Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמעט סגור - מיצובישי קולט

homeymim
שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מי שעיין בהודעה הקודמת, יודע כי כבר נסגרתי על סוזוקי סוויפט.

הבנתי שהיא נוחה תחזוקתית, צורכת דלק בקושי, טיפולים בזול, הכל יפה וטוב, אבל !

איכות הנסיעה די גרועה והיא גם מצטיינת בכיעורה :shock:

על כן, חשבתי שבאותו התקציב (מקסימום 15 אלף ש"ח) ארכוש קולט, נניח שנתון 95'...

ראיתי שבאותו השנתון יש שמוכרים ב-20K ויש שב-15K, מעניין למה...

מה דעתכם על הקולט? איך הצריכת דלק (כמו בסוויפט?) טיפולים?

האם שווה בכל זאת לזנוח את המראה לחלוטין וללכת אך ורק על הסוויפט ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק שים לב שקולט עברה ידיים של ילדים מפגרים ומתלהבים! תחשוב שכל פעם שעברו כמה ילדות הנהג עשה עליהן פוזות בשביל להרשים. בדרך כלל הילדים גם לא מטפלים במכוניות כי זה עולה כסף, בדרך כלל אם מטפלים אז בחלקים הכי זולים ומשומשים.

כמובן היו הרבה קולט אצל מבוגרים ששמרו על הרכב וטיפלו במוסכים מורשים אבל זה היה היו.. ם תמצא מישהו שעדיין מחזיק קולט יד ראשונה היא לא תעלה 15 או 20. בסכומים האלה תחפש משהו שנשמר וטופל טוב! ( הסוויפט באמת מכוערת דרך אגב )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי את העונג להחזיק בקולט דור ראשון ושני.

גם הייתה לי הונדה סיויק האטצ'בק. היא עדיפה על שתיהן. הייתי ממליץ אולי לחפש אחת ידנית כמו שהייתה לי.

גם מטוס וגם אמינה יחד עם יופי.

חוץ מפוזה קולט- זה סופר לנסר מחופשת.

אבל שננהגה כמו EVO על ילדים מתלהבים. כן. גם אני הייתי כזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנחתי שאולי זה המצב אצל הקולט אך תגובותיכם לא משאירות ספק - לא להתקרב אליה בשום אופן... :-(

אז מה - סוזוקי סוויפט היא היחידה שנשארה ואיך נאמר - היא פשוט טרנטה :?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקולט שלי , שאגב למכירה ... הייתה מציאה שקפצתי עלייה מכיוון שהייתה שייכת לזוג מבוגרים והק"מ נמוך , אני יד שנייה .

שלא תחשוב לרגע , אני לא מטרפד אותך לקנות את הרכב שלי , פשוט אני נמצא בחתך השני של קבוצת בעלי הקולט .

בכל מקרה , הרכב אצלי שנה ועברתי איתו 20k ק"מ . ה"תקלה" היחידה הייתה ניקוי רדיאטור , שעלה לי 150ש"ח .

חוץ מזה , אני לא יכול לתאר רכב יותן אמין ממה שיש לי כרגע , באמת שלא .

לגבי הקולטים האחרים אני לא יכול להגיד לך כלום , אך אני לא קונה רכב מצ'ופר מצעיר , בדיוק מאותן סיבות שצויינו מעליי .

דעתי האישית - תקנה את הרכב שיהיה במצב המכאני הכי מבטיח (אני הייתי הולך על יפני ידני , לאו דווקא קולט) , התקציב שלך מאפשר קנייה של רכב ישן , כך שאמינות תהיה עניין יחסי , הרי המצב בו תקנה את הרכב הוא זה שיכריע .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנחתי שאולי זה המצב אצל הקולט אך תגובותיכם לא משאירות ספק - לא להתקרב אליה בשום אופן... :-(

אז מה - סוזוקי סוויפט היא היחידה שנשארה ואיך נאמר - היא פשוט טרנטה :?

בתקציב שלך אי אפשר למצוא רכב שהוא גם יפה, גם אמין, גם מהיר, גם נוח וגם חסכוני.

צריך לבחור מהרשימה מה שהכי חשוב לך וללכת על זה. הקולט עונה על רוב הדרישות, אם באמת תצליח למצוא אחת שמורה, פרט לצריכת דלק גבוהה יחסית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...