Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רענון נהיגה - לא קיבלתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מכיר את זה שאחרי 3 או 4 שנים של רשיון מקבלים רענון נהיגה,הולכים ל2-3 מפגשים של כמה שעות ולומדים משהו כמו תאוריה.

הקטע זה שאני לא קיבלתי את זה ויש לי רשיון בערך 4.5 שנים :roll:

עשו הקטע של השאלות:

1.אולי כל העניין הזה במקרה התבטל ולא שמעתי על זה? או שסתם שכחו אותי?

2.אם לא קיבלתי הזמנה אני לא צריך לעשות את זה?

3.כשאני אצטרך לחדש רשיון (מתישהו בסוף 2011) לא יחדשו לי בטענה שלא עשיתי קורס?

אודה לעונים

V5

פורסם

מצטרף - מחזיק רשיון 3.5 שנים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

במצב הזה אתם ממש נופלים בין הכסאות וכמוכם עוד רבים..

מצד אחד אפשר להקטין ראש ויש יסוד סביר שפשוט נשכחתם מן הרשימות, אך צפו לבום.

מצד שני הייתי ממליץ לשאול ולהסב את תשומת ליבם, סה"כ עדיף לסיים עם זה מאשר שבעוד כמה שנים תפגשו עם פקידה מטומטמת שממש לא מעניין אותה שלא שלחו לכם הזמנות.

פורסם

לא לפי האתר של המכללה למנהל:

http://www.nikud.org.il/index.php?i=461

שם כתוב שזה מיועד לנהגים שמחזיקים ברישיון עד 3 שנים. ציטוט:

"

מי חייב בקורס רענון ?

קורס זה נועד לנהגים חדשים באופן יחסי, המחזיקים ברישיון נהיגה עד 3 שנים וקיבלו זימון ממשרד התחבורה בו הם מתבקשים לעבור קורס רענון נהיגה. יכולים להשתתף בקורס גם כאלה שרוצים להשתתף בו למרות שלא קיבלו זימון ממשרד התחבורה. משתתפים אלה יקבלו תעודת השתתפות מיוחדת ולא ידווחו למשרד הרישוי שכן לא חוייבו בקורס.

"

לעומת זאת, באתר משרד התחבורה, כתוב שבשנה החמישית נשלח זימון. עכשיו לך תבנה מדינה...

http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_40O/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_2EA/.ce/7_0_412/.p/5_0_3GO/.d/0?PC_7_0_412_subject=HE_FAQ_15&actionType=browse

ציטוט:

"

קורס רענון (השתלמות בנהיגה)

במהלך השנה החמישית להוצאת הרישיון, יוזמן הנהג לקורס רענון במטרה לבסס את הידע שלו בנושאי נהיגה. הקורס בן 12 שעות ומתקיים באחת המכללות שאושרו ע"י משרד התחבורה. חידוש הרישיון מותנה בביצוע הקורס ועמידה במבחן עיוני שיתקיים בסופו.

"

פורסם

אני נוהג יותר מ-10 שנים. מתישהוא - שנתיים או שלוש לאחר קבלת הרשיון, קבלתי הזמנה לרענון הרשיון והיות וגרתי באותה תקופה בחו"ל לא התיחסתי כלל. מאז הספקתי לחדש את הרשיון פעמיים - לאחרונה לפני כחודשיים - ולא נאמרה לי אף מילה בנושא.

פורסם
ממש לא נכון

כנראה שלא למדתי מספיק טוב לתאוריה :roll:,

אבל אופס איזה קטע, גם באתר משרד הרישוי רשום שלאחר 5 שנים של החזקת רישיון מגיע רענון נהיגה.

• תוכן חדש...