגני" - 4 שנים נקי ללא עבירות, כשאתה עובד על הכביש כל יום ועושה בין 200 ל 350 ק"מ ביום 5 ימים בשבוע - זה הרבה.

הרבה מאוד אפילו.

אני לא יודע כמה אנשים בגילי יכולים לעמוד בקריטריון הזה .

לצורך העניין - כמה אנשים אתה מכיר בגיל 25 עם עבר נקי מגיל 21 כשהם עובדים 5 ימים בשבוע עם נסועה של 200 עד 350 ק"מ ביום ?

פורסם

כאשר כל אחד מכופף את החוק לאינטרס שלו.

יש כאלו שחושבים שמעבר ברמזור אדום הוא תקין, אחרים חושבים שנסיעה מעל המהירות המותרת היא בסדר גמור, ועוד דוגמאות רבות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
רק תסביר לי שאבין, איך בדיוק עובדת ההשוואה של רמזור אדום ל 24 קמ"ש מעל המותר בכביש סלול חדש בעל 2 נתיבים עם גדר בטון ?

"חוליגני" - 4 שנים נקי ללא עבירות, כשאתה עובד על הכביש כל יום ועושה בין 200 ל 350 ק"מ ביום 5 ימים בשבוע - זה הרבה.

הרבה מאוד אפילו.

אני לא יודע כמה אנשים בגילי יכולים לעמוד בקריטריון הזה .

לצורך העניין - כמה אנשים אתה מכיר בגיל 25 עם עבר נקי מגיל 21 כשהם עובדים 5 ימים בשבוע עם נסועה של 200 עד 350 ק"מ ביום ?

תתפלא - אני מכיר כאלה שנוסעים גם 400 ק"מ ליום (טכנאי שרות, שאחראים על איזור גדול מאוד בארץ), ללא עברות

במשך 8 שנים ויותר. בדוק !

שוב - ידידי הצעיר - אל תנסה להצדיק עברות תנועה. רוצה לקטר - תקטר בבית. תזכור רק שיש הרבה חבר'ה צעירים

שקוראים את הדברים, ולומדים דברים שלא צריכים ללמוד.

אחר כך נפתחים כל מיני שרשורים מיותרים ("נסעתי 160 ונתפסתי. מה לעשות?" או : "מימלזו אותי" וכו').

כשתתבגר באופן החשיבה שלך - תבין שאופן גישתך לנושא - מוטעה מיסודו.

שא ברכה.

alfa 156 2.5.

פורסם

לפני כשבועיים נתקלתי בבית משפט בתיק שבו המשטרה תפסה מישהו על 112 קמ"ש בכביש של 90 קמ"ש.

אם אין עבירות קודמות ב4 שנים אחרונות כמו לבחור הנ"ל אז הם מעבירים. אם יש עבירות הקנס יכול להגיע עד 750 ש"ח.

זה הרבה תלוי בשוטר במקרים הללו.

• תוכן חדש...